TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Färjestad Fredag 10 April

7 April 2020 - 16:01

Fantastisk sportslig kvalitet kännetecknar långfredagens V75-omgång från Färjestad. Spelmässigt ser det dock favoritbetonat ut men man vet aldrig och jag gör ett försök att fälla några av de stora favoriterna...

Min strategi blir att spika i Breeders Crown-försöken för fyraåringar. Där vi vet lite mer om hästarna som vi i alla fall sett tävla under en hel säsong. Jag har valt att spika två travare från Stefan Melanders stall. Ganga Bae (V75-1) och Digital Summit (V75-6) som har lopp i kroppen och möter konkurrenter som gör årsdebut eller har dåliga lägen.

Jag garderar i treåringsloppen med orutinerade hästar och i loppet över lång distans med voltstart. Samt de två femåringsloppen inklusive toppracet Hertigen av Värmlands Jubileumspokal där ”alla” återkommer efter uppehåll.

Tänk på att fyra av V75-loppen är Breeders Crown-försök där de sex främsta går vidare till semifinal. För många av de hästar som gör årsdebut eller har dåliga lägen är det ofta viktigare att sluta topp 6 och kvala in till semifinalerna och få det avklarat, även om man får fler chanser, än att offra allt för att vinna. Då säsongen är lång och det kommer viktigare lopp framöver.

V75 Tips Färjestad Fredag 10 April:
Avd 1: 4 Ganga Bae
Avd 2: 1,2,3,4,5,6,8,10,11,12
Avd 3: 2,3,5,6,7,9,12
Avd 4: 1,9
Avd 5: 2,7
Avd 6: 6 Digital Summit
Avd 7: 2,3,4,5,6,7,9

1 960 rader = 980 kronor

DD Tips Färjestad Fredag 10 April:
DD-1: 6 Digital Summit
DD-2: 2,3,4,5,6,7,9

7 rader x 30 kr = 210 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

V75 TIPS FÄRJESTAD FREDAG 10/4

V75-1: BC Fyraåriga Ston 2140 A
Ett otroligt bra race med några av de absolut finaste ston som finns. Fyraåriga Muscle Hill-dottern Ganga Bae är en fantastisk travare och i mitt tycke det bästa stoet i kullen. Hon imponerade stort i comebacken senast där hon svarade för en riktigt vass avslutning efter ett klassiskt årsdebut-upplägg där hon fick åka med och spurta till slut.

Då Ganga Bae har ett lopp i kroppen och fick ett perfekt läge då hon har visat att hon kan öppna bra från start tror jag ingen bråkar med henne den här gången. Hon kommer få ta över spets efter en bit och sedan är loppet över. En given spik trots en rad vassa och namnkunniga motståndare.

För er som vill gardera är såklart Oaksvinnaren 9 Diana Zet en väldigt fin travare. Men från bakspår i en årsdebut tror jag inte hon rår på min spik. 8 Mascate Match vann båda E3-finalerna ifjol och sprang in närmare 4 miljoner kr. Ett fantastiskt facit. Från spår 8 och utan lopp i kroppen tror jag dock man väljer ett defensivt upplägg för att säkra en topp 6-placering och en plats i semifinalerna. Även 1 Dontlooseallmoney och 7 La Plus Belle är väldigt fina hästar som kommer tjäna mycket pengar framöver.

Min ranking avdelning 1:
4 Ganga Bae
9 Diana Zet
8 Mascate Match
1 Dontlooseallmoney
7 La Plus Belle
5 Ies Elisabet
6 Gobi Princess
10 Body Contact
3 Unique Q.C.
2 Jamaica Boko
12 Cutaway

Struken: 11

V75-2: BC Treåriga Hingstar 2140 A
5 Hector Sisu avgjorde enkelt senast mot två hästar som var tvåa och tre i Uppfödningslöpningen. Intrycket var mycket fint och från ett vettigt läge och med bevisad form får han tipset.

11 Billions är klassig och fartfylld. Han gick bra senast och bör går framåt med loppet i kroppen. Kan krossa allt trots läget. 4 Forever Melon är loppets troliga ledare. Kan vinna om han får bestämma tempot. 1 Custom Cheval kan inte utnyttja innerspåret men räknas med fritt i tid.

I övrigt vimlar det av intressanta outsiders och roliga skrällar. 2 Global Bookmaker är segerlös men ska nu tävla barfota runt om för första gången. 8 Certainly har visat kapacitet. Om har tur från det här läget. Detsamma gäller 12 Neutron Håleryd. Firma Jepson/Riordan vågar jag inte nonchalera trots sämsta spåret. 6 BitcoinD'Arc är jämn och säker och verkar på gång och hur bra är välstammade jänkaren 10 Big Top Lindy i Sverigedebuten?

Efter att 7 Vici Volantes strukits blev det så att jag spelar med alla utom en häst i loppet. Så ska man normalt inte spela och bara lämna en häst då man ändå garderar men det är av kostnadsskäl och insatsbegränsning.

Min ranking avdelning 2:
5 Hector Sisu
11 Billions
4 Forever Melon
1 Custom Cheval
2 Global Bookmaker
8 Certainly
12 Neutron Håleryd
6 BitcoinD'Arc  
10 Big Top Lindy
3 Staro On The Rocks

9 Zack Bris

Struken: 7

V75-3: Långfredagsstayern 3140 V
Då omgången ser favoritbetonad ut i övrigt chansar jag och tar med en del rejäla skrällar i det här loppet. 5 Vikens High Yield har varit mycket bra i sin nya regi och då Robert Bergh inte är någon blyg kille räknar jag med att han körs tidigt till spets. Väl där blir han inte lätt att passera.

12 Ragazzo Da Sopra avslutade mycket bra efter galopp senast och fick endast stryk av topphästen Makethemark. Tidig. 3 Enzo Am gillar distansen. Kortlopp i kroppen och barfota runt om nu. Ett liknande upplägg som då han skrällde i det här racet ifjol. 7 Vincent As är en bevisat bra långluffare. Lopp i kroppen nu. 9 Religious har gjort det bra under en längre tid och vann på distansen för tre starter sedan.

2 Edmund har gjort det bra i V75 under vintern. Kanske kan skrälla från rygg ledaren på favoriten. 6 Rigel Face är ett långskott men är anmäld barfota runt om för andra gången någonsin i livet. Som sjuåring. Den som har råd streckar även 11 Perfect Dynamite.

Min ranking avdelning 3:
5 Vikens High Yield
12 Ragazzo Da Sopra
3 Enzo Am
7 VIncent As
9 Religious
2 Edmund
6 Rigel Face

11 Perfect Dynamite
10 J.S. Apollo
4 Global Skipper
8 Faust Boko
13 Super Zantos
14 Sliding Home
1 Eraja Jaam

V75-4: BC Treåriga Ston 2140 A
Tyvärr har mitt stora drag i omgången 10 Chablis Ribb blivit struken. 1 Globalizer är inte färdig ännu men ger ändå ett klassigt intryck. Då Jerry Riordan mer brukar vilja att hästarna ska tävla sig i form i stället för att förbereda dem maximalt i träningen jämfört med en del andra tränare kan vi anta att hon går rejält framåt med varje lopp. Då hon visade stor startsnabbhet senast och vann från ledningen blir jag inte förvånad om man väljer att svara spets mot bland annan favoriten den här gången. Min tipsetta.

9 Aperfecttric gillar jag. Jag tyckte hon var minst lika bra som stallkamraten Florist näst senast och senast vann hon på ett fint sätt. Intressant med Örjan Kihlström upp nu och hon räknas tidigt.

Favoriten 3 Florist har gjort det väldigt bra så här långt och redan sprungit in över 700 000 kronor. Jag tycker dock inte hon har imponerat lika mycket i de senaste starterna och i jakten på de stora pengarna väljer jag att ta bort henne från systemet. Kanske börjar de andra komma ikapp.

12 Clockwork spurtar bra varje gång. Och hur bra är den amerikanska donnan 6 Sashay Kemp? Intressant Sverigedebut.

Min ranking avdelning 4:
1 Globalizer
9 Aperfecttric
3 Florist
12 Clockwork
6 Sashay Kemp
4 Finland
2 Ester Wibb
5 Camelita
11 Fantaghiro Brick
8 Malva Ha
7 Global Benchmark

Struken: 10

V75-5: Femåringslopp Ston 2140 A
Även om det är många fina hästar i det här loppet. Bland annat Aleppo Pine som galopperade i segerstriden i stoderbyt så väljer jag att låsa loppet med två streck och med två hästar som har lopp i kroppen och som jag tror gör upp om ledningen.

2 Vivacious Allie är en riktigt snygg och talangfull travare som är syster till stjärnan Double Exposure. Även om hon inte är lika bra som sin syster ännu räknas hon tidigt då hon har lopp i kroppen och gjorde det bra efter galopp i comebacken. Från ledningen blir hon inte lätt att passera.

7 Vikens Fingerprint är kanske inte näst bäst i det här loppet i grunden men då hon har tävlat på kontinuerligt under vintern räknar jag med att hon har bättre form än flera av hennes värsta konkurrenter som gör första loppet för året. Hon är startsnabb och satt fast med krafter kvar bakom Conrads Rödluva senast vilket är ett gott tecken. En av två för mig.

5 Aleppo Pine var med i flera stora finaler ifjol och hade varit med och gjort upp om segern i stoderbyt utan galopp. Troligtvis bästa hästen i det här loppet men då hon inte startat sedan november och troligtvis behöver loppet chansar jag bort henne av kostnadsskäl. Dock en väldigt fin travare.

Min ranking avdelning 5:
2 Vivacious Allie
7 Vikens Fingerprint

5 Aleppo Pine
8 Lyx Håleryd
4 Miss Sober
3 Valetta
6 Flash Am
10 Blueridge Sun
11 Flaming Ace Sisu
1 Darshana
12 Au Pair Girl

Struken: 9

V75-6: BC Fyraåriga Hingstar 2140 A
6 Digital Summit visade hög kapacitet ifjol och har gjort det väldigt bra i årets två starter. Näst senast vann han enkelt från ledningen och senast höll han starkt på en 12-tid som tvåa från utvändigt ledaren bakom Ultion Face. Då Digital Summit har spetsläge med två lopp i kroppen och då värsta motståndarna gör årsdebut väljer jag att spika. Spets och slut.

9 Ubiquarian Face tjänade över en miljon kronor ifjol och kvalade bland annat in till finalen av Kriteriet. Med tanke på hur bra Kolgjinis hästar varit i år räknas han tidigt trots årsdebut och bakspår. 5 Ivan B.R. är en intressant norsk gäst med gott rykte som tagit fyra segrar på sju starter. 4 Exodus Brick har egentligen bara en riktig merit men det är inte vilken som helst. En pallplats i Kriteriet. 8 Fort Knox började karriären extremt lovande. Svårt läge men kunnande finns. 1 Arnie Express har läget.

Min ranking avdelning 6:
6 Digital Summit
9 Ubiquarian Face
5 Ivan B.R.
4 Exodus Brick
8 Fort Knox
1 Arnie Express
11 Kinky Boots
2 Martin Tooma
10 Tabasco C.D.
3 Donatello Wibb
12 Surf’n Turf

Struken: 7

V75-7: Hertigen av Värmland 1640 A
Ett fantastiskt fint femåringslopp där flera av deltagarna är aktuella för Elitloppet. Det faktum att det handlar om comebacker för alla de mest betrodde hästarna gör dock loppet mer svårtippat. Travlotto!

3 Missle Hill visade hög kapacitet ifjol trots lite strul med sjukdomar och då han nu fått en hel vinter med rejäl träning förväntar jag mig stordåd från honom under året. Från ett perfekt läge bakom bilen blir han normalt svårslagen. Då det handlar om en årsdebut och vi trots allt inte har sett Missle Hill på tävlingsbanorna sedan oktober väljer jag att gardera.

9 Zarenne Fas visade hög kapacitet förra säsongen även om han inte fungerade i de sista starterna på Vincennes. Är han lika bra som vid segrarna i Hamburg och på Bjerke kan han vinna trots bakspår. Toppstammade 7 Forfantone Am avslutade fjolårssäsongen med att vinna Breeders Crown-finalen från spets. Även om han gynnades av att han fick bestämma tempot i ledningen den gången var det bra gjort att hålla undan för en frenetiskt spurtande Betting Gangster.

5 Evaluate är jämn och säker och van att möta tufft motstånd. Kan duga från ett fint läge och med Björn Goop i vagnen. 6 Maxus visade hög kapacitet vid några tillfällen ifjol. Om han tagit vinterträningen på rätt sätt är han ett segerbud. Jag streckar även lägesgynnade norrmännen 2 Max Brady och 4 Noble Superb.

Min ranking avdelning 7:
3 Missle Hill
9 Zarenne Fas
7 Forfantone Am
5 Evaluate
6 Maxus
2 Max Brady
4 Noble Superb

8 Patent Leather
1 Im Your Captain
10 Stoletheshow

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

Lycka till och Glad Påsk!

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
mr_england - 2020-04-10 11:03

Glad Påsk! Jag spikar också Digital Summit.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming