TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Gävle Lördag 30 nov

26 November 2019 - 16:13

V75-tips inför Gävle lördag 30 november. En spelmässigt mycket intressant omgång. Också sista dagen hästarna får tävla barfota på tre månader. Från och med 1 december måste hästarna tävla med skor.

Jag spikar 7 Hvalstad Odin (V75-4) som jag tycker har en lämplig uppgift i kallblodsloppet. Vinnarodds 5.25 hos Unibet & LeoVegas. I den andra avdelningen chansar jag och går kort med två hästar då jag är begränsad insatsmässigt. Ni som har råd att dubbla systemet tar även med 5 Heather Deo och 15 Miss Sober i V75-2.

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

V75-1: Silverdivisionen 1640 A
Ett väldigt intressant och på förhand svårbedömt lopp. Särskilt då de mest startsnabba hästarna har spår längst ut. Det lär blir körning från start. 2 Thrust Control var fantastiskt bra i våras och utmanade då topparna inom fyraåringskullen. Han slutade bland annat trea bakom Campo Bahia och Attravarsiamo i finalen av Kungapokalen. Han tappade sedan formen men visade lite uppåtform vid segern senast. Från ett perfekt läge över passande distans får Thrust Control tipset. Han är på gång.

3 Hazard Boko har nu tre lopp i kroppen efter uppehåll och bör närma sig toppformen. Då han möter ett lämpligt motstånd räknas han tidigt. Hazard Boko vinner dock inte så ofta. 10 Dom Perignon har formen på topp och imponerade vid enkel spetsseger senast. Andra förutsättningar nu men han var även väldigt bra för tre starter sedan då han utmanade Macelleria från utvändigt ledaren. Farlig vid tempo vilket det ser ut att bli. 6 Global Wise Guy har mött de bästa fyraåringarna under hela året. Vann bland annat ett kval till derbyt och slutade fyra i finalen. Lite svår att sätta in här men sannolikt möter han lättare motstånd än tidigare. 5 Weekend Fun har bara varit ok under en tid. Men var grym förra vintern och kanske tänder han till igen nu då det blir lite kallare. Startsnabb. 12 Victor A.U. är formstark men läget svårt. Vid överpace.

Min ranking avdelning 1:
2 Thrust Control
3 Hazard Boko
10 Dom Perignon
6 Global Wise Guy
5 Weekend Fun
12 Victor A.U.  

4 Flash Håleryd
9 Exclamation Mark
7 Ebony Boko
11 Digger Lord
8 M.T.Insider
1 Van Kronos

Vinnarspel: Dom Perignon - 12.00 Unibet
Platsspel: Dom Perignon - 3.00 Unibet
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-2: Stolopp 2140 V
Ett öppet och svårtippat stolopp. Jag väljer dock att spela med ett lås och två hästar från Fredrik Wallins stall. En tränare jag är mycket imponerad av. 9 Dusktodawn Sisu har nu fått några lopp i ny regi och ser allt bättre ut. Hon var fin vid segern senast och då hon står vettigt inne i det här loppet och har ett bra läge får hon tipset.

6 Livi Othella H.M. var fin vid segern för fyra starter sedan och har körts väldigt snällt på slutet och suttit fast två gånger i rad. Det har hon säkert nytta av nu och den här lite tröga damen blir farlig från ett fint läge. Det skulle inte förvåna mig om det blir ett mer offensivt upplägg den här gången. 15 Miss Sober är fältets bästa häst och slutade fyra i Drottning Silvias Pokal i våras. Hon slog ett rätt bra gäng näst senast. Ni som har råd tar med henne också. 5 Heather Deo var fin vid segern näst senast och kördes väldigt offensivt i ett BC-kval som vanns av Mascate Match senast. Hade varit högre rankad om hon inte haft luriga spår 5 och stannat helt senast. 1 Nova Effe är jämn och säker och startsnabb. Kan duga från ett perfekt läge. 7 Kavata Käll var bara trög och tråkig på Gävle men fin innan det. Om hittar formen igen.

Min ranking avdelning 2:
9 Dusktodawn Sisu
6 Livi Othella H.M.

15 Miss Sober
5 Heather Deo
1 Nova Effe
7 Kavata Käll
13 Artemide Zack
11 Digital Class
8 Texan Rose
2 R.K.Queen
3 Dikt Drew
14 Charmante Amok
10 Emmeline Follo
12 Flight Danseur
4 Vapour Trail

Vinnarspel: Livi Othella H.M. - 9.75 LeoVegas
Platsspel: Miss Sober - 3.25 LeoVegas 
LeoVegas-travbonus: 100% upp till 3000 kr!

V75-3: Gulddivisionen 3140 A
5 Milligan’s School är en topphäst som tillhör världseliten i sina bästa stunder. Han har vunnit två guldlopp i de tre senaste starterna och även om han inte imponerat jättemycket så har det varit över opassande kort distans. Lång distans passar bättre men den här gången är det hela tre varv vilket Milligan’s School aldrig tidigare testat. Vettig chans men då han är oprövad över distansen och lite ojämn väljer jag att gardera.

7 Zenit Brick är stark och rejäl och en typisk vinterhäst. Man har laddat hela säsongen för att han ska kunna skörda framgångar i vinter och med tre lopp i kroppen är toppformen nära. Kan krossa allt över en passande distans. 12 Elian Web trodde jag var en spetssprinter. Men oj som han imponerat på slutet. Näst senast var han väldigt nära att plocka ner Milligan’s School efter en mäktig spurt och senast imponerade han stort då han öppnade tufft men ändå hade kraft att utmana vinnaren Global Thrustworthy då luckan kom. Elian Web slog då flera topphästar över medeldistans. Jag vågar inte nonchalera honom trots lång distans och sämsta spåret. Han har absolut toppform.

Min ranking avdelning 3:
5 Milligan’s School
7 Zenit Brick
12 Elian Web

3 Reckless
4 Digital Ink
1 Mr Golden Quick
10 Ragazzo Da Sopra
8 Vincent As
6 Order To Fly
2 Doctor Doxey Zenz
11 Narold Vox

Struken: 9  

Vinnarspel: Zenit Brick - 5.75 bet365 
Platsspel: Elian Web - 3.10 Unibet
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-4: Kallblod 2140V
Ett på förhand öppet kallblodslopp där jag väljer att ta ställning. 7 Hvalstad Odin har gjort det väldigt bra på slutet. Näst senast och innan två raka segrar svarade han för ett riktigt fint lopp som tvåa på V75. Han fick då bara stryk av Järvsöodin och slog flera bra hästar. Senast var han ute i ett tufft gäng men gjorde det ok som trea. Motståndet är enklare nu och firma Ohlsson/Tjomsland brukar vara en pålitligt duo då det kommer till kallblod. Jag räknar med att det löser sig från innerspår på tillägg och spikar Hvalstad Odin.

5 Voje Jerv är jämn och säker och gör sällan en dålig insats. Han har inte varit sämre än trea på tretton starter i år och har en erkänt duktig kallblodskusk. Kan utmana min spik om han får en bra start från femtespåret. 4 Löv Teddy var bra vid segrarna och 12 Demex besitter viss kapacitet. Även om han inte visar det så ofta.

Min ranking avdelning 4:
7 Hvalstad Odin
5 Voje Jerv
4 Löv Teddy
12 Demex
2 Gnistas Filur
14 Tangen Braute
13 Norrlands Scott
1 Nygårds Hillevi
3 Norbo Odin
15 Forspärla
6 B.W.Kurre
11 Guli Major
9 Vertigo Knekten
8 Höstbo Elis
10 Minessa 

Vinnarspel: Hvalstad Odin - 5.25 Unibet
Platsspel: Hvalstad Odin - 2.10 Unibet
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-5: Klass 2 - 1640 A
8 Surf’n Turf har tänt till på slutet. Eller så är det bara så att han nu tävlar i något enklare sällskap än i början av säsongen då han bland annat var ute i en E3-final mot Aetos Kronos mm. Det är såklart enklare att glänsa då motståndet är mer beskedligt och glänst är något som Surf’n Turf verkligen gjort i de senaste starterna. Särskilt senast då han krossade motståndet från dödens. Då motståndet är lämpligt även den här gången ska han räknas med bra chans. Alla som spelar på trav vet dock hur lätt det kan gå fel från spår 8 bakom bilen och jag vill därför gardera med loppets trolige ledare.

1 Inspector är lite knepig i travet men har ändå visat rätt hög kapacitet. Han visade en väldig startsnabbhet senast och från innerspår över kort distans kan han leda runt om. Bra kusk med. 3 Italiano Boko har sin egen speciella stil men har gjort det bra i två raka segrar. Om det klaffar från ett fint läge. Även 9 Mint Sånna kan duga om det klaffar från bakspåret.

Min ranking avdelning 5:
8 Surf’n Turf
1 Inspector

3 Italiano Boko
9 Mint Sånna
6 Kryptonite Zon
4 Veams Benelli
7 G.J.’s Wolverine
10 Highman J.G.
11 Gulf
5 Volcan d’Inverne 

Strukna: 2 & 12

Vinnarspel: Surf'n Turf - 5.00 LeoVegas
Platsspel: Mint Sånna - 2.75 bet365
LeoVegas-travbonus: 100% upp till 3000 kr!

V75-6: Bronsdivisionen 2640 A
En starkt trio höjer sig över mängden på förhand. Men jag väljer även att ta med en vass spurtare om tempot skulle bli för hårt. 5 Magic Cash hade man höga tankar om inför årets säsong och ett av målen var att vinna Harper Hanovers. Stora delar av säsongen har dock förstörts av sjukdom och det har tagit tid för Magic Cash att hitta sig själv igen. Nu verkar han dock på gången och från ett vettigt läge får han tipset.

4 Hakon von Haithabu vann tio lopp ifjol och verkar nu ha hittat toppformen med tre lopp i kroppen efter uppehåll. Mycket fin vid seger senast. 8 Whipped Eggs är en stark Ready Cashare som också har tre lopp i kroppen nu och var fin vid seger senast. Svårt läge men loppet är långt och det avgörs inte i starten. 11 Global Winner har inte fått till det i de två senaste starterna men han såg grym ut som fastlåst näst senast och senast blev det galopp. Han kan duga om de mest betrodda kör för fort.

Min ranking avdelning 6:
5 Magic Cash
4 Hakon von Haithabu
8 Whipped Eggs
11 Global Winner

2 Tale of Jacks
3 Västerbo Highscore
7 Golden Dream M.E.
9 Lövdala Principito
1 Melizza
10 All Star
12 Loser on Loser 

Struken: 6

Vinnarspel: Magic Cash - 4.00 bet365
Platsspel: Hakon von Haithabu - 2.75 bet365 
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-7: Klass 1 - 2140 A
11 Seismic Wave har nu gjort tre lopp i Europa och vunnit två. Han har imponerat stort i Sverige där han har vunnit två mycket enkla segrar. Det är dock inte så konstigt då han sprang 08-tider i USA. I Tyskland fungerade han inte men då fick han en tuff löpning mot tufft motstånd. Och det har även ryktats om att han hade problem med den långa resan. Fin chans men då han ännu är lite osynad. Särskilt vad gäller svenska vinterförhållanden så vill jag gardera.

3 Religious visade hög kapacitet i ett tufft fyraåringslopp på Solvalla i oktober. Farlig med rätt resa.
5 No Limit Royalty satt fast med krafter kvar senast och var mycket fin vid seger innan dess. 7 Master Blaster har fyra raka segrar. Även om det inte varit i de tuffaste sällskapen så har han sett väldigt fin ut. 10 Ribaude var kraftigt förbättrad senast och såg ut som en ny häst. 9 Nyhet har varit ute i tuffa gäng hela tiden och jag blir inte förvånad om han slår till snart. 1 Mas Capacity har fin form och ett perfekt läge. Spetsade lätt från innerspåret på Solvalla för tre starter sedan.

Min ranking avdelning 7:
11 Seismic Wave
3 Religious
5 No Limit Royalty
7 Master Blaster
10 Ribaude
9 Nyhet
1 Mas Capacity

4 Ajlexes Leif
2 Vagabond Bi
6 Miss Silver
8 Alvena Warrior 

Struken: 12

Vinnarspel: Religious - 6.25 Unibet
Platsspel: Religious - 3.00 Unibet
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-tips – Systemförslag lördag 30 nov:
Avd 1: 2,3,5,6,10,12
Avd 2: 6,9
Avd 3: 5,7,12
Avd 4: 7 Hvalstad Odin
Avd 5: 1,8
Avd 6: 4,5,8,11
Avd 7: 1,3,5,7,9,10,11

2 016 rader = 1 008 kr

Dagens Dubbel – lördag 30 nov:
DD-1: 5 Magic Cash
DD-2: 1,3,5,7,9,10,11

7 rader x 30 kr = 210 kr

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

Travtipsters V75-tips publiceras varje tisdag och uppdateras med senaste nytt/strykningar mm senast kl 10.00 varje lördag.

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming