TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Jägersro Lördag 4 april

1 April 2020 - 22:02

Fina hästar och härliga lopp i helgens omgång. Här följer mina V75-tips inför Jägersro lördag 4 april. Jag går ut hårt och spikar i den första och tredje avdelningen.

V75 Tips Jägersro 4 April:
Avd 1: 1 Upset Face
Avd 2: 4,5,6,7,8,9,11,13
Avd 3: 6 Van Gogh Z.S.
Avd 4: 7,10
Avd 5: 1,2,4,6,8,11,12
Avd 6: 1,4,7,9
Avd 7: 2,5,6,7

1 792 rader = 896 kronor

DD Tips Jägersro 4 April:
DD-1: 1,4,7,9
DD-2: 6,7

8 rader x 20 kr = 160 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

V75-1: Derby Trial 2640 A
Ett revanschmöte mellan två hästar och kuskar/tränare som gjorde upp i Kriteriefinalen ifjol. Ett av de bästa årgångslopp som någonsin har körts inom svensk travsport. Den gången var det 3 Power som drog längsta strået efter en kuskmanöver där Robert Bergh lurade Adrian Kolgjini ut ur första sväng. Även om det här loppet inte är särskilt viktigt för någon av hästarna och årsdebut för båda tror jag att revanschlustan och segerviljan är störst hos Adrian Kolgjini som kör och tränar mycket fine 1 Upset Face. Dessutom på hemmaplan och med spår innanför värsta konkurrenten.

Det skiljde bara en dryg längd mellan Power och Upset Face i Kriteriet och då Stall Kolgjini har haft flera hästar som har varit mycket bra i sina årsdebuter, bland annat Ultion Face, väljer jag att ta ställning för 1 Upset Face. Träningsrapporterna är goda på Upset Face medan det mer låter på kretsen kring Power att han ska få ett lopp i kroppen inför Kungapokalen.

Dessa båda hästar hade samma spår i Kriteriet och då var Upset Face snabbast ut. Även om någon annan skulle ta spetsen av honom inledningsvis tror jag att han kan köras till spest efter en bit. Därifrån blir Upset Face mycket svårslagen och en sak kan vi vara helt säkra på. Adrian kommer inte göra om samma misstag som i Kriteriet. Spik på 1 Upset Face.

Min ranking avdelning 1:
1 Upset Face
3 Power
6 Västerbo Lexington
4 Redneck Woodland
7 Galantis
5 Brake Cooling
3 Trix on Line

V75-2: Diamantstoet 2140V
8 Alpha K. lovade en del som treåring men blommade aldrig riktigt ut. Vinterträningen verkar dock ha gjort riktigt gott då hon imponerade stort vid seger i årsdebuten senast. Är hon lika bra igen räknas hon mycket tidigt.

7 Waiting Hill Hall gör en intressant debut i ny regi. Fem segrar på nio starter talar sitt tydliga språk. Stark och rejäl och kan vinna den tunga vägen. 6 Alhambra Mail har sex raka segrar. Farlig om inte innerspåret blir en fälla. 13 Darah Bibo vann direkt i årsdebuten. Kan vinna igen om hon går framåt med loppet i kroppen. 5 Another Lucky Day imponerade vid segern senast. Bäst av hästarna på startvolten.

9 Rapide Cash är jämn och säker och gör det bra varje gång. Hon förtjänar en seger och kan vinna om hon klarar det snäva spåret. 11 Diamond Hall ska tävla barfota runt om för första gången. Farlig att nonchalera. Detsamma gäller 4 Elle Titation som rapporteras träna bra och kanske kan köras till spets. Kan leda länge.

Min ranking avdelning 2:
8 Alpha K.
7 Waiting Hill Hall
6 Alhambra Mail
13 Darah Bibo
5 Another Lucky Day
9 Rapide Cash
11 Diamond Hall
4 Elle Titation
15 Karamel Hill
12 Mellby Eye Catcher
14 Zaira del Ronco
1 Benellie
2 Oliveira

Struken: 3 & 10

V75-3: Klass 1 – 1640 A
6 Van Gogh Z.S. har gjort det riktigt bra i regi Robert Bergh. Sju segrar på nio starter är facit och han har verkligen visat hög kapacitet. Jag tror att han kan köras till spets efter en bit och då blir han mycket svårslagen. Dessutom första barfota runt om vilket alltid är extra intressant på en Love You-avkomma. Bra segerchans och jag spikar Van Gogh Z.S.

7 Four Guys Dream har varit mycket fin i fyra segrar på fem starter i år. Han förlorade dock spårlottningen mot min vinnare och från spår utanför Van Gogh Z.S. får han svårt att slå denne. 1 Pastorns Lady är snabb ut och kan ta en fin placering från rygg ledaren.

Min ranking avdelning 3:
6 Van Gogh Z.S.
7 Four Guys Dream
1 Pastorns Lady
2 Tengil Face
3 Victory’s Club
4 Global Woodstock
5 Edio
12 Armour As
11 Bonny Boy
8 Tyson Dimanche
9 Aha

Struken: 10

V75-4: Klass 2 – 2140 A
7 Knowledge’Em har gått från klarhet till klarhet på slutet och imponerat i tre raka segrar. Det här är en häst som har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Bra segerchans. Även från ett spår långt ut på vingen.

Jag vill dock gardera med en häst då det finns viss risk att favoriten hamnar på vingel. 10 Brandy Flame var favorit på V75 senast men galopperade då. Innan dess var han mycket fin i två rakar segrar och Brandy Flame är på väg uppåt och ska nu tävla barfota runt om. Bakspår är inte optimalt men med rätt resa utmanar han Knowledge’Em.

Min ranking avdelning 4:
7 Knowledge’Em
10 Brandy Flame

9 Reddington
4 Fredric Palema  
6 Lovely Lasse
3 Victorious Wine
2 I Come In Peace
12 Elche
5 Leading Tile
1 Major Tallmadge
11 Västerbo Imtheman
8 French Quick

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
En riktigt fin Silverdivision. Härlig sport! 2 Night Brodde är bästa hästen i det här loppet och imponerade stort näst senast då han vann på en 10-tid. Det här är en blivande topphäst och i ett felfritt lopp blir han svårslagen. Då han galopperade senast litar jag dock inte helt på honom och jag väljer att gardera.

1 Niky Flax är Johans val i loppet. Mycket startsnabb och satt fast med krafter kvar senast. Från ett perfekt läge räknas han tidigt. 4 Can Lane var mycket fin efter uppehåll senast. Fint läge och räknas om de båda favoriterna håller ett för hårt tempo. 8 Sevilla funkade inte i jänkarvagn senast men var väldigt bra i starterna före. Svårt läge men räknas tidigt om det löser sig.

6 Ad Hoc är bra i grunden och tävlade mot de bästa fyraåringarna ifjol. Han var inte bra i årsdebuten men får en chans till. Kapacitet finns. 12 Prosperous har tre raka segrar och vann på Vincennes sist vilket är starka papper. Uselt läge men ett plus att Björn Goop sitter upp. 11 Dragster var fin i comebacken. Kan duga med lopp i kroppen och hårt tempo.

Min ranking avdelning 5:
2 Night Brodde
1 Niky Flax
4 Can Lane
8 Sevilla
6 Ad Hoc
12 Prosperous
11 Dragster

5 Secret Mission
9 Forecast
3 Pr Perfect
10 Diamondwind

Struken: 7

V75-6: Gulddivisionen 2140 A
Ett mycket fint försök till Paralympiatravet. Dock en hel del svårbedömda hästar som gör årsdebut eller har få lopp i kroppen.

4 Norton Commander gör årsdebut men tränar bra och har ett fint läge. Det är lite oklart om de vill köra i ledningen med 3 Stepping Spaceboy men Lugauer brukar inte vara blyg och jag räknar med att han provar rejält för spets med Norton Commander. Svår att slå om han kommer dit.

7 Racing Mange fick en perfekt årsdebut senast då han fick åka med invändigt och sedan gå en snabb avslutning. Det går inte att få en bättre årsdebut som Joakim Lövgren uttryckte det efteråt. Barfota runt om och lopp i kroppen nu. Farlig om han kommer till från sitt spår långt ut på vingen.

1 Lucifer Lane gillar jag skarpt. Han har inte samma meriter som några av de övriga men är på väg att växa in i den yppersta eliten. Från ett perfekt läge och med lopp i kroppen vågar jag inte nonchalera honom. Kommer luckan så…

9 Velvet Gio har fått en liten paus men gjorde några otroliga lopp i guld och på Vincennes i vintras. Bland annat på just Jägersro 23 november då han var grym. Är han lika bra igen räknas han tidigt.

Det skulle inte förvåna mig om 8 Tae Kwon Deo är den bästa hästen i det här loppet då säsongen summeras. Men från ett uselt spår 8 och med skor runt om i årsdebuten står jag över honom. Detsamma gäller 10 Cyber Lane. En väldigt bra travare men spår 10 mot tufft motstånd. Med skor i årsdebuten är ingen enkel uppgift.

Min ranking avdelning 6:
4 Norton Commander
7 Racing Mange
1 Lucifer Lane
9 Velvet Gio

8 Tae Kwon Deo
10 Cyber Lane
3 Stepping Spaceboy
5 Lionel
6 Portland
2 Island Life
12 Onceforall Face
11 Giveitgasandgo

V75-7: Bronsdivisionen 2640 V
7 Giant Shadow är en riktigt vass travare som vunnit 22 av 26 starter i karriären. 85 i segerprocent! Det är inte många som slår den siffran. Med springspår är det troligt att Björn Goop laddar hårt för ledningen och om han kommer dit blir han inte lätt att passera. Giant Shadow har dock pausat i över tre månader och därför vill jag gardera.

6 Neelix började karriären riktigt lovande men efter diverse strul har han inte blivit den topphäst man först trodde. Nu verkar han dock vara på gång igen och han imponerade stort vid segern senast. Inte att lita på men han är stark och rejäl och har han en bra dag utmanar han favoriten.

2 Vikings Preacher kom aldrig in i matchen senast över opassande kort distans men fick i alla fall en rejäl genomkörare. Mycket bättre distans den här gången och skulle han få en bra start räknas han tidigt.

5 Nero Maximus är segervan och var väldigt fin vid seger från utvändigt ledaren senast. Han har inte öppnat speciellt bra i voltstart tidigare och har ett svårt spår. Kan dock duga om han inte kommer bort i starten. 9 Whipped Eggs är bra i grunden men har inte fungerat på slutet. Han har gjort sina bästa lopp då han fått dra hårt i spets. Och den positionen når han med största sannolikhet inte nu.

Min ranking avdelning 7:
7 Giant Shadow
6 Neelix
2 Vikings Preacher
5 Nero Maximus

9 Whipped Eggs
3 Global Unspoked
11 Eldorado Mearas
12 Magic Happens
1 Crossfire Simoni
10 Ganyboy
4 Day Sun Dream
8 Mr Jäger

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming