TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Örebro Lördag 2 Maj

1 Maj 2020 - 18:42

V75-tips inför Örebro lördag 2 maj. Riktigt fina lopp med jackpot och 75 miljoner kronor till en ensam vinnare. Enorma pengar att spela om!

Då flera för systemet viktiga hästar ströks under lördagsmorgonen uppdaterades system och ranking kl 11.00 under lördagen. Jag spelar med två spikar. 9 Seismic Wave i den sjätte avdelningen och 10 Super Nice i den sjunde och sista avdelningen.

V75 Tips Örebro Lördag 2 Maj
Avd 1: 1,3,6,9,11
Avd 2: 1,2,3,4,6,7,10
Avd 3: 1,2,9,10
Avd 4: 1,3,5,7,10,11,12
Avd 5: 6,7
Avd 6: 9 Seismic Wave
Avd 7: 10 Super Nice

1 960 rader = 980 kronor

DD Tips Örebro Lördag 2 Maj
DD-1: 9 Seismic Wave
DD-2: 1,3,4,6,7,8,10,13

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÖREBRO LÖRDAG 2/5

V75-1: Klass 2 - 2140 V
Som ofta öppet och svårtippat i lägsta klassen. Jag försöker lösa loppet med fem streck. 3 T.Rex Face såg mycket fin ut i debuten i ny regi senast. Han kan öppna rätt bra från start och jag räknar med att Björn Goop är offensiv. Farlig om han kommer till spets och får bestämma tempot.

9 Mellby Hurricane är stark och rejäl. Näst senast höll han starkt i spets trots tuff press och senast avslutade han vasst. Två segrar och en andraplats i år. Tidig trots bakspår. 6 Cherry Oh Baby kan öppna och är speedig. Dock inte att lita på men Lindblom har riktigt bra stallform.

11 Mr Marvelous är lite trög men gör alltid sitt. Fick bara stryk av en väldigt bra häst senast. 1 Otroligosåfin är startsnabb och har läget. Var fyra i V75 efter lite trafikstrul senast. 

5 Easy Cash är bättre än min ranking. Men spår fem i voltstart och årsdebut är en utmaning den här gången.

Min ranking avdelning 1:
3 T.Rex Face
9 Mellby Hurricane
6 Cherry Oh Baby
11 Mr Marvelous
1 Otroligosåfin

5 Easy Cash
4 Svempa Laday
2 Double Night
7 Your Dreamlove
10 Lemon Brodde
8 Raj’s Oh Lord

Struken: 12

V75-2: Silverdivisionen 2100 A
3 Very Kronos är en av Sveriges bästa hästar. Egentligen. Och om han fungerar. Frågan är dock hur länge man kan säga det då han nu hunnit bli sex år med begränsade meriter. Fin chans om han har en bra dag men är ej att lita på.

1 Thrust Control såg fin ut i årsdebuten i ett tufft gäng men galopperade omotiverat i sista sväng. Van tufft motstånd men det är svårbedömt var han hamnar från innerspåret. Räknas tidigt om han klarar att hålla ledningen.

7 Dom Perignon är startsnabb och ledde runt om i en V75-final i Silverdivisionen näst senast. Kan nå spets om han laddas. 4 Religious är rejäl. Han har fått tuffa resor på slutet men räknas tidigt om det stämmer. Kan öppna.

6 Man At Work går bra varje gång. Kopplade greppet senast men fick ge sig mot en smykörd Wild Love. Kapacitet att segerstrida men vinner inte så ofta. 2 Pascha Tilly är stark och har ett fint läge. 10 Rushmore Face har lopp i kroppen. Såg fin ut senast.

Min ranking avdelning 2:
3 Very Kronos
1 Thrust Control
7 Dom Perignon
4 Religious
6 Man at Work
2 Pascha Tilly
10 Rushmore Face

5 Flash Håleryd
9 Han Herred
8 Hazard Boko
11 Mr Perfect

Struken: 12

V75-3: Gulddivisionen 1609 A
Förutsättningarna ändrades väldigt här då mitt drag 8 Stepping Spaceboy ströks. Jag räknade med att han skulle ha laddats hårt och vara den troliga ledaren. Då Stepping Spaceboy nu strukits finns det inga startkanoner med i loppet och kanske är det så att 1 Esprit Sisu kan hålla ut de andra. Om han når ledningen blir han inte lätt att passera med ett lopp i kroppen.

Sprintermästaren 2 Tae Kwon Deo imponerade i årsdebuten och har ett fint läge och ska tävla barfota runt om. Segerchans men han är lite ojämn och inte är helt att lita på.

10 Perfect Spirit har vunnit både Hambletonian och Sprintermästaren. ”Hyggliga” meriter över loppets distans. Såg fin ut innan galoppen senast och segerstrider. 9 Ghazi B.R. imponerade som knappt slagen av Disco Volante på Halmstad senast. Har även gått bra mot tufft motstånd i Frankrike.

I övrigt har 4 Minnestads El Paso toppform. Kan kanske duga trots tufft motstånd.  5 Snowstorm Hanover är jämn och säker och blir allt bättre. Han har slutat tvåa tre gånger bakom Disco Volante i år och närmar sig en seger i högsta klassen.

Min ranking avdelning 3:
1 Esprit Sisu
2 Tae Kwon Deo
10 Perfect Spirit
9 Ghazi B.R.
4 Minnestads El Paso
5 Snowstorm Hanover
6 Speedy Face
3 Test Drive
7 Giveitgasando

Struken: 8

V75-4: Stoeliten 2100 A
5 Willow Pride har slagit finska gulddivisionare på slutet och sett mycket fin ut. Kretsen kring hästen har siktat på det här loppet och planen är att leda runt om. Min tipsetta.

Favoriten 3 Unique Juni är stark och rejäl. Fint läge och hon kan vinna även den tunga vägen om hon har en bra dag. 1 Aleppo Pine har läget, två lopp i kroppen och kan öppna. Obegripligt lite streckad med tanke på att hon har perfekta förutsättningar. Trolig vinnare av stoderbyt ifjol utan galopp.

12 Tessy d’Ete har tjänat över sex miljoner kronor och är van stentufft motstånd på Vincennes. Intressant debut för Riordan. 11 Calina är superspeedig. Vid klaff. 7 Hevin Boko gör ofta fina lopp över medeldistans. Om hon kommer till från det här läget.

10 Rose Run Sydney är väldigt svårbedömd i debuten på svensk mark. Men då hon har sprungit in över fem miljoner kronor i USA vågar jag inte nonchalera henne.

Min ranking avdelning 4:
5 Willow Pride
3 Unique Juni
1 Aleppo Pine
12 Tessy d’Ete
11 Calina
7 Hevin Boko
10 Rose Run Sydney

8 Dibaba
2 Eelctra Jet
6 Donatella Center

Struken: 4 & 9

V75-5: Klass 1 – 2100 A
6 Whelk var väldigt positiv som tvåa i årsdebuten. Då hon inte var speciellt hårt vässad i träningen inför det loppet bör hon gå framåt mycket inför den här starten. Hon ska dessutom tävla med amerikansk sulky för andra gången i karriären. Något som hade en väldigt positiv effekt första gången det testades. Laddas mot spets.

Tränare Jörgen Westholm meddelar att Whelk har minst lika bra chans som favoriten 10 Strong Heartbeat som kommer från samma stall. Då hon är väldigt mycket mindre spelad är det såklart intressant info. Strong Heartbeat felade bort segern senast. Ska köras i ryggar nu men farlig om högt tempo.

7 Zarina Bi är en svårbedömd men mycket intressant gäst från Alessandro Gocciadoros stall. Hon har vunnit 12 av 33 starter. I de två senaste starterna har hon vunnit lätt från ledningen. Björn Goop upp är spännande och skulle hon ta spets räknas hon tidigt. Jag dubblar systemet med henne.

1 Valiant Dream har två lopp i kroppen och ska tävla barfota runt om. Satt fast senast. 12 Fighter Mearas har vi inte riktigt sett botten i ännu. Kan duga trots startspåret. 2 Upstate Face har läget. 3 Roofparty är snabb ut och det pratas om bike nu. 5 Global Venture ska tävla barfota fram för första gången sedan september och 4 Bonny Boy testas barfota runt om igen. Avslutade bra med den balansen näst senast.

Min ranking avdelning 5:
6 Whelk
7 Zarina Bi

10 Strong Heartbeat
1 Valiant Dream
12 Fighter Mearas
2 Upstate Face
3 Roofparty
5 Global Venture
4 Bonny Boy
8 G.R.’j Wolwerine
11 Cyrano de B.
9 U.B.Cool

V75-6: Bronsdivisionen 1609 A
9 Seismic Wave är en riktigt vass och kapabel häst som är obesegrad i fyra starter i Sverige. Han har bland annat travat 08.5 i USA tidigare och hör hemma i en helt annan klass än bronsdivisionen.

Timo Nurmos avslöjar inte sina planer i onödan men det faktum att han ska tävla barfota runt direkt i årsdebuten tyder på att Nurmos har helt andra uppgifter i åtanke än brons framöver. Nurmos hästar brukar inte behöva lopp i kroppen och jag tror att Seismic Wave är grym direkt. Spik trots bakspår!

2 Mr Southwind är min spetsfavorit. Kan leda länge. 10 Betting Rebel fick starta i en vattenpöl senast och kom bort. Glöm den starten. Han är bäst i ryggar och kan sluta långt framme vid högt tempo.

3 Randemar R.D. var grym senast då han provades barfota runt om för första gången i karriären. Dock skor runt om nu. 7 Zip di Girifalco är svårbedömd och har ett tråkigt läge. Men kommer med ett gott rykte. 8 Better Boss är väldigt bra men läget är uselt.

Min ranking avdelning 6:
9 Seismic Wave
2 Mr Southwind
10 Betting Rebel
3 Randemar R.D.
7 Zip di Girifalco
8 Better Boss
5 Syoss
11 Chapuy
1 Neelix
6 Findus M.
4 Concrete Dee
12 Deep Pockets

V75-7: Örebro International 3140 V
10 Super Nice har sett ut att vara kraftigt på gång under en tid i stentuffa gäng. Bortsett från möjligen den senaste starten där han fick en dålig rygg i Makethemark av alla hästar. Loppet var då kört och Torbjörn Jansson gav upp så vi glömmer det racet som vanns av Elian Web.

Näst senast satt han fast med krafter och hade varit sämst tvåa bakom Disco Volante med fritt i tid. Super Nice har tidigare gått bra över distansen 2640 i Sverige och visade även i Frankrike att han är stark och rejäl så 3140 är ingen nackdel.

Super Nice har blivit helt bortglömd av spelarna den här gången. Endast streckad på 3% i skrivande stund men det måste väl öka? För mig är han förstahäst och då spelvärdet är enormt går jag på Super Nice rakt ut. Spik!

I övrigt har 4 Electrical Storm fyra segrar i de fem senaste starterna. Barfota runt om och ett intressant läge. 7 Figaro Vici är en vass långluffare som var fin i Sverigecomebacken. Dessutom Björn Goop i sulkyn vilket fungerat bra tidigare.

Min ranking avdelning 7:
10 Super Nice
4 Electrical Storm
7 Figaro Vici
6 Making Love
1 Tengil Face
13 Ferrari Sisu
3 Mcgarret
8 Hard Times
12 Rajesh Face
9 Pacific Face
14 Perfect Dynamite
15 Lover Face
5 Flash Hammering
2 Vikens Dome

Struken: 11

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming