TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni

3 Juni 2020 - 17:42

V75-tips inför Östersund lördag 6 juni. Trevliga race och en superjackpot med 100 miljoner kr till en ensam vinnare!

V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Avd 1: 3,5,6,8
Avd 2: 1,3,4
Avd 3: 1,3,4,9
Avd 4: 5,14
Avd 5: 2,3,7,9
Avd 6: 9 Hill Street
Avd 7: 1,2,3,6,8

1 920 rader = 960 kronor

DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
DD-1: 9 Hill Street
DD-2: 1,2,3,6,8

5 rader x 40 kr = 200 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÖSTERSUND LÖRDAG 6/6

V75-1: Klass 2 – 2640 V
6 Armagnac var fantastiskt fin näst senast vid överlägsen seger från ledningen. Senast fick han sent fritt men spurtade mycket vasst på stretchen på Åby. Prickar Goop starten är Armagnac hästen att slå.

3 Mellby Highball gjorde debut för Robert Bergh senast och imponerade efter en tuff resa. Med lopp i kroppen är ett offensivt upplägg att vänta. Räknas tidigt.

5 She Follow Me blir allt bättre och har gjort flera vassa insatser på slutet. Senast galopperade hon från start och satt sedan fast med krafter kvar in i mål. Svårt spår men klarar hon starten kan hon duga.

8 Tinten har ett läge som kan bli både bra och dåligt. Han har suttit fast på slutet men tar snart sin första årsseger. Tillräckligt kunnande finns.

1 Will I Am gör alltid sitt och har ett intressant läge. Dock bara en seger på 19 starter.

Min ranking avdelning 1:
6 Armagnac
3 Mellby Highball
5 She Follow Me
8 Tinten

1 Will I Am
7 Young Highness
4 Granit Palema
11 Yrwing
9 Phoenix Photo
10 Made of Stars
12 Timorol
2 Harvesting Time

V75-2: Kallblod 2140V
Även om 1 Spang Viktor står tufft inne i loppet finns det få som matchar honom vad gäller kapacitet. Näst senast svarade han för en fantastisk insats och senast visade han fortsatt fin form i skymundan efter galopp. Inte att lita på och kan ej öppna. Men löser det sig blir han svårstoppad.

3 Alma Prins är en tuff och rejäl femåring som tål att gå hela vägen. Ett offensivt upplägg är att vänta och han leder länge om han kommer till spets.

4 Rubus har absolut toppform och har gjort flera fina insatser trots att han har varit spelad till höga odds på slutet. Näst senast var han målfotoslagen efter en vass spurt och senast höll han mycket bra som trea från utvändigt ledaren i ett tuffare gäng än det här. Räknas tidigt.

2 Husnäs Elving vann V75 ifjol. Just nu är formen mycket diffus men tillräcklig kapacitet finns. 12 Bokli Teddy är startsnabb och har ett intressant läge. Kan nå en bra position direkt.

Min ranking avdelning 2:
1 Spang Viktor
3 Alma Prins
4 Rubus

2 Husnäs Elving
12 Bokli Teddy
15 Lukas Rauen
14 U.R. Faxe
11 Guli Rubin
7 Guli Roy
9 Demex
6 Fylking
5 Optandsfröken
13 Vertigo Knekten
10 Minelli
8 Bonaldo

V75-3: Bronsdivisionen 2140 A
4 Hossiana Boko är en startsnabb märr som har fina förutsättningar här då hon tagit sju av sina åtta segrar i spets. Jörgen Westholm var uppåt på henne senast trots bakspår och tuff konkurrens men då blev allt fel så vi glömmer den starten. Två lopp i kroppen nu och leder väldigt länge.

9 Fort Knox har sett allt bättre ut i sin nya regi och spurtade bra senast efter ett snällt upplägg. Det här är en kapabel herre som nu möter lämpligt motstånd. Räknas tidigt.

1 Global Winner har en väldigt vass spurt de gånger det stämmer för honom. Innerspåret är dock inte bra då han är väldigt sölig från start. Dock tillräckligt bra för att vinna om Örjan Kihlström hittar loss.

3 Mr Clayton J.F. är jämn och säker och van tuff V75-konkurrens. Då det här inte är den tuffaste bronsdivisionen som körts är han värd ett streck från ett fint läge. Om det klaffar.

11 Buzzer Beater gillar jag. Han har tävlat i tuffa årgångslopp de senaste två åren. Vann senast och kan duga vid hårt tempo.

Min ranking avdelning 3:
4 Hossiana Boko
9 Fort Knox
1 Global Winner
3 Mr Clayton J.F.

11 Buzzer Beater
8 Dexter Brick
7 Kövras So Far
5 Höwings Unbeatable
2 Matter of Fact
10 Hunkydoro Degato
12 Lukas Bris
6 Omero D’Asolo

V75-4: Ungdomslopp 2140 A
14 Dixie Brick vann lätt senast på en fin tid och har nu två lopp i kroppen. Hon visade hög kapacitet ifjol och kvalade in till finalen av Breeders Crown där hon tyvärr galopperade.

I BC-semifinalen visade hon hur bra hon är då hon matchade Conrads Rödluva och slog en så pass bra häst som Staro Miami. Fin chans på papperet men läget är besvärligt och hon är inte helt att lita på. Jag vill därför gardera med en häst.

5 Betting Queen är ojämn och har haft mycket problem med fräschören. Hon har dock tillräcklig kapacitet att vinna ett sådant här lopp och har skrällt rejält två gånger tidigare på V86. Startsnabb och ska tävla barfota runt om nu. Desutom miljöombyte. Har hon sin dag går ingen säker. Mycket bättre än raden.

9 Award Kronos är en hygglig travare men jag tycker att hon har blivit överspelad den här gången. Hon vann ett försök till Oaks i fjol. Men i övrigt har hon inte visat så mycket. Hon har gjort sina bästa lopp i spets så jag blir inte förvånad om kusken är offensiv. 6 Infinite Knight är van tuffa gäng men har inte vunnit sedan debuten. 12 Ferrie De Fael höll bra från spets på V75 senast. Men 12 är sämsta spåret i en spårtrappa.

Min ranking avdelning 4:
14 Dixie Brick
5 Betting Queen

9 Award Kronos
6 Infinite Knight
12 Ferrie De Fael
8 Majet Af Djupmyra
1 Smaragd Norrgård
4 Nacrous
15 Sheilah Laday
13 Fragolini Am
11 Belle Godiva
7 Wallbase
10 Highsurprise Laday
3 Fidji Rags
2 Al’s Charmy Flicka

V75-5: Klass 1 – 2140 A
3 Announcement är en kapabel travare som nu fått några lopp i kroppen efter skadeuppehåll. Han tävlade mot många av årgångstopparna i början av karriären och gjorde då flera fina insatser. Ser allt bättre ut och slår till när som helst. Min tipsetta.

7 Cyrano De B. gav ett läckert intryck senast vid seger från spets. Han gör sina klart bästa lopp i ledningen och Per Lennartsson har nog inget annat val än att vara offensiv. Segerfarlig om han kommer till spets utan att det kostar för mycket.

2 Messiah har två raka segrar och ett perfekt läge. Han är på gång och blir farlig vid hårt tempo.

9 Pleasure for Cash är grundkapabel men osäker. Han ser allt bättre ut i ny regi och ska inte nonchaleras. Så här långt har dock svikit varje gång han provats på V75 eller i lopp med lite högre prispengar. Men plötsligt händer det!

Min ranking avdelning 5:
3 Announcement
7 Cyrano De B.
2 Messiah
9 Pleasure for Cash

1 Vien Ici
6 Redhot Tap Dancer
8 Winner Bac
4 Bottnas Easy Cash
5 Whitsun Madonna
11 Mr Charming
12 Ready Lane

V75-6: Silverdivisionen 1640 A
9 Hill Street är en av många fantastiska hästar från Daniel Redens Stall. Som många av Redens hästar fick han en relativt lugn första säsong i Sverige. Nu efter en rejäl vinterträning och två lopp i kroppen ska det börja tävlas på riktigt.

Muscle Hill-sonen Hill Street gjorde ett fint lopp från ett svårt läge i årsdebuten. Även senast hade han ett svårt läge men spurtade fantastiskt efter positionsstrul. Han blev över i tredjespår i 500 meter innan han tvingades backa sist. Han spurtade sedan bäst av alla efter en lite passiv styrning av Örjan Kihlström in i sista sväng. Vilket kanske inte var så konstigt med den inledningen. Nu är han i alla fall i andraspår direkt och med några lopp i kroppen blir han väldigt svår att stå emot till slut. Jag tror att han tar revansch på 2 Macelleria och spikar!

För er som vill gardera är 2 Macelleria första motbud. Han slog Hill Street senast men fick då ett mycket bättre lopp än min vinnare. 8 Maze Runner underskattad. Han är väldigt startsnabb och van tufft motstånd. Kan duga om han på något sätt skulle komma till spets från det här besvärliga läget. 3 Han Herred satt fast med krafter kvar senast.

Min ranking avdelning 6:
9 Hill Street
2 Macelleria
8 Maze Runner
3 Han Herred
7 From The Mine
1 Lexington Hall
10 Hazard Boko
6 Louis Brodde
5 Coburg Hanover
4 Only One Winner
12 Highspirit
11 Hagentoy

V75-7: Gulddivisionen 2140 A
Jämtlands Stora Pris med 500 000 kr i förstapris. 1 Cyber Lane har en fin uppgift på papperet då han kan öppna bra från start. I den senaste starten fick han rejält stryk av Elitloppstvåan Cokstile men slog hästar som Billie de Montfort och Racing Mange. Barfota runt om nu. Leder länge.

2 Very Kronos är en väldigt kapabel travare som tyvärr inte alls är att lita på. Han har galopperat bort många miljoner kronor. Han var fantastiskt fin näst senast men senast på Solvalla svek han igen. Segerfarlig felfri från ett perfekt läge.

Förra årets Copenhagen Cup-vinnare 3 Handsome Brad såg väldigt fin ut i comebacken som tvåa. Han är startsnabb och har nu ett lopp i kroppen. Har slagit sådant här motstånd förut.

6 Velvet Gio har inte vunnit på sju starter. Men han har tävlat i tuff konkurrens. Näst senast från spår åtta i finalen av Paralympiatravet som kördes i 14-tempo första varvet. Det blev en omöjlig uppgift. Och senast försökte han kvala in till Elitloppet på en opassande distans. Han såg fin ut som tvåa. Inte borta.

8 Double Exposure har nu två lopp i kroppen efter ett skadeuppehåll. Hon har vunnit lätt båda gångerna och imponerat stort. Läget är svårt men kanske väljer Örjan ett offensivt upplägg? Det är inte så många startsnabba innanför. Kan duga.

Det råder ingen tvekan om att 7 Campo Bahia är en väldigt kapabel travare. Men för att ha ett rykte som en av världens bästa hästar har vunnit väldigt lite av riktig dignitet. Så här långt endast Kungapokalen. Campo Bahia brukar hitta ett sätt att förlora när det handlar om tuffare uppgifter och jag tror att han hittar en anledning även den här gången. I en comeback från ett svårt läge. Han får inte plats på systemet.

Min ranking avdelning 7:
1 Cyber Lane
2 Very Kronos
3 Handsome Brad
6 Velvet Gio
8 Double Exposure

7 Campo Bahia
9 Un Etoile Gar
10 Mindyourvalue W.F
4 Minnestads El Paso
5 Angle of Attack

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming