TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Romme Söndag 12 April

11 April 2020 - 15:58

Spring Race-avslutning med superjackpot på V75. De senaste rapporterna säger 80-90 miljoner kronor till en ensam vinnare!

Jag spelar för några extra hundringar den här veckan och bjuder på ett system med många skrällar. I jakten på de riktigt stora pengarna. Det får bära eller brista.

V75 Tips Romme Söndag 12 April
Avd 1: 1,2,3,5,8,10
Avd 2: 1,10
Avd 3: 14 Steinfaks
Avd 4: 3 Loveya Fashion
Avd 5: 1,3,4,9,10,11
Avd 6: 1,4,5,7,9,12
Avd 7: 2,3,4,5,6,7

2 592 rader = 1 296 kronor

DD Tips Romme Söndag 12 April
DD-1: 12 Makethemark
DD-2: 2,3,4,5,6,7

6 rader x 40 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

V75 TIPS ROMME SÖNDAG 12/4

V75-1: Klass 2 - 2140 V
10 Don Fanucci Zet har vunnit fem av sju starter och imponerade stort i årsdebuten. Han ska ses med vettig segerchans men då han är orutinerad och än så länge bara vunnit från spets, en position som blir svår att nå nu, vill jag gardera.’

3 Tinten har tre lopp i kroppen efter ett uppehåll sedan juli. Han gick fort över mål senast som tvåa och såg fin ut. Segerformen närmar sig. 5 Brandy Flame var inte som bäst senast men många hästar hade problem med den lösa banan den dagen. Kan bättre och ett segerbud om han klarar det snäva spåret.

1 L.L.Royal är startsnabb och vann enkelt från spets senast. Kan vinna om han lyckas försvara innerspåret. 8 Next Limit har varit positiv i de två senaste starterna. Intressant skrälläge med innerspår och rygg på en startsnabb häst.

7 Pine Muscle fick stryk med 25 meter av Next Limit senast trots att han blev framdragen av denne. Dock lopp i kroppen och första barfota runt om nu. 9 Västerbo Jolene har en vass avslutning och 6 Digital Download var förbättrad senast efter en fin löpning.

Min ranking avdelning 1:
10 Don Fanucci Zet
3 Tinten
5 Brandy Flame
1 L.L.Royal
8 Next Limit
2 Easy Cash

7 Pine Muscle
9 Västerbo Jolene
6 Digital Download
4 Deliver
12 Big Shot
11 Let it be Me Tooma

V75-2: Klass 1 - 3140 A
Ett väldigt öppet stayerlopp. Jag försöker lösa det med ett tvåhästars-lås. 1 G.R.J’s Wolverine blev störd till galopp senast men såg fin ut. Näst senast spurtade han vasst som tvåa och han har även gjort flera fina insatser på V75 innan det. Örjan Kihlström upp nu på en häst som har innerspår och kan öppna och bör få en fin smygare i ett lopp där många lever på sin styrka och vill ha tempo kan passa perfekt. Håll i hatten om luckan kommer!

10 Sigel Garline svarade för en imponerade insats senast som tvåa bakom guldhästen Sir Ratzeputz. Han visade då inte bara att han är stark som han visat tidigare utan att han även är snabb då han avslutade 10,4 sista 800 m. Det tolkar jag som att Sigel Garline är i toppform.

Mycket öppet bakom mina två streck. 3 Digital Science är stark och där aviseras en del ändringar. Intressant om det slår väl ut. 12 Very Charming är spurtstark och läget kanske inte är lika illa som vanligt över tre varv. 5 Tengil Face har ett intressant läge och 9 Cobbys Nana var mycket fin senast. 11 He’s Marvelous har lopp i kroppen. 2 Accolade skulle normalt varit ett tidigt streck men kvävde sig senast. Troligtvis inte den bästa uppladdningen.

Min ranking avdelning 2:
1 G.R.J’s Wolverine
10 Sigel Garline

3 Digital Science
12 Very Charming
5 Tengil Face
9 Cobbys Nana
11 He’s Marvelous
2 Accolade
6 Vien Ici
7 Livi Majesty
4 Naughty Boy
8 Jackpot Tooma

V75-3: Kallblod 2140 V
14 Steinfaks är en elithäst som nu har fått tre lopp i kroppen efter ett uppehåll på nästan ett och ett halvt år. Egentligen två race i kroppen inför den här uppgiften då det första loppet var i december. Näst senast satt han fast med mycket krafter kvar och senast svarade han för en mycket stark avslutning som tvåa då han fick gå först i tredjespår sista 1250 meterna.

Utgångsläget är tufft men det är det även för flera av de värsta konkurrenterna. Med några lopp innanför västen och med bevisad form senast tror jag att Steinfaks är redo för en seger. Han ska dessutom tävla barfota fram vilket bör ha en väldigt positiv effekt enligt tränaren. En given spik för mig.

För er som vill gardera är 9 Bellfaks kapabel men hopplöst osäker. Fjärdespår i voltstart är inte optimalt för en häst som galopperat fem gånger i rad. Felfri räknas han dock tidigt. 1 Fylking har läget och Elitkampen-vinnaren 12 Tangen Haap är tillräckligt bra för att vinna om det klaffar.

Min ranking avdelning 3:
14 Steinfaks
9 Bellfaks
1 Fylking
12 Tangen Haap
10 Don Viking
7 Ådne Odin
15 Pydin
11 Järvsöodin
5 Demex
13 Mino
2 Guldtopp
3 Brenne Järven
6 Bilbo B.S.
8 Lex Peidei

Struken: 4

V75-4: Diamantstoet 2140 V
3 Loveya Fashion är ett kapabelt sto som lovade mycket som unghäst men av olika anledningar inte riktigt fått till det. Hon tävlade fint i Finland i höstas och gör nu en mycket intressant debut för framgångsrika Katja Melkko. Då träningsrapporterna är goda, hon har ett fint läge och bästa kusken i det här ungdomsloppet väljer jag att chansspika.

Favoriten 10 Bear Victory är bra men samtidigt osäker. Spår två i voltstart är inte optimalt för en häst som galopperat i tre av de sex senaste starterna. Farlig felfri. 12 Kavata Käll var bra ifjol och träningsrapporterna är positiva. Intressant årsdebut.

Min ranking avdelning 4:
3 Loveya Fashion
10 Bear Victory
12 Kavata Käll
5 Iceland Falls
7 Esther Rich
1 Lamona Håleryd
13 Rafale d’Inverne
14 Jasmin Band
6 Goutte de Pluie
8 Ella Victorystone
9 Charmante Amok
4 Cordelia I.S.
2 Anna Baffel
11 Juni Roadrunner
15 Misirlou

V75-5: Bronsdivisionen 1640 A
1 Betting Rebel har blivit väldigt underskattad. Visst går han upp i klass men det känns ändå som att den senaste klass 1-finalen var lika tuff som det här bronsloppet. Dessutom är han kraftigt gynnad av att det nu är kort distans i stället för medel. Spets tar han och sedan leder Betting Rebel, som man satsar på Sweden Cup med, länge. Min tipsetta.

3 Guillaume Boko har tre lopp i kroppen och framspår på kort distans för första gången i Sverige. Jag blir inte förvånad om Björn Goop är offensiv. 4 Click Bait är startsnabb och avslutade piggt senast. Möter äldre hästar nu men kapaciteten är hög.

9 Adde S.H. går bra varje gång. Höll starkt som tvåa efter att ha körts fram i dödens senast. Farlig vid hårt tempo. 10 Chapuy har gjort sina bästa lopp i spets. Men så fin som han var i årsdebuten så vågar jag inte nonchalera honom trots bakspår. 11 Pikachu Face är anmäld barfota runt om efter att ha tävlat med skor i nio raka starter. En superskräll vid överpace.

2 Deep Pockets inledde karriären mycket bra och honom har jag haft med på många system. Han har har dock agerat väldigt vekt på slutet även om han hänger med i de flesta sällskap och mot tuffa hästar. Men kanske slår han till nu då jag tar bort honom efter att haft med honom varje gång under en längre tid.

Min ranking avdelning 5:
1 Betting Rebel
3 Guillaume Boko
4 Click Bait
9 Adde S.H.
10 Chapuy
11 Pikachu Face

2 Deep Pockets
5 Bon Ego
6 Global Thunder
7 Jeffesron Dotcom
12 Il MIo Hooligan

Struken: 8

V75-6: Gulddivisionen 2140 A
12 Makethemark är en topphäst som bland annat slutade trea i Elitloppet ifjol. Han såg bländande ut i årsdebuten och då han nu ska tävla barfota runt om och har ett lopp i kroppen får han tipset. Trots sämsta spåret. Han är ruskigt speedig.

9 Milliondollarrhyme tror jag är fältets och Sveriges bästa häst. Sedan är frågan om han är det redan nu årsdebuten från bakspår. Stämmer det kan han dock vinna det här loppet utan att vara helt på topp.

5 Sorbet har blivit det stora kommundraget den här veckan och är enorm favorit. Visst är han bra och kan vinna. Men det var trots allt bara Diamanten, som har sett sina bästa dagar, som han slog senast. Då han tidigare varit skör, inte bäst i spets och nu möter stenhårda hästar vill jag gardera. Han kan dessutom bli utmanad av Elian Web från start.

4 Esprit Sisu är en jätterysare som gör sin första start mot eliten. Han imponerade stort ifjol och har han tagit vinterträningen på rätt sätt kanske han kan ställa till med en för många mycket obehaglig överraskning här. 1 Bucks to Burn har läget och kan överraska från rygg ledaren. 7 Elian Web jagar spets. Inte ofarlig om han når sin favoritposition.

Min ranking avdelning 6:
12 Makethemark
9 Milliondollarrhyme
5 Sorbet
4 Esprit Sisu
1 Bucks to Burn
7 Elian Web

2 Reckless
10 Milligan’s School
8 Super Nice
6 Baron Gift
3 Usain Henna
11 Chief Orlando

V75-7: Silverdivisionen 2640 A
4 Coogan är ny i klassen men har varit väldigt fin i årets två starter. Senast vann han från spets och gav ett mycket trevligt intryck även om det blev billigt då han fick bestämma tempot helt som han ville. Trots att Coogan har hunnit bli sex år vet vi ännu inte hur bra han är. Kapabel tipsetta.

2 Island Life var uppanmäld senast men gjorde trots det ett mycket bra lopp som fyra mot några av Sveriges bästa hästar i gulddivisionen. Cyber Lane vann före Velvet Gio. Är han lika bra igen eller har bättre gått framåt med de två loppen i kroppen räknas han mycket tidigt.

3 Mellby Glader kan vara ett roligt skrällbud. Han var bara ok senast men fick i alla fall en nyttig genomkörare. Kapacitet finns och han är van tufft motstånd då han tävlade mot kulltopparna så gott som hela året ifjol. I oktober slog han hästar som Missle Hill, Ferrari Sisu, Viking Brodde och Evaluate i två raka segrar. Helt bortglömd mot enklare motstånd nu.

5 Reverend Wine har gått bra under en längre tid och trivs på distansen. Kan öppna. 6 Pascha Tilly känns ständigt lite underskattad. Har svarat för några riktigt vassa prestationer i hårda gäng. 7 Dom Perignon vann en Silverfinal från ledningen senast och spetsade från det här spåret näst senast. Trots det väldigt lite spelad.

1 Ural räknas normalt tidigt i ett sådant här lopp. Men då han gör comeback efter vila står jag över honom. Förra året var han inte som bäst i årsdebuten. 12 Grainfield Aiden har gått bra länge men från spår 12 krävs mycket tur.

Min ranking avdelning 7:
4 Coogan
2 Island Life
3 Mellby Glader
5 Reverend Wine
6 Pascha Tilly
7 Dom Perignon

1 Ural
12 Grainfield Aiden
9 Star Costashorta
10 O.P.Q.C.
11 Da Vinci Boko
8 Flash Hammering

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming