TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Lördag 02 nov

29 Oktober 2019 - 22:00

V75-finaler på Solvalla med fantastiska race. Jag väljer att spika 6 Le Crack Sox i den fjärde avdelning. Han är en blivande klassklättrare och blir mycket svårslagen från spets eller utvändigt ledaren.

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

V75-1: Silverdivisionen 2140 A
Ett mycket fint lopp. 3 Ural höll ledningen med minsta möjliga marginal från innerspåret senast. Efter det var det inga problem och Ural imponerade stort och vann med krafter kvar. Det här är en häst som gjort några fantastiska prestationer och de dagar han är bra är han ruskigt bra. Tipsetta.

1 Smevikens Cruiser hade avgjort senast innan han blev snöpligt avslagen av en fantastiskt spurtande Linus Boy. Kanske kunde kusken varit mer aktiv? Oavsett så visade Smevikens Cruiser form och han har ett smaskigt läge då han inte är oäven från start. Tidig. 12 Martin de Bos är ruskigt vass. Egentligen bortlottad men blir det tempo kliver han in i matchen. 5 Global Undecided är väldigt ojämn. Ibland ser han bara loj ut men han har svarat för några riktiga topp-prestationer i år. Om han har sin dag. 4 From the Mine går bra varje gång. Tänkbar vinnare från ett vettigt läge.

Min ranking avdelning 1:
3 Ural
1 Smevikens Cruiser
12 Martin de Bos

5 Global Undecided
4 From the Mine
11 Perfect Dynamite
2 Antonio Trot
10 Partizan Face
9 Jula Downton
7 Flash Håleryd
6 Ebony Boko

Struken: 8 

Vinnarspel: Ural - 3.00 bet365
Platsspel: Smevikens Cruiser - 2.00 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-2: Diamantstoet 2140 V
Ett öppet och svårtippat lopp för ston över två volter. Jag chansar och går hyfsat kort här då många spelare kommer gardera stort. 1 Velegance är en häst jag gillar. Hon spurtade fantastiskt fint senast efter en strulig resa där det blev väldigt långt fram till slut. Fin vid segern näst senast och från ett perfekt läge räknas hon tidigt.

6 Orbital Ås är underskattad. Om Rikard N Skoglund prickar starten kan hon överraska. Hon visade hög klass efter galopp i ett kval till Stochampionatet i somras. 8 Keycard har ett klurigt läge med innerspår på tillägg men kan mycket väl duga om det löser sig. 13 Walkie Talkie har svarat för två riktigt vassa prestationer på slutet. Det enda som oroar är att det varit i norrländsk konkurrens men Walkie Talkie är rejäl. Får hon en vettig start är hon med i striden. 4 Worth a Lot slog min tipsetta senast och gjorde det bra. Klarar hon spåret kan hon vinna. 3 Fossens Wally har vunnit tre av de fyra senaste starterna och har ett bra spår. Vid klaff.

Min ranking avdelning 2:
1 Velegance
6 Orbital Ås

8 Keycard
13 Walkie Talkie
4 Worth a Lot
8 Keycard
3 Fossens Wally
10 Frances Yoda
5 Vinci I.M.
12 J.J.
9 Vikens Fingerprint
2 Melizza
10 Frances Yoda
15 Selma Töll
11 Fröken Sting
14 Micro Vick
7 G.K.Trixy 

Vinnarspel: Orbital Ås - 22.00 bet365
Platsspel: Orbital Ås - 5.00 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-3: Stoeliten 2640 A
Ett fantastiskt lopp med några av världens bästa ston. Jag tror inte det är en överdrift att påstå det. 6 Une Etoile Gar blir bara bättre och bättre och har imponerat stort på slutet. Är hon lika bra igen blir hon svårslagen men med spår utanför Mellby Free vill jag gardera. Det känns hugget som stucket mellan Une Etoile Gar och Mellby Free.

3 Mellby Free är segervan och står till för ledningen här. Normalt hade hon blivit mycket svårslagen från spets men hon såg inte som bäst ut senast. Om tillbaka i gammal god form är Mellby Free ett tidigt segerbud. 2 Dibaba har hittat formen igen efter en längre svacka. Fin som tvåa bakom Une Etoile Gar senast. Tyvärr har mitt stora drag i loppet 8 Cash Crowe blivit struken.

Min ranking avdelning 3:
6 Une Etoile Gar
3 Mellby Free

2 Dibaba
1 Global Upper Style
7 Ultra Bright
11 Shadow Gar
9 Madelen L.T.C.
10 Hevin Boko
5 Odessa Celeber
4 Ginny Weasely

Strukna: 8 & 12

Vinnarspel: Une Etoile Gar - 2.75 bet365
Platsspel: Dibaba - 4.50 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-4: Klass 2 – 2140 A
6 Le Crack Sox har bara gjort sex starter i karriären men visat hög kapacitet. Enligt tränaren kan ha gå rakt upp i Gulddivisionen och då ska han ju ha toppchans i det här racet. Prata är dock en sak och leverera en annan. På papperet ser det ut som en fin chans. Fungerar han och är lika fin som vid senaste segern från spets blir han svårslagen. Jag tror han får spets efter en bit men han kan även vinna från utvändigt ledaren. Spik

10 Victory Road vann från dödens i sin senaste start och slog då Le Crack Sox som inte riktigt fick travet att stämma. Victory Road är kapabel och kan duga trots bakspår. 9 Love Håleryd har gått bra under en längre tid nu. Kördes fram utvändigt om Le Crack Sox på Örebro och höll bra. Love Håleryd vinner snart igen. 1 Beartime satt länge fast bakom Le Crack Sox senast. Han fick luckan sent men kunde då inte utmana om segern. Beartime kan öppna hyggligt och har läget. Kanske körs han i spets den här gången om han kommer dit. 4 Ibra Boko hade tur men imponerade samtidigt vid segern på Färjestad. Galopp och diskad senast.

Min ranking avdelning 4:
6 Le Crack Sox
1 Beartime
10 Victory Road
9 Love Håleryd
4 Ibra Boko
11 Ellis Pride
3 Valnes Ior
7 Majet af Djupmyra
8 Gossip’s Lord  
12 Classices Never Die
2 Gaius F.
5 Cambria 

Vinnarspel: Le Crack Sox - 4.50 Unibet
Platsspel: Love Håleryd - 2.75 Unibet
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-5: Bronsdivisionen 2140 A
5 Macelleria bara vinner och vinner. Ofta utan att imponera jättemycket och utan någon större marginal men jag börjar undra hur bra han är. Han brukar ändå inte vara nära att förlora. Han är bara lat och flegmatisk. Macelleria kan dessutom öppna och då konkurrenterna bör ha respekt för både Robert Bergh och hästen så är Macelleria den trolige ledaren.

11 Win B.Hill gjorde en fantastisk insats senast med tanke på hur länge han har varit borta och hur få starter han har gjort i karriären. Ett unikum! Går han framåt med loppet i kroppen blir han svårstoppad. Men det är inte alltid Timo Nurmos hästar gör det. 1 Dom Perignon höll väldigt bra utvändigt om Macelleria senast och var klart positiv. Farlig om det stämmer från innerspåret. 8 Harran Boko har ett besvärligt läge men körs ofta offensivt. Med i striden om han lyckas nå en vettig position från start. 6 Illuminati har inte utvecklats lika positivt som jag trodde. Men kapacitet finns i grunden. Jag ger honom en chans till.

Min ranking avdelning 5:
5 Macelleria
11 Win B.Hill
1 Dom Perignon
8 Harran Boko
6 Illuminati

9 Deede Star
2 Bo C.
7 Digger Lord
4 Pascha Tilly
3 Global Tailwind
10 M.T.Mighty Winner
12 Waikiki Silvio

Vinnarspel: Macelleria - 4.00 Unibet
Platsspel: Dom Perignon - 3.50 bet365
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-6: Klass 1 – 2140 A
5 Staro McMillan är en snackhäst som många har lyft fram som en av de bästa fyraåringarna i landet. Han har också gjort några fina lopp men än så länge tycker jag det är mer snack än verkstad. Hade jag vetat att han var lika bra som ryktet hade Staro McMillan varit en given spik. Men han har förlorat nästan varje gång han stött på tuffare motstånd. Kanske är det bara pga tillfälligheter men han får därför nöja sig med att vara tipsetta och inte spik.

12 Giant Shadow har inte mött samma tuffa motstånd som Staro McMillan och har sämsta läget. Men oj som han levererat ändå. 21 segrar på 24 starter talar sitt tydliga språk. Som han sett ut är han given i striden trots läget och täta starter. 10 Sandsjöns Enzo är stark och ute över mer passande distans den här gången. Segerstrider vid högt tempo. 2 Dexter Brick vet sig väl enkelt senast trots lågt tempo men tappade inget då han väl var slagen så det kanske bara var en humörgrej. Han har läget. 7 Wreckless M.M. visade toppform senast. Om det klaffar från ett lurigt spår.

Min ranking avdelning 6:
5 Staro McMillan
12 Giant Shadow
10 Sandsjöns Enzo
2 Dexter Brick
7 Wreckless M.M.

6 Global Winner
4 That’s Art
3 Mcgarret
1 Vincent Horse
9 Tsar Brodde
8 Rocky Tilly
11 Super Queen C.

Vinnarspel: Sandsjöns Enzo - 45.00 LeoVegas
Platsspel: Sandsjöns Enzo - 6.50 LeoVegas
LeoVegas-travbonus: 100% upp till 3000 kr!

V75-7: Gulddivisionen 2140 A
11 Milliondollarrhyme var fantastisk senast då han vann SM och bland annat slog Global Trustworthy och Nadal Broline. Trots en resa i femte ytter växlade han ner de andra hur lätt som helst över upploppet och det såg i det närmaste okört ut. Mycket imponerande och Milliondollarrhyme håller på att växa in i världseliten. Så bra är han.

Jag spikade Milliondollarrhyme senast. Då som en outsider. Då han nu blir favorit tycker jag det är värt att gardera. Det är trots allt spel vi håller på med och inga träd växer till himlen och få hästar vinner varje gång. Det vet alla som följer den här branschen. Är Milliondollarrhyme lika bra som senast vinner han igen men han har varit strulig tidigare och jag litar inte helt på honom som stor favorit. Dessutom är det kortare distans nu. 2 Global Trusthorthy gick mycket bra senast då han drog fram Milliondollarrhyme i fjärdespår en bit. Han har några lopp i kroppen nu, vann spårlottningen och kan utmana från spets. 5 Nadal Broline har Björn Goop i sulkyn igen och har ett bättre läge än favoriten. Nadal Broline fick inte chansen senast i SM och jag blir inte förvånad om Goop kör offensivt. 9 Milligan’s School var en besvikelse på Romme trots att han vann. Kraven är höga och han kan duga om tillbaka i gammalt gott slag.

Min ranking avdelning 7:
11 Milliondollarrhyme
2 Global Thrustworthy
5 Nadal Broline
9 Milligan’s School

6 Elian Web
4 Zack’s Zoomer
7 Speedy Face
1 Rajesh Face
10 M.T.Joinville
8 Ragazzo da Sopra
3 Digital Ink
12 Going for Gold Zaz 

Vinnarspel: Global Thrustworthy - 4.00 bet365
Platsspel: Milligan's School - 2.35 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-tips – Systemförslag lördag 2 nov:
Avd 1: 1,3,12
Avd 2: 1,6,8
Avd 3: 3,6
Avd 4: 6 Le Crack Sox
Avd 5: 1,5,6,8,11
Avd 6: 2,5,7,10,12
Avd 7: 2,5,9,11

1800 rader = 900 kr

Dagens Dubbel – lördag 2 nov:
DD-1: 2,5,7,10,12
DD-2: 5,11

10 rader x 20 kr = 200 kr

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas Nordicbet

Travtipsters V75-tips publiceras varje tisdag och uppdateras med senaste nytt/strykningar mm senast kl 10.00 varje lördag.

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Brentford - Fulham
Fotboll - Kval till Premier League - 1
2.12
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Toronto - Columbus
Ishockey - NHL - 1
2.10
02:00  NY Rangers - Carolina
Ishockey - NHL - 2
2.15
12:00  Shandong Luneng - Shenhua
Fotboll - Super League - 1
1.93
18:55  Köpenhamn - Istanbul BB
Fotboll - Europa League - Under 2,5 mål
1.72
19:00  Varberg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Varberg flest kort
1.88
19:00  Malmö FF - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp -1.5
1.77
19:00  Hammarby - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.10
18:55  Sevilla - Roma
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0,5
1.74
19:00  AIK - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.83
21:00  Basel - Frankfurt
Fotboll - Europa League - Över 3 mål
2.02
19:00  GIF Sundsvall - Ljungskile
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Hagmyren Tisdag 4/8
Insats: 700 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 4/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Hagmyren Tisdag 4/8
Insats: 180 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Topptipset Tips Onsdag 5/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Mantorp Onsdag 5/8
Insats: 576 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Mantorp Onsdag 5/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming