TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Lördag 28 mars

26 Mars 2020 - 12:23

Finaler med högklassig sport, fina hästar och spännande lopp. Här följer mina V75-tips inför Solvalla lördag 28 mars.

V75 Tips Solvalla Lördag 28/3:
Avd 1: 1,3,4,6,8
Avd 2: 5 King of Everything
Avd 3: 3,5,6,10,11
Avd 4: 2 American Hill
Avd 5: 1,2,3,4,5,7
Avd 6: 1,3,7,8,9,10
Avd 7: 1,7

1 800 rader = 900 kronor

DD Tips Solvalla Lördag 28/3:
DD-1: 1,3,7,8,9,10,12
DD-2: 1,7

12 rader x 20 kr = 280 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

V75-1: Stoeliten 1640 A
Få hästar men ändå väldigt jämnt och öppet. 3 Hevin Boko är inte gynnad av sprinterdistans och fick stryk av Ultra Bright senast. Men hon var ruskigt bra gången innan då hon bl a krossade Ultra Bright utvändigt och är den formen tillbaka vinner hon från dödens. Ston är dock svåra att lita på och jag vill gardera.

4 Ultra Bright vann mot ett liknande gang senast. Lär laddas från spets och kommer hon dit kan hon leda hela vägen. 1 Golden Tricks är väldigt svårbedömd då hon gör första starten på svensk mark och första starten mot äldre hästar. Kapacitet finns och lyckas hon ta ledningen kan hon hålla undan. Blir dock inte förvånad om det blir ett snällt upplägg då Örjan Kihlström kör och då större uppgifter väntar. 1X2 och som sagt svårbedömd.

6 Unique Juni vann ett långlopp med voltstart på Vincennes senast. Helt andra förutsättningar nu men formen verkar vara på topp och jag blir inte förvånad om hon spurtar ner dem. Detsamma gäller 8 Wild Love. Hon svarade för en riktigt vass avslutning på V75 senast. Trist läge men kan duga vid tempo.

Min ranking avdelning 1:
3 Hevin Boko
4 Ultra Bright
1 Golden Tricks
6 Unique Juni
8 Wild Love

7 I Love Paris
2 Donatella Center

Struken: 5

V75-2: Klass 2 – 2140 A
Omgångens bästa spik! 5 King of Everything har gått från klarhet till klarhet på slutet och verkligen imponerat. Senast vann han V75 från ledningen åkandes och jag räknar med samma upplägg på nytt. Den här välstammade och snygge herren som bland annat är syskon med sjufaldiga miljjonärskan Moving On duger mot mycket tuffare motstånd än det här. Spik!

För er som ändå jagar motbud är 2 Bottnas Fantom en fin travare. Han spurtade bra senast och har ett fint läge. Men det känns ändå långsökt att han ska rå på King of Everything under normala omständigheter.

Min ranking avdelning 2:
5 King of Everything
2 Bottnas Fantom
3 Martin Tooma
6 G.R.J’s Wolverine
1 Ikaros di Quattro
4 Father of Sun
7 Ace to Play
12 Royal T.N.
9 Takata
10 Veams Benelli
8 Cayucos

Struken: 11 

V75-3: Gulddivisionen 2140 A
5 Disco Volante har visat toppform på slutet och senast vann han på mycket imponerande 10.1 över sprinterdistans. Från spår 8. Då han står till för ledningen på nytt förstår jag att han blir favorit. En fin chans sett till bevisad form men då han tävlat mycket bättre på kort distans än medel vill jag gardera. Disco Volante har inte vunnit över medeldistans sedan augusti 2018. Och i de tre senaste starterna över nämnda distans är raden 0-0-6. Statistik som skrämmer på en klar favorit.

6 Gareth Boko är en klassig sort som imponerat i två raka segrar. Han är stark och rejäl och det skulle inte förvåna mig om taktiken är att krossa favoriten från utvändigt ledaren. 3 Baron Gift är ojämn. Men han var i alla fall förbättrad barfota runt om senast. Tillräcklig kapacitet finns och han räknas tidigt från ett fint läge. 11 Elian Web har imponerat stort i vinter. Tråkigt läge nu men blir det körning biter hans spurt bra.

10 West Wing är ett riktigt långskott. Men då Brobergs hästar verkar vara på gång och vi spelar för att vinna pengar vill jag inte släppa den här tolvårige valacken. Ojämn men han var lika bra som Disco Volante på Jägersro i januari då han spurtade sylvasst. Var även trea i guld för tre starter sedan.

Min ranking avdelning 3:
5 Disco Volante
6 Gareth Boko
3 Baron Gift
11 Elian Web
10 West Wing

1 Super Nice
2 Reckless
4 Zack’s Zoomer
12 Snowstorm Hanover
8 Olle Rols
9 Ajlexes Cubano
7 Sliding Home

V75-4: Diamantstoet 2140 V
Campo Bahias helsyster 2 American Hill imponerade stort vid segern senast. Även om inte motståndet var det tuffaste var intrycket enormt. Hon blir inte lätt att besegra och felfri tror jag att hon krossar dem. Då American Hill är orutinerad och bara gjort sju starter och lottades till ett andraspår var jag först tveksam till att spika henne på grund av galopprisken. Men efter strykningen av 1 Rexine. Som både innebär att American Hill får ett mindre snävt förstaspår och blir av med den värsta konkurrenten känns spiken given! Antingen tar American Hill ledningen direkt eller så kör Marc Elias på safety för att sedan köra fram och ta över ledningen. Fast tror jag inte hon blir med få hästar på startvolten och ingen med spår 8 direkt bakom.

I övrigt har 12 Princess S.W. gått bra under en längre tid. Spår fem i voltstart nu är inte optimalt men hon har en vass spurt och ska tävla barfota runt om. Även 4 La Norna kan vara intressant från ett fint tredjespår. Fin form och barfota runt om även där.

Min ranking avdelning 4:
2 American Hill
12 Princess S.W.
4 La Norna
6 Anthara Bi
3 Catwalk Ima
8 Ofelia O.E.
13 Micro Vick
9 Shutter Island
11 Velegance
7 Whitsun Madonna
10 Callmesally
15 Bara Min
5 Metallica I.R.

Strukna: 1 & 14

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
5 Man at Work imponerade stort senast och fick äntligen vinna på V75 efter en längre period med många fina prestationer utan seger. Är Örjan Kihlström offensiv från start kan han få ta över ledningen efter en bit och då ska Man At Work slås. Tipsetta i ett öppet lopp.

7 Martin de Bos vann enkelt på V75 senast efter tidig ledning. Jag tror att han är bästa hästen i loppet men frågan är var han hamnar från spår 7? Klar vingelrisk men ett hett segerbud om det löser sig.

Jag väljer även att strecka några hästar med fina lägen som kan vinna från spets eller med en passande smygresa. 1 Dom Perignon, 2 Niky Flax och 3 Pastor Power har samtliga kapacitet att vinna det här loppet med lite tur och om det stämmer med positionerna.

Då jag även jagat 4 Sir Q.C. under en längre tid vill jag inte släppa honom den här gången då han tävlar på hemmaplan. Han var svag senast men visade innan det att han var på gång. Slår till snart. 9 Grainfield Aiden går bra varje gång. Men det blir inte lätt att vinna den tunga vägen i en final och jag tror inte han är snabb nog att vinna bakifrån så jag chansar bort honom den här gången.

Min ranking avdelning 5:
5 Man at Work
7 Martin de Bos
2 Niky Flax
3 Pastor Power
1 Dom Perignon
4 Sir Q.C.

9 Grainfield Aiden
8 Reverend Wine
6 Han Herred
11 Highspirit
12 Kung Edward

Struken: 10

V75-6: Klass 1 – 2140 A
3 Strong Heartbeat är en blivande topptravare och derbyhäst som varit mycket fin i två segrar efter uppehåll. Han är normalt huvudet högre än det här motståndet men då han riskerar svar i spetsstriden vill jag ändå gardera. Om det skulle bli prestige och körning.

1 Betting Rebel blir allt bättre och tränare Broberg brukar inte vara någon fegis. Kretsen kring hästen går all-in med barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag och målet är att leda runt om.

Blir det tuff körning mellan 1 och 3 kan det vara rätt att strecka flera för den som har råd. 9 Leonas Sami var mycket fin näst senast och ska tävla barfota runt om den här gången. Mycket intressant vid tempo. 10 My Sweden har fyra segrar och en andraplats i de fem senaste starterna. Tre av dessa segrar har tagits på just Solvalla. Och vid andraplatsen satt han fast med krafter kvar. Kan vinna trots bakspår.

7 Mellby Guard galopperade senast men spurtvann på V75 gången före. Kan duga om han kommer till från ett spår långt ut på vingen. Detsamma gäller 8 Digital Class som har ett ännu sämre läge men visat fin form på slutet. 12 Roofparty satt fast senast och har nu lopp i kroppen.

Min ranking avdelning 6:
3 Strong Heartbeat
1 Betting Rebel
9 Leonas Sami
10 My Sweden
7 Mellby Guard
8 Digital Class

12 Roofparty
4 Solkattens Chiron
6 Image Rapida
5 Corleone D.K.
2 Personal Goals
11 Inez Alki

V75-7: Bronsdivisionen 2140 A
En vidöppen final av Bronsdivisionen avslutar den här omgången. Jag väljer att försöka lösa det med ett spännande tvåhästarslås.

7 Thriller N.P. har ett lite besvärligt läge men är stark och rejäl. Han slog flera av de här hästarna senast. Med två lopp i kroppen och barfota runt om tror jag att han är redo för en mycket vass prestation. Dahléns hästar är ruskigt bra ibland och jag tror det här är ett sådant tillfälle. Då det är en final.

1 Smokey Herman har visat toppform på slutet och den här gången har han ett perfekt läge då han är mycket startsnabb. Jag tror att man väljer att köra i rygg och hoppas på lucka. Kommer den blir han inte lätt att stå emot.

I övrigt är det här loppet väldigt öppet och det är svårt att skilja hästarna åt. Strecka så många ni har råd med.

Min ranking avdelning 7:
7 Thriller N.P.
1 Smokey Herman

6 Burning Man
2 Adde S.H.
5 Star Costashorta
10 Religious
11 Guillaume Boko
4 Ingo
3 Joe Martini
9 Eldorado Mearas
8 Rocky Tilly
12 Radjah d’Inverne

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Aston Villa - Leeds
Fotboll - Premier League  - 1
2.28
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
3.30
19:00  Karlskoga - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.75
20:45  Sassuolo - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
2.06
21:00  Elche - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
3.30
21:00  Aston Villa - Leeds
Fotboll - Premier League  - 1
2.28
13:30  West Ham - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1
8.00
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
17:30  Halmstad - Västerås
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1
2.05
18:30  Osasuna - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.27
18:30  Manchester United - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.50
21:00  Atletico Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1
1.60
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:30  V65 Tips Axevalla 23/10
Insats: 525 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/10
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Topptipset Tips Fredag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 24/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming