TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj

27 Maj 2020 - 01:14

V75-tips inför Solvalla lördag 30 maj. För många spelare är det här den roligaste och mest intressanta V75-omgången på hela året.

Fantastisk sport med stayerloppet Harper Hanovers som dagens stora höjdpunkt.

V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Avd 1: 1,4,6
Avd 2: 1,3,4,7,8
Avd 3: 2,6,11
Avd 4: 1,5,6,8,14,15
Avd 5: 2,5,6,7,12
Avd 6: 1 Seismic Wave
Avd 7: 10,15

2 250 rader = 1 125 kronor

DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
DD-1: 1 Seismic Wave
DD-2: 1,2,4,7,10,11,13,15

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 30/5

V75-1 Stoeliten 1640 A
4 Double Exposure är en fantastisk travare som lika gärna kunde startat i Elitloppet. I comebacken senast vann hon enkelt från spets. Hon slog då en så pass bra häst som Heart of Steel som liftade med i rygg hela vägen utan att kunna utmana. I starten efter vann Heart of Steel Copenhagen Cup.

Double Exposure är en trolig vinnare. Men då det finns två intressanta och spelvärda motbud väljer jag ändå att gardera och försöka fälla favoriten. I jakten på de stora pengarna.

6 Tessy d’Ete imponerade enormt i Sverigedebuten där hon vann åkandes på 11.6 full väg. Anledningen till att hennes rad inte är den roligaste är att hon har tävlat mot de bästa hästarna i Frankrike. Näst senast var det Belina Josselyn som vann loppet före Tony Gio och Earl Simon.

Jerry Riordan har vid ett flertal tillfällen visat att han är grym på att få igång gamla stjärnor. Ringostarr Treb mm. Hur bra är egentligen Tessy d’Ete i sin nya regi? Jag vill i alla fall inte spricka på henne.

1 Willow Pride är startsnabb och har ett perfekt läge. Hon hölll ändå ok näst senast efter att ha fått utstå tuff press av Unique Juni. Kortare distans nu gör det lättare att rinna undan från spets. Om hon lyckas försvara ledningen.

7 Mellby Free är bättre än min ranking. Men har inte startat sedan november, har ett dåligt spår och är anmäld med skor fram.

Min ranking avdelning 1:
4 Double Exposure
6 Tessy d’Ete
1 Willow Pride

9 Ultra Bright
7 Mellby Free
10 Unique Juni
5 Vivacious Allie
3 I Love Paris
8 Zaniah Bi

Struken: 2

V75-2: Klass 2 – 2140 A
Tvåan i Kungapokalen. Slagen med ett huvud av Aetos Kronos. Startar i klass 2! Något sådant kommer nog aldrig hända igen. Den jag talar om är såklart 8 Don Fanucci Zet.

Med tanke på den senaste prestationen och i vilket sammanhang det var. Där Don Fanucci Zet var nära att hålla undan för superhästen Aetos Kronos och slog förra årets Kriterievinnare Power mm så är det kanske galenskap att gardera. Men trav är trav. Det var i det senaste loppet Don Fanucci Zet skulle vara på topp. Och han fick gå helt i botten. Sådant kan slå åt båda håll. Dessutom har han spår 8. Trolig vinnare men det är inte givet att han är lika bra igen.

3 Enjoy The Game är stark och rejäl. Han svarade för en mycket fin insats senast på Charlottenlund där han fick gå på först i tredjespår. Höll starkt även om fick ge sig på linjen mot Velten Limelight. Livsfarlig vid hårt tempo.

1 Velten Limelight har vunnit åtta av karriärens nio starter. En mycket fin travare som spurtade vasst till seger efter en sen lucka på Charlottenlund. Han kunde dock inte svara spets från innerspåret senast. Segerstrider om det löser sig.

7 Västerbo Pokerface är en kapabel travare som bland annat var favorit i ett derbykval för två år sedan. Han gjorde comeback efter nio månaders uppehåll senast och såg mycket fin ut efter en lite lagom snäll Örjan-styrning. Farlig med lopp i kroppen.

4 Mr Marvelous värmde bedrövligt senast men krossade dem från utvändigt ledaren i loppet. Inte borta.

Min ranking avdelning 2:
8 Don Fanucci Zet
3 Enjoy The Game
1 Velten Limelight
7 Västerbo Pokerface
4 Mr Marvelous
6 Gardner Shaw
12 Rackham
2 T.Rex Face
9 Frodo S.
10 Vitro Diablo
5 Big Shot
11 Fredric Palema

V75-3: Silverdivisionen 2140 A
6 Very Kronos är en fantastisk travare och egentligen alldeles för bra för silverdivisionen. Men han har galopperat bort mycket pengar. Senast visade han hur bra han är då han fullständigt krossade Religious från utvändigt ledaren. I en comeback.

Very Kronos tävlar mot sig själv i det här loppet. Det är dock ingen dålig motståndare. Fungerar han så vinner han men det är inte alltid han gör det.

2 Prosperous var en besvikelse senast då han gav sig enkelt efter att ha körts till spets. Han var dock fantastisk innan det och det kan helt enkelt ha varit den långa distansen som spökade senast. Det pratas även om en lättare halsinfektion. Nu är det ett varv kortare. Från ett perfekt läge är han förste utmanare till Very Kronos.

11 Vincero Gar såg fin ut som fastlåst senast. Lopp i kroppen nu och blir det hårt tempo kliver han in i matchen trots det dåliga utgångsläget. Barfota runt om.

Otroligt öppet bakom min trio. Den som har råd tar med många.

Min ranking avdelning 3:
6 Very Kronos
2 Prosperous
11 Vincero Gar

1 Island Life
3 Coogan
4 Wild Love
5 Man At Work
7 Religious
9 Han Herred
8 Commit Boom Bay
10 Pastor Power
12 Niky Flax

V75-4 Diamantstoet 2140 V
5 Waiting Hill Hall var lite seg senast då hon tävlade med skor runt om. Hon var dock mycket bra gången innan då hon var nära att kvala in till finalen av Drottning Silvias Pokal. Trots ett tufft lopp.

Barfota runt om för första gången i karriären nu är väldigt intressant. Waiting Hill Hall blir mycket farlig om det löser sig från innerspåret.

8 Sharp Dream vinner ofta och visade fin form senast. Spurtade också mycket vasst mot ett liknande gäng som det här trots en ofördelaktig resa näst senast. Vann på 10.2 över kort distans i början av april. Både snabb och stark.

6 Karamell Hill har varit mycket fin i två raka segrar. Kan duga igen om Björn Goop är först framme att överta ledningen eller med rätt resa.

14 Indra’s Secret är stark och rejäl. Räknas trots ett dåligt läge och kortare distans än vad som är optimalt.

1 Gorgeous L.A. står bra till och har kapacitet. 10 Anthara Bi har två raka segrar. Planen lär vara att vara först framme av tilläggshästarna för att få överta ledningen.
 
Min ranking avdelning 4:
5 Waiting Hill Hall
8 Sharp Dream
6 Karamell Hill
14 Indra’s Secret
1 Gorgeous L.A.
10 Anthara Bi
13 Argbiggan
2 Infinite Knight
3 Anna Baffel
4 And Stitch
7 Worth A Lot
11 Jasmin Band
9 Charmante Amok

Struken: 12, 15

V75-5: Klass 1 – 2140 A
5 Armour As var fantastisk senast då han länge stod emot en av Europas bästa fyraåringar Ecurie D. Jerry Riordan har pratat gott om den här hästen länge och nu fick han äntligen visa hur bra han är. Min tipsetta.

2 Victory’s Club gjorde ett mycket gott intryck som tvåa utvändigt om Van Gogh Z.S. näst senast. Han är inte att lita på men från ett perfekt läge räknas han mycket tidigt. Alldeles för bortglömd.

6 Van Gogh Z.S. är startsnabb och segervan. 12 segrar på 16 starter och tre raka i år. Det är starka papper. Kommer han förbi favoriten från start leder han länge.

7 The Gambler har jag följt under en tid. Han gör det bra varje gång. Senast fick han en tuff inledning och fick efter det gå på först i tredjespår. Spurtade trots det mycket bra. Bättre distans den här gången och ett intressant skrällbud.

12 Strong Heartbeat har ett gott rykte och det pratas om derbyt mm. Han har kanske inte levt upp till allt snack ännu men blir det hårt tempo kan han duga trots sämsta spåret.

Vad har hänt med 11 King Of Everything? Är han bara inne i en formsvacka och slår till när som helst eller är han inte så bra som vi trodde? Det han visat på slutet duger i alla fall inte från spår 11. Om tillbaka i gammal god form.

Min ranking avdelning 5:
5 Armour As
2 Victory’s Club
6 Van Gogh Z.S.
7 The Gambler
12 Strong Heartbeat

11 King Of Everything
1 Master Blaster
10 Valiant Dream
9 Global Venture
3 G.R.J.’S Wolverine
4 Lennart Sjöhammar
8 Zlatan Knick

V75-6: Bronsdivisionen 2140 A
1 Seismic Wave är en väldigt kapabel travare som tangerade världsrekordet för treåriga valacker då han travade 08.5 över sprinterdistans på The Red Mile i Lexington 2018. Han såldes sedan till Sverige där han nu tränas av Timo Nurmos.

Så här långt har han tagit fem segrar på fem försök i Sverige. Enda plumpen sedan han kom till Europa var i ett stenhårt lopp i Tyskland som vanns av Zarenne Fas. Men då hade han problem med resan och den starten är bara att glömma.

Nurmos har nu haft tid att ge Seismic Wave ytterligare en vinterträning och det märktes verkligen i comebacken senast där han vann okörd. Han såg grym ut och den här hästen är alldeles för bra för bronsdivisionen.

Är han lika bra igen blir han mycket svårslagen. Seismic Wave visade dessutom i USA att han kan öppna bra bakom bilen. Även om han kan vinna ett sådant här lopp från andra positioner än spets. Jag spikar!

6 Vikens High Yield har varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh och ståtar nu med fyra raka segrar. Senast vann han lätt från spets med krafter kvar. En väldigt bra häst men jag tror att Seismic Wave är ännu bättre.

2 Giant Shadow har vunnit 23 av 28 starter. Har har dock tjänat snabba pengar och ser inte längre lika ”oslagbar” ut.

Min ranking avdelning 6:
1 Seismic Wave
6 Vikens High Yield
2 Giant Shadow
3 Nero Maximus
12 Zap Di Girifalco
7 Better Boss
4 Franklin Face
5 Guillaume Boko
11 Sandsjöns Enzo
9 Ontrack He’s Black
8 Bon Ego

Struken: 10

V75-7: Harper Hanovers 3140 V
10 Viking Brodde är en potentiell elithäst som inte hade den rätta turen i de stora årgångsloppen som tre- och fyraåring. Han borde ha mycket mer pengar på sig och står bra till här.

Timo Nurmos har matchat honom mot den här uppgiften och han fick därför en välbehövlig genomkörare senast. Nu blir det täta starter och barfota runt om. Fungerar han går ingen säker.

15 Moni Viking är en mycket kapabel travare som imponerade enormt på Åby. Även om Prosperous hade en dålig dag den gången. Moni Viking är både stark och snabb vilket ger Björn Goop flera taktiska valmöjligheter. En av två för mig.

Den som har råd streckar även 13 Ble Du Gers som imponerade stort på Charlottenlund senast. Ett styrkefenomen med gamle playboyen Jos Verbeeck i sulkyn. Han kan duga vid högt tempo eller om han skulle lyckas nå utvändigt ledaren utan att det kostar för mycket.

Min ranking avdelning 7:
10 Viking Brodde
15 Moni Viking

13 Ble Du Gers
2 Ivory Di Quattro
7 Vaduz Wise As
4 Atik D.L.
1 Betting Rebel
11 Pacific Face
12 Gareth Boko
3 Tengil Face
14 Hard Times
6 Cobbys Nana
9 Sir Henry P.Hill
8 Chablis D.K.
5 Personal Goals

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Helsingborg - Dalen
Innebandy - Superligan Dam - 2
2.20
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 9,5 skott
2.00
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming