TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Lördag 8 feb

4 Februari 2020 - 23:12

V75-finaler på Solvalla med riktigt högklassig sport och öppna och spelvärda lopp. Jag garderar de största favoriterna och spikar en skräll och en ”dålig favorit” som storspelarna kommer gå emot. Förhoppningsvis blir det ett vinnande koncept.

Missa inte att det är jackpot och väldigt mycket pengar att spela om. Här följer mina V75 tips inför Solvalla lördag 8 februari.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
Casumo 888sport - bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 8 FEBRUARI

V75-1: Stoeliten 2140 A
Inte den bästa Stoeliten som körts om vi ska vara diplomatiska. Flera hästar har dåliga startpoäng och rent allmänt är loppet väldigt ojämnt. Totalt fyra segrar i de fem senaste starterna för alla hästar tillsammans säger en hel del om klassen. Två hästar sticker ut och jag streckar båda. Bästa hästen och spetsbudet.

2 Hevin Boko mötte 5 Ultra Bright senaste och svarade då för en svettig insats då hon satte upp ett hårt tempo utvändigt och krossade Ultra Bright som var favorit den gången. Är hon lika bra igen blir hon svårslagen. Jag vill dock gardera med Ultra Bright som trots allt var favorit mot Hevin Boko senast och ändå höll ok som tvåa. Hon tog då en längd från start på Hevin Boko och är den troliga ledarinnan. Jag har en känsla av att Ultra Bright kan bättre än senast och det är inte givet att Hevin Boko är lika bra på nytt. Det blir ett klassiskt tvåhästarslås.

Min ranking avdelning 1:
2 Hevin Boko
5 Ultra Bright

9 Global Upper Style
8 Umaticaya
3 Galactica
1 Queen of Sand
4 Mulligan
10 Fame Boko
7 Donatella Center

Struken: 6

V75-2: Klass 2 - 2140 A
Här tycker jag ha hittat mig ett nytt starkt lås från Peter Untersteiners stall. 1 Global Venture höll mycket starkt från utvändigt ledaren som tvåa bakom 8 Il Duce Boko senast. Han visade att formen är god och från ett perfekt läge är han hästen att slå. Global Venture har öppnat bra de gånger han haft framspår bakom bilen och är den trolige ledaren.

Global Venture har dock inte vunnit sedan han började tävla i tuffare konkurrens och då mycket rejäle 3 Carlos Ken är med i loppet vill jag dubbla systemet med honom. Det hörs på Peter Untersteiner att han verkligen gillar den här hästen och det finns flera växlar att dra. Carlos Ken är dessutom Peters val i loppet och han kan vinna den tunga vägen.

Min ranking avdelning 2:
1 Global Venture
3 Carlos Ken

8 Il Duce Boko
7 Indy D.
4 Sunday Sonata
6 Högstenastalldräng
5 Walther på G.
10 Edmund
2 Enriko Ha
11 Inshallah
12 Jackpot Band
9 Whitsun Madonna

V75-3: Gulddivisionen 2140 A
4 Elian Web har passande förutsättningar och är en berättigad favorit. Senast spetsade han från ett liknande läge och höll sedan undan för superstjärnan Propulsion. Är han lika bra igen blir han svårslagen men jag vill ändå gardera då Elian Web kan bli utmanad om spets och då det är högt spelvärde på flera andra intressanta hästar.

9 Gareth Boko har nu två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Senast var han riktigt bra då han avgjorde från utvändigt ledaren i guld. Går han framåt ytterligare med dessa lopp utmanar han favoriten. 5 Disco Volante har visat toppform på slutet. Han kan öppna men tar normalt inte en längd på Elian Web. Ändå farlig med rätt resa. 3 Baron Gift har spår längst in av de mest betrodde. Kan duga från spets eller med en fin löpning i ryggar.

1 West Wing är ett långskott. Men han spurtade ruskigt bra på Jägersro för tre starter sedan. Jag vill därför ta med honom från perfekta spår 1. 6 Olle Rolls var lite av en besvikelse senast för många. Men han var ändå tvåa i guld och är på gång. Vinner när som helst. 12 Snowstorm Hanover gjorde sitt bästa lopp på svensk mark senast. Normalt sett går det inte från spår 12 men jag vågar inte nonchalera honom ifall han går framåt ytterligare och om det skulle bli rejäl körning.

Min ranking avdelning 3:

4 Elian Web
9 Gareth Boko
5 Disco Volante
3 Baron Gift
1 West Wing
6 Olle Rolls
12 Snowstorm Hanover

7 Monark Newmen
8 Narold Vox
2 Västerboonthenews
10 Super Zantos

Struken: 11

V75-4: Diamantstoet 2140 V
2 Aura S.L. är fältets i särklass bästa häst och enligt tränare Riordan är hon en blivande stjärna. Hon började sin tid i Sverige väldigt bra och svarade för flera imponerande insatser. Hon spelades bland annat ned till 10 gånger pengarna mot självaste Campo Bahia på Jägersro i november.

På slutet har det dock gått troll i det och hon har galopperat. Att man åkte till Vincennes senast säger dock en del om vad man tycker och tror om hästen i stallet. Visst är det galopprisk på nytt från spår 2 i voltstart men Jorma Kontio är rutinerad och kommer ta en lugn start. Felfri är hon överlägsen och då det här är en favorit som många kommer försöka fälla gör jag tvärtom. Jag tror att hon blir underskattad den här gången. Spik.

Vid gardering är 6 I’m a Believer intressant. Hon spurtade fantastiskt senast och vann trots att det såg helt kört ut 500 kvar. 10 Quiz Töll imponerade vid segern senast och 15 Dusty Shadow besitter väldigt hög kapacitet. Hon kan runda alla om favoriten kommer bort.

Min ranking avdelning 4:
2 Aura S.L.
6 I’m a Believer
10 Quiz Töll
15 Dusty Shadow
5 Rapide Cash
7 Melizza
13 Linda’s Girl
9 Micro Vick
11 Apple Rose
14 Under the Counter
12 Seven Karats
8 Very Many Legs
4 Cgris Crystal
3 Dolly Dream
1 Afrodite Miguan

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
4 Hawk Cliff är en väldigt fin travare som gått bra mot tuff konkurrens under en längre tid. Från ett fint läge är han ett segerbud men jag tycker att han blivit lite väl stor favorit. Senast fick han det serverat då 6 Doctor Doxey Zenz fick hårt tryck i ledningen över lång distans. Innan dess förlorade han två raka i Silver, bla mot Ginny Weasly, även om insatserna var bra. Som sagt en fin häst. Men väl mycket betrodd och därför känns garderingen given.

12 Harran Boko gick bra på Vincennes senast och är under kraftig utveckling. Stämmer det minsta lilla från det tråkiga läget är han med i striden. 6 Doctor Doxey Zenz var inte som bäst senast men grym innan dess. Om formen är tillbaka. 11 Pascha Tilly svarade för en rejäl spurt senast och han är förlåten att han stumnade lite till slut. Får han rätt ryggar kan han duga. 10 Roofie gick väldigt bra mot de bästa fyraåringarna ifjol. Kanske bäst barfota men han visade senast att han duger i Silver under vintern. Kan skrälla.

9 Pastor Power är jämn och säker och var inte helt körbar på upploppet senast. Hade varit tvåa annars. Intressant skräll-läge om det skulle bli körning. 2 Southwind Hydro har inte tillhört mina favoriter tidigare och jag har sett honom som en sprinter. Men det är bara att erkänna att han har utvecklats och blivit bättre. Även över medeldistans. Fin spurt senast och från ett perfekt läge får han sista strecket. 8 Niky Flax har vunnit två försök i Silver sedan oktober så kapacitet finns. Behöver dock mycket tur från spåret längst ut på vingen.

Min ranking avdelning 5:
4 Hawk Cliff
12 Harran Boko
6 Doctor Doxey Zenz
11 Pascha Tilly
10 Roofie
9 Pastor Power
2 Southwind Hydro

8 Niky Flax
7 Flash Håleryd
1 He’s a Diffacolt
3 Harpos Rockland

Struken: 5

V75-6: Klass 1 – 2140 A
8 Arch Lane är en häst som började karriären mycket lovande men sedan tyvärr råkade ut för en allvarlig skada. Näst senast gjorde han comeback efter över ett års uppehåll och gjorde då ett fint lopp som tvåa. Att han anmäldes till V75 direkt efter det säger en del om vad man tycker om hästen. Han vann sedan V75 lätt från spets senast.

Visst är spår 8 bakom bilen väldigt chansartat men det är en risk som jag är beredd att ta då jag tror att det blir ett väldigt spelvärde på Arch Lane. Sex segrar och två andraplatser i karriärens nio starter talar sitt tydliga språk. Kapaciteten är skyhög. Enda gången han har varit sämre än tvåa galopperade han. Löser det sig bara det minsta blir han väldigt svår att stå emot. En chansspik.

Min ranking avdelning 6:
8 Arch Lane
5 Devs Dragon
10 Hector Boko
7 Ingo
6 Bowling Triple X.
3 Atik D.L.
1 Hobby de L’Iton
4 El Gumpert
11 Volare Gar
9 Italiano Boko
2 Show Time
12 Capture

V75-7: Bronsdivisionen 2140 A
Ett riktigt intressant lopp med många fina hästar. 2 Bo C. kördes bara till slut senast, kanske med den här uppgiften i åtanke, men han gick ruskigt bra över upploppet som tvåa bakom 5 Religious som fick bestämma i spets. Bo C. fick “runda korvkiosken” i sista sväng och visade toppform. Från ett perfekt läge och med bevisad form räknar jag med en mer offensiv styrning den här gången. Min tipsetta.

10 Man at Work har inte vunnit i de fem senaste starterna men har ändå gjort det väldigt bra i flera av dessa lopp. Han borde dessutom fått segern på Åby där han blev störd av Night Brodde i slutstriden. Annars hade han slagit denne från utvändigt ledaren. Senast gick han bra som tvåa, även då från utvändigt ledaren, mot 3 Franklin Face över opassande kort distans. Blir det minsta körning här blir Man at Work livsfarlig. 4 Radjah d’Inverne är normalt sämre än flera andra hästar i det här loppet. Men som han såg ut senast på V75 efter en sen lucka. Det skrek toppform om Radjah d’Inverne. Form slår klass. 3 Franklin Face är startsnabb och leder länge. Utmanas dock av 5 Religious i spetsstriden. Får någon av dem bestämma kan de duga. 11 Remarkable Feet är kapabel och fin vid segern senast. Jag streckar många.

Min ranking avdelning 7:
2 Bo C.
10 Man at Work
4 Radjah d’Inverne

3 Franklin Face
5 Religious
11 Remarkable Feet
1 Randemar R.D.
12 Grainfield Aiden
9 Eldorado Mearas
8 Electrical Storm
6 Rocky Tilly
7 Önas Nougat

V75 Tips Solvalla Lördag 8/2
Avd 1: 2,5
Avd 2: 1,3
Avd 3: 1,3,4,5,6,9,12
Avd 4: 2 Aura S.L.
Avd 5: 2,4,5,6,9,10,11,12
Avd 6: 8 Arch Lane
Avd 7: 1,2,3,4,5,9,10,11,12

2 016 rader = 1 008 kr

DD Tips Solvalla Lördag 8/2
DD-1: 5,8,10
DD-2: 2,4,10

9 rader x 20 kr = 180 kr

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
Casumo 888sport - bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming