TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj

28 Maj 2020 - 14:10

V75-tips inför Solvalla söndag 31 maj. Fantastiska race med försök till Elitloppet, Elitkampen för kallblod mm.

V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Avd 1: 3,4,6,7,8
Avd 2: 1,2,6,9,10
Avd 3: 1,2,3,4,7,8,9
Avd 4: 1,4
Avd 5: 9 Tabasco C.D.
Avd 6: 1,3,4,6,7,8
Avd 7: 5 Cokstile

2 100 rader = 1 050 kronor

DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
DD-1: 1,3,4,6,7,8
DD-2: 5 Cokstile

6 rader x 40 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS SOLVALLA SÖNDAG 31/5

V75-1: Elitkampen 1609 A

7 Roli Eld är inte att lita på men besitter väldigt hög kapacitet. Han har galopperat i segerstriden mot Odd Herakles två gånger i rad. Senast kördes han fram utvändigt om ledande Odd Herakles varvet kvar och kopplade greppet in på upploppet men felade. Kan vinna den tunga vägen felfri.

4 Odd Herakles radar upp segrar och har varit den store kallblodskungen under en längre tid. Under normala omständigheter hade det här varit en toppchans. Han såg dock slagen ut av Roli Eld senast innan denne galopperade på upploppet så formen kanske inte är helt på topp.

3 Polara är ett riktigt tufft sto som varit med i det här loppet tre gånger tidigare. 2017 vann hon loppet då hon krossade dem från dödens. 2018 svarade hon återigen för en mycket stark insats som tvåa från utvändigt ledaren. Förra året fick hon positionsstrul då hon fastnade bakom en trött rygg men spurtade sedan vasst som femma.

Då Polara visade uppåtfrom i den senaste starten räknas hon tidigt från ett fint läge.

8 Lome Brage är startsnabb och en grym sprinter som vann det här loppet 2018. Formen verkar god då han besegrade Månprinsen A.M. enkelt från spets senast. Hade han stått till för spets här hade han varit ett spikbud. Nu är det dock troligt att vi får se samma scenario som ifjol då Lome Brage och Josveis hade exakt samma spår. Och då var Lome Brage chanslös att ta en längd på Josveis. Räknas tidigt vid klaff eller om han på något sätt skulle nå ledningen.

6 Josveis tog enkelt hand om ledningen från samma spår i det här loppet ifjol och höll sedan starkt som tvåa på en kladdig bana. Skulle han få bestämma tempot på en lite snabbare bana i år kan det hålla hela vägen.

10 Månprinsen A.M. gör det bra varje gång. Från bakspår på en lite opassande kort distans blir det dock inte lätt att vinna. Näst senast var han chanslös mot Lome Brage med liknande förutsättningar.

5 Tangen Haap vann det här loppet ifjol. Kapacitet finns men han har inte visat den riktiga toppformen på slutet.

Min ranking avdelning 1:
7 Roli Eld
4 Odd Herakles
3 Polara
8 Lome Brage
6 Josveis

10 Månprinsen A.M.
5 Tangen Haap
1 Pydin
2 Vixus

Struken: 9

V75-2: Fyraåringseliten Ston 1609 A
2 Sashay My Way är under kraftig utveckling. Näst senast höll hon starkt från spets som tvåa bakom Alaska Kronos i ett uttagningslopp till Drottnings Silvias Pokal. Och i finalen senast gjorde hon ett mycket bra lopp efter att ha fått gå på först i tredjespår. Hon slår till när som helst i dessa sammanhang.

1 Dontlooseallmoney har en väldigt bra uppgift på papperet. Då hon är startsnabb och loppets troliga spetsbud. Det som oroar är att det känns som att hon håller på att tappa formen. Galopperade näst senast och förlorade från spets senast. I normal författning hade hon kunnat vara ett spikbud. Nu känns det mer osäkert.

6 Tonique har varit toppfin på slutet. Hon spurtade ned Ganga Bae näst senast och avslutade sylvasst som trea i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Från ett bättre läge hade hon varit ännu högre rankad.

9 Gina Mearas visade hög kapacitet flera gånger ifjol. Bland annat som fyra i finalen av Oaks efter att ha gått på först i tredjespår 850 meter från mål. Hon har två lopp i kroppen nu och ska tävla barfota runt om för första gången i år. Se upp!

10 Golden Tricks ser fin ut men har inte riktigt fått till det i Sverige ännu. Två lopp i kroppen och barfota runt om nu.

5 Aura S.L. ser fin ut och omges av ett gott rykte. Men än så länge har hon inte levererat i nivå med de värsta motståndarna i det här loppet. Lopp i kroppen nu.

7 Southwind Queen var mycket fin senast och kan öppna. Om kommer till från ett spår långt ut på vingen. 4 Amelie Grif är kapabel men har inte fungerat i år. Om bättring.

Min ranking avdelning 2:
2 Sashay My Way
1 Dontlooseallmoney
6 Tonique
9 Gina Mearas
10 Golden Tricks

5 Aura S.L.
7 Southwind Queen
4 Amelie Grif
5 Ghostintheshell

Struken: 8

V75-3: Fyraåringseliten 1609 A
8 Ecurie D. är så bra att han av många är ansedd att vara världens bästa fyraåring. Han vann samtliga lopp ifjol, inklusive EM för treåringar, och har inlett den här säsongen på bästa sätt med två segrar på två starter. Han är obesegrad så här långt i karriären och visade toppform senast.

Trots det väljer jag att gardera. Än så länge är Ecurie D. mer stark än snabb och sprinterdistans bör inte vara någon fördel. Något som också tränaren bekräftar. Dessutom har han spår 8.

3 Click Bait har varit grym på slutet. Näst senast kontrade han ut Power till seger och senast slutade han trea i finalen av Kungapokalen. Gynnas av kort distans.

1 Osterc galopperade bort stora pengar i rygg ledaren i finalen av Kungapokalen senast. Han var mycket fin innan dess då han vann ett kval till Kungapokalen på 12.2 full väg från spets. Han är den trolige ledaren i loppet.

4 Admiral As har vunnit 8 av 12 starter. Gjorde ett mycket starkt lopp i finalen av Kungapokalen senast trots ett svårt läge och strul i sista sväng.

7 Acciaio imponerade stort i Sverige ifjol. Bland annat som tvåa i treåringseliten den här tävlingsdagen. Nu i regi Timo Nurmos.

2 Aramis Bar har en stigande formkurva. Var bara en halv längd efter Hail Mary senast.

9 Livingonthedash tappade travet på upploppet i Sverigedebuten senast. Ecurie D. vann. Såg fin ut innan det och är en intressant jänkare. Nu med lopp i kroppen.

Min ranking avdelning 3:
8 Ecurie D.
3 Click Bait
1 Osterc
4 Admiral As
7 Acciaio
2 Aramis Bar
9 Livingonthedash

6 Zola Key
10 Ultion Face
5 Ubiquarian Face

V75-4: Treåringseliten 2140 A
1 Philosopher visade våldsam kapacitet senast då han vann åkandes trots en större galopp. Det är sällan man ser sådana insatser numera. I det slagna fältet fanns bland annat Kuyt F.Boko, Billions och Florist som är med i det här loppet.

Philosopher kan öppna hyggligt från start och gör han om den senaste insatsen blir han inte lätt att besegra.

4 Hell Bent For Am har imponerat stort i sina två Sverigestarter. Båda från ledningen. Han ser ut som en riktigt klassig typ och räknas tidigt.

3 Balsamine Font visade prov på en väldig speed senast och 9 A Good Point kan vara intressant för de som letar jätteskrällar. Inte att lita på och lite krånlig. Men den dag det stämmer helt kan han ställa till med en överraskning.

Min ranking avdelning 4:
1 Philosopher
4 Hell Bent For Am

3 Balsamine Font
9 A Good Point
2 Bolero Gar
5 Kuyt F.Boko
6 Natorp Bo
7 Billions
10 Bubble Effe
11 Florist
8 Finland
12 Kate Baldwin

V75-5: Ungdomseliten 1640 A
9 Tabasco C.D. har varit otroligt bra i år. Han var grym i årsdebuten där han spurtade ner ett namnkunnigt gäng efter en mäktig avslutning.

Näst senast avslutade han återigen bra som fyra bakom Osterc, Don Fanucci Zet och Gaylord Am i ett kval till Kungapokalen. I finalen fick han inte fritt i tid men avslutade rappt då luckan väl kom.

Helt annat motstånd nu och då Tabasco C.D. har sin vassa avslutning som sitt signum gör det inte så mycket med bakspår. Han gynnas dessutom att han körs av samma kusk som på slutet i detta ungdomslopp. Given spik för mig!

Vid gardering känns 4 Chapuy tidig. Han är bäst i spets och står till för ledningen. Även 5 Harley D.E. är kapabel. Han hade fem raka segrar innan galoppmisslyckandet senast.

Min ranking avdelning 5:
9 Tabasco C.D.
4 Chapuy
5 Harley D.E.
12 Anita Roc
3 Arapaho Ghostdance
2 Emmylou
1 Carisma Sisu
10 Give Me Ten
6 Lady Zappa
7 Veleno d’Amore
8 Show Time

Struken: 11

V75-6: Elitloppet Försök 1 – 1609 A
3 Disco Volante vann spårlottningen och med två hästar som inte är jättesnabba på insidan är han det troliga spetsbudet. Även om inte formen har varit som bäst i de två senaste starterna har man nu haft över en månad på sig att fixa till honom. Är han lika bra som då han ex vann på 10.9 full väg på Solvalla 28 mars blir han inte lätt att passera.

4 Missle Hill är oprövad mot den äldre eliten men intrycket har verkligen varit fint i år. Han är väldigt snabb i benen och från ett vettig läge räknas han tidigt.

Tidigare Prix d’Amerique-tvåan 7 Looking Superb var inte som bäst under årets vintermeeting men har visat uppåtform på slutet. I den senast starten satt han sist utvändigt i Paralympiatravet. Ett lopp som kördes i extremt lågt tempo. Det blev en omöjlig uppgift men Looking Superb spurtade bäst av alla till slut. Se upp! Han är mycket bättre än raden.

8 Earl Simon är van att tävla mot stentufft motstånd i Frankrike och gör här sin första start i Sverige. Han har mycket hög kapacitet och var väldigt fin senast i Caen då han besegrade Bold Eagle mm. Segerfarlig trots läget.

6 Milliondollarrhyme har inte alls fått till det i år och endast tjänat 38 500 kr på tre starter. Han såg dock mycket fin ut som fastlåst senast. Han har väldig fart och är bra nog att vinna om formen sitter där.

Grand Criterium Vitesse-vinnaren 1 Vivid Wise As borde kanske vara högre rankad. Men han såg inte som bäst ut före och under loppet senast. Tillräcklig kapacitet finns dock och han ska med på kupongen från ett innerspår. Löser det sig blir han att räkna med.

Min ranking avdelning 6: 
3 Disco Volante
4 Missle Hill
7 Looking Superb
8 Earl Simon
6 Milliondollarrhyme
1 Vivid Wise As

2 Sorbet
5 Chief Orlando

V75-7: Elitloppet Försök 2 – 1609 A
Norske derbyvinnaren 5 Cokstile har alltid varit bra men det känns som att han har höjt sig ytterligare några snäpp på slutet i Italien. Han spurtade riktigt vass redan i årsdebuten på Solvalla men tappade då travet i sista sväng och tappade en del mark.

Senast var han helt fantastiskt då kördes fram utvändigt ledaren och fullkomligt krossade en så bra häst som Cyber Lane som satt i spets. Intrycket över mål var mäktigt då han gick undan väldigt enkelt trots en tuff resa. I det slagna fältet fanns även Elitloppshästarna Racing Mange och Billie de Montfort.

Cokstile visade då att han inte är beroende av någon snäll resa och att han kan slå ett sådant här motstånd den tunga vägen. Med två loppen i kroppen bör toppformen vara nära och han ska tävla barfota runt om i försöket. Jag spikar!

Bakom Cokstile är det väldigt öppet. Paralympiatravet-vinnaren 1 Elian Web har läget. Leder länge om det inte blir för tuff körning mot 6 Racing Mange.

Derbyvinnaren 4 Attraversiamo går från klarhet till klarhet. Känns inte som en sprinter i grunden men han vann säkert på kort distans senast utan att vara toppad. Han slog då bland annat Elian Web och Milliondollarrhyme. Även om Elian Web kördes passivt från ett dåligt läge och Milliondollarrhyme satt fast. Attraversiamo är en potentiell världsstjärna som vi ännu inte vet hur bra han är med dessa förutsättningar.

3 Tae Kwon Deo gav ett mycket fint intryck på Örebro senast. Även om motståndet endast bestod av Snowstorm Hanover i spets och Perfect Spirit som blev över i tredjespår. Kapaciteten är hög och han kan vinna från ett fint läge. Dock varning för att han har galopperat en del i karriären.

Jag tror att Tae Kwon Deo är en häst som gynnas av två heat då han visade att han klarade det i Sprintermästaren. Kanske har han bättre chans i en eventuell final än i försöket och på V75.

8 Propulsion behöver ingen närmare presentation. Men går det att vinna ett Elitloppsförsök utan lopp i kroppen från spår 8? Träningsrapporterna är i alla fall mycket goda.

7 Makethemark slutade trea i Elitloppet ifjol. Har inte varit på topp på slutet men om formen är tillbaka har han fart att skrälla.

Min ranking avdelning 7:
5 Cokstile
1 Elian Web
4 Attraversiamo
3 Tae Kwon Deo
8 Propulsion
7 Makethemark
6 Racing Mange
2 Billie de Montfort

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming