Thin Air

23 November 2013 - 23:27
DALLAS MAVERICKS @ DENVER NUGGETS

Försöker hålla det kort man sammanfattat inatt.

Ett utvilat Denver Nuggets möter ett Dallas Mavericks som precis spelat. Ett Dallas som är långt ifrån lika starka på bortaplan som de är hemma i Dallas, och till saken hör, är att Denver är en av de tuffast bortamatcherna för många lag. (kan tyckas låta löjligt men luften är tunnare bland bergen i Denver.)

Denver vann senast mot starka Bulls och spelade dessförrinnan jämnt med OKC men en knappt förlust med 2p.

Dallas är 7-0 vilket är jättebra MEN detta är på hemmaplan. Borta är de bara 2-4, vann dock mot Utah igår med 10 men det säger mer om Utah som är i en djup svacka just nu.


My best pick Nuggets -4 till 1,76 hos @bet365

Kan som vanligt reglas efter behag. bet365 livestreamar alla NBA-matcher på webben och i mobilen.Följ mig på twitter för speltips, frågor och svar @USanA123


/USanA

4 Kommentarer

Äntligen!

29 Oktober 2013 - 19:38
Hallå mina damer och herrar!


Tänkte börja droppa lite rekar här igen på R&K! Och nu är det äntligen dags för NBA! Min första rek kommer i matchen mellan fjolårets vinnare ,”celebrity rehab” laget Miami Heat som möter Chicago Bulls i öppningsmatchen.


Ett Miami Heat som har mycket att bevisa och som uppenbarligen är laget att slå. De är regerande mästare för andra året i rad, dominerat spelet i tre års tid och som inte sticker under stolen med att de går för en trippel.
Även Lebron James har dominerat ligan och visar med sitt spel prov på mognad, styrka och hjärta sedan han lämnade Cleveland.
Hans vapendragare Dwayne Wade har under försäsongen gått ner i vikt för att underlätta belastningen på sina knän som spökat för honom under den gågna säsongen. Förutom ”the big three” i James, Wade och Bosh så har Centern Greg Oden skrivit på för Heat som kan vara en bra tillgång till laget, OM han kan hålla sig skadefri.

Bulls har äntligen, får man säga, fått tillbaka sin superstjärna Derrick Rose som varit skadad. Men Bulls gjorde en helt okej säsong förra året utan sin storstjärna.
D.Rose och hans Bulls vill förmodligen starta säsongen med dunder och brak och varför inte mot just potentiella playoff rivalerna Miami Heat.
(Är inte förvånad om Bulls slutar som segrare i Eastern Conference)Jag tror att denna matchen betyder mer för Rose och Chicago Bulls än vad den gör för Miami Heat.
Men som jag sa så är det svårt att gå på endast försäsongen samt att en premiärmatch är alltid en premiärmatch.


My best pick: Chicago Bulls +5 till 1,90 hos bet365

Ser även stort spelvärde i rak Chicago Bulls till 2,75 hos bet365Följ mig på twitter där jag lättast kan svara på frågor.


USanA
@USanA149


/USanA
2 Kommentarer

NBA

10 Februari 2013 - 17:54
Härlig natt igår där båda spelen gick in! Hoppas bjuda på en "skräll" även inatt.

Denver Nuggets @ Boston Celtics

Denver Nuggets är det hetaste laget i NBA just nu som vunnit 14 av de senaste 16 matcherna.
Kvällens match mellan Mitt kära Boston och Nuggets lär bli en intressant drabbning då båda lagen är väldigt heta just nu och där ingen vill ge vika.
Jag fortsätter i "skräll" tankegångarna och väljer därför att gå mot Boston trots att de har spelat bra utan deras PG Rajon Rondo. Men jag tycker fortfarande att de är bättre med honom i laget. Det känns som att Nuggets med sitt atletiska och snabba spel kommer bli för mycket för Celtics som mer förlitar sig på sina veteraner just nu.

Nuggets utnyttjar Transition-spelet mycket väl och majoriteten utav deras poäng kommer just i transition. Celtics är utav ligans sämsta lag när det gäller att försvara sig mot denna typen utav spel.
My Best Pick för natten blir då Nuggets + 3 till 1,71 hos bet365.

Men rak vinst eller Nuggets -1 känns spelvärt inatt.


Twitter:
USanA
@USanA149/ USanA
2 Kommentarer

Tillbaka igen...

9 Februari 2013 - 20:23
Det var ett tag sen sist, men jag hoppas att kvällens "skräll" med finfina odds väger upp för min frånvaro. Skall tilläggas att jag skriver reken på min mobil ifrån Frankfurt!

Detroit Pistons @ Milwuakee Bucks

Det var en imponerande upvisning utav Pistons när de slog mästarmästarna Spurs hemma i Detroit i går kväll. Det är just precis den typen utav basket som Pistons som organisation vill uppnå och bibehålla de närmsta åren.

Nu med vind i seglet tror jag att Pistons kan bärga en back to back seger mot bucks.

Jag kör bara en rek för natten då jag som sagt inte är hemma. Så nattens

My Best Pick blir Pistons + 8 till 1,76 hos bet365.

Men jag tror även på en skräll i denna matchen, sett till oddsen, en bortaseger (pistons) till 3,50 hos bet365 är mycket spelvärt.
twitter:


USanA


@USanA149
/ USanA
0 Kommentarer

NBA

16 Januari 2013 - 23:03

Efter gårdagens fina resultat kör vi vidare idag. Har inte haft lika mycket tid idag då jag inte varit hemma. Därav att inlägget kommer ut så pass sent och med en del reservationer.

 

Miami Heat @ Golden State Warriors

Miami har som erkänt har problem just nu. Efter deras faktiskt fina vinst Sacremento mötte de Utah och visade återigen sina brister i framförallt returtagningen och i försvaret; något som jag tidigare påpekat.

Inatt möter de Warriors som är ett mycket slagkraftigt lag när det gäller offensiven. Det är framförallt skyttet från 3p-linjen som Heat har haft problem att försvara sig mot i år. Heat har inte gått att känna igen alls i år och tror heller inte detta är matchen då de tar sig i kragen och spelar upp sig. Möjligt kanske efter All-staruppehållet med en micropaus med chans för uppbyggnad.

Skall tilläggas att jag inte är lika säker på denna matchen som jag var igår men känner absolut att den har spelvärde.

Rak vinst GSW till 2,20 hos bet365 känns som ett spel med spelvärde. Kan som vanligt regleras efter behag.

 

 

Indiana Pacers @ Orlando Magic

Indiana hade inga problem att vinna häromkvällen mot ett Bobcats i brygga. Det känndes lite som ett startskott för Pacers att hitta tillbaka till en win streak igen, jättechans i nattens match.

Efter den usla starten på året utav Magic har dem lyckats skrapa ihop en del större segrar. Men tycker tyvärr att deras ganska usla trupp inte kommer hålla i nattens match trots att Glenn Davis är tillbaka i truppen.

Jag tror att Pacers kommer att bli lite för bra för Magic. Som kommer att få svårt att göra poäng mot Pacers, som har en bättre defensivstruktur samt att de har lite av ett sparkapital offensivt. Pacers -2 till 1,95 hos bet365, känns som ett sple  med spelvärde i.

 

 

My Best Pick kommer i den sistnämnda matchen då jag tror att Rak vinst Pacers till 1,76 hos bet365 ser då bra ut inatt.

 

 

Twitter:

USanA

@USanA149


/  USanA

3 Kommentarer
Fler inlägg: