Torsdag

31 Januari 2013 - 09:48
Gårdagen gick inte som många hade tänkt sig.

Barcelona svek, där Real gjorde det bra. Såg inte matchen för var fullt inne i Man Utd - Southampton.

Nog om Barcelonas svek, Man Utd hade ett 3-1 mål inne bortdömt för offside, VÄLDIGT tveksamt.

Däremot så ser deras försvarsspel ruskigt nonchalant ut, det var flera gånger igår det brast i kommunikation och beslutsamheten. Varför ska dom göra oss supportrar så jävla nervösa? Sista halvtimmen var ett helvete runt ut sagt. Southampton tog över matchen och visade verkligen upp ett mycket fint spel och var inte oförtjänta av 1 poäng i mina ögon. Men United gick segrande ur denna tillställning tillslut med 2-1.

Kagawa imponrade grymt mycket och äntligen visar han samma form som i början av säsongen. Rooney gör två mål och det behöver han, RvP gör sitt jobb men gör inget mål, det enda som saknas från en riktigt bra insats, det var också han som hade 3-1 bollen inne som dömdes bort.

Ni har väl inte missat mina två rekar till helgen ?

  Speltips Odds
Arsenal - Stoke
Premier League, Fotboll
2.00


  Speltips Odds

,


Där har ni helgens spel. För mer spel följ mig på Twitter@Vsunden

//VSunden
0 Kommentarer

Mina tankar inför kvällen !

30 Januari 2013 - 17:10
Gårdagens rek gick åt pipan efter kanonräddningar från båda målvakterna. Raarabs friläge gör Joe Hart ruskigt bra och Julio Cesar är ett monster.

Nya tag idag där ni kommer få del av mina tankar för kvällen.

Copa del rey och Real Madrid mot Barcelona. Sjukt vilket tufft spelschema Real har just nu. Man möter Barcelona 3 gånger och Man Utd 2 på dom nästa 6 matcher tror jag det är. Ikväll saknas Casillias, Pepe, Ramos och Di Maria. Barcelona kommer säkert med Pinto i målet annars tror jag man försöker avgöra denna cupsemi redan i den första matchen.

Den finns flera goa spel i matchen som Rak Barca seger hos Pinnacle till 2.30, Barca mål i båda halvlekarna till 2.45 hos Betfair och Barca Ö 1.5 till 1.70 hos samma bolag. Eftersom Pinto står och Barcelonas försvarsspel ser ut som det gör är jag inte alls förvånade om Real gör 1 eller 2 mål. Över 3.5 mål spelas hos Pinnacle till 2.25.

Nog om spanska ligan nu så koncentrerar vi oss på Premier League. Arsenal-Liverpool ikväll och jag ser att båda Holms och RalleArvid har rekat Arsenal, jag litar verkligen inte på Arsneal och Liverpool ännu mindre. Därför är det avslag i den matchen.

Man Utd ska bara göra proccesen kort av Southampton ikväll och -1.5 spelas tll 1.74 hos Pinnacle. United har fått flera spelare tillbaka nu och kan rotera väldigt mycket utan att försämra laget, senast vilades Ferdinand, Vidic och RvP tex.

Där har ni några spel för kvällen!

Lycka till

Twitter@Vsunden

/VSunden
0 Kommentarer

Tisdags underhållning

29 Januari 2013 - 12:57
Ja som ni kanske försår när ni läser rubriken så är detta en tisdag med sjukt mycket bra sport.

Vi har Premier League där det finns flera goa spel att kika på.


  Speltips Odds
QPR - Man City
Premier League, Fotboll
1.87Där har ni min rek som ni kan läsa här på RoK. Men finns andra fina spel, Bla ryggade vi Holms Watford och och även överspelen i Aston VIlla-Mewcastle och i Stoke-Wigan känns klart bra på förhand. 2.22 hos Pinnacle på Ö2.5 i Stoke-Wigan är ett helt klart stort överodds...


Om inte detta skulle vara nog finns det Elitserien och HockeyAllsvenskan, och för er som inte vill sova inatt så har ni NHL.

Även Coppa Italia har en match idag, Lazio-Juventus står på programmet och orkar Juventus göra mål för dom har ett bortamål att ta igen ifrån den första matchen?

Det finns hur mycket som helst att välja på och jag önskar er alla lycka till ikväll på alla spel ni spelat förutom om ni spelat mot mig.Twitter@Vsunden


//VSunden
0 Kommentarer
Fler inlägg: