Waineby

Älskade Pittsburgh Penguins

20 Februari 2013 - 23:01
Har hittat ett fantastiskt spel till nattens NHL.

  Speltips Odds
Pittsburgh Penguins v Philadelphia Flyers
NHL, Ishockey
1.95


I natt spelar alltså mitt älskade Penguins hemma mot ärkerivalerna Philadelphia! Personligen har jag alltid hatat Flyers och det har nog de flesta i Pittsburgh också gjort sedan deras första möte 1967. Att just Philly var de som slog ut Pittsburgh ur stanley cup förra säsongen gör bara att hatet växer. Första mötet vann Pittsburgh på borta is med komfortabla 3-1 och nu inför mötet på hemma is så verkar Crosby ha hittat tillbaka till sitt forna ”Sid the kid” game. Bara att gå in och läsa mer om just Sidney här:

Om vi tar en titt på tabellen så ligger Pittsburgh tvåa i Eastern Conference och Philadelphia ligger på plats 10 med en match mer spelad.

Pittsburgh har även en fem matchers lång seger streak i ryggen som jag förmodar och hoppas kommer hålla i sig ett bra tag om man kollar på spelschemat.

Jag måste tyvärr säga till alla Philadelphia fans att er streak kommer dra igång efter denna match och då tror jag att även den kan hålla i sig ett tag.

Här tror jag stenhårt på en hemmaseger för Pittsburgh.

Att även lägga ett spel på över 5.5 mål som spelas till ett odds på 1.80 hos William Hill känns inte heller så tokigt.

Trevlig hockey natt nu! Go Penguins!
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Waineby - 2013-02-21 00:35

Klart som fan det är ett spel från hjärtat. Skulle aldrig göra som vissa andra och spela emot ett lag jag håller på. Då avstår jag hellre från att spela och verkligen från att tipsa om det då INGEN förtjänar att gotta sig när mina gubbar torskar. Men jag skulle heller aldrig råda andra till att spela om jag inte heller verkligen trodde på mina gubbar, som jag givetvis gör i natt. Om du inte ryggade hemmavinst hoppas jag att du ryggade över 5.5 mål. Trevlig NHL natt! :)

Dorian - 2013-02-21 00:12

Du känns inte alls färgad när du hejar på Pittsburgh och tror stenhårt på dem? Visst att det går bra för dem nu men detta känns mer som ett spel från hjärtat. Speciellt med tanke på att de nu möter sina ärkerivaler.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar