Waineby

Summering av skiathlon

23 Februari 2013 - 20:05
Tyvärr så har jag inte haft möjlighet att svara på kommentarerna till föregående inlägg då jag är i stugan uppe i Nora och har spenderat större del av dagen ute på isen pimplande efter fisk. Helt utan framgång dessvärre. Jag hade svarat att Weng skulle vunnit över Kalla. Hoppas du vågade på dig ett spel där ändå ”Freuden”.

Även om jag kammade noll med fisket så tog jag nästan full pott med dagens tips. Det enda som sprack var vinnarspelet på Petter Northug men det räddades snyggt genom seger av Cologna vilket innebar att räntespelet som jag gick ut med häromdagen alltså gick in, minst ett guld åt Cologna under VM. Även mitt spel på att Cologna skulle hamna på pallen satt som ett yxhugg i ett ruttet staket. Det andra negativa var att Poltoranin inte ställde upp och mitt spel mellan honom och Harvey inte fick sitta, som det självklart hade gjort.

Hoppas ni ryggade mina spel idag, och glöm inte bort att jag sa att Björgen och Johaug skulle komma ensamma in på upploppet.

Nu till dagens man.
[img]http://[URL=http://forumbilder.se/CDD3F/madja][/URL][/img]
Viossi-Akpedje Madja. Mannen från Togo som siktar på OS i Sotji. Första gången han stod på ett par skidor var för två månader sen och nu är han med och tävlar i VM. Här snackar vi om att sikta högt. 2011 bestämde sig Togo för att starta ett skidförbund och försöka få sporten att bli populär. Madja var förmodligen ett självklart val då han bott både i Frankrike och Tyskland och alltså fått uppleva snö. Det är inget något alla från Togo har gjort.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
19:12  Lopp 3: Fidagu U.R.
Trav - Halmstad - Vinnare
2.30
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar