Waineby

30 km klassisk stil - Spelstopp 12.15

2 Mars 2013 - 06:10
Idag kommer VM till sitt slut för damerna. Känner ni spänningen? Känner ni elektriciteten? Inte jag heller…Damernas avslutningstävling är lika intressant för oss som fotbolls VM är för norrmännen. Med det sagt så menar jag såklart att våra medaljchanser är lika med noll. Okej, vi kan säkert få upp hoppet om Kalla hänger i ett tag men när det väl avgörs så tror jag tyvärr att guldet kommer stå mellan en norska och en polska och bronset kommer två norskor göra upp om.
Då är det tur att man kan tipp så det blir mer intressant att titta.

Idag lastar jag ganska tungt på följande spel.
  Speltips Odds

,

Senast de två möttes var i skiathlonen och som vi minns hade Kalla en riktigt dålig dag men trots det slutade Kalla 7a och Ishida kom på en 10e plats. Senast de två möttes i ett lopp av dagens längd kom Charlotte över 3 minuter före Ishida. Att Kalla ska vinna över Ishida känns mycket troligt och när oddset står i 3.35 på Unibet så kan jag inte låta bli. Jag har även fått känslan av att Charlotte bara blir bättre och bättre för varje lopp som går. Hon har trots allt vunnit Tour de ski en gång så vi vet att hon går bra under tajt tävlingsschema.
Vill bara avsluta med att jag alltid har gillat Ishida och tycker att hon är en bra ambassadör för skidsporten i Japan. Men idag får hon kliva åt sidan.
  Speltips Odds
Wikén vs Tchekaleva
VM, Skidor
2.10

Det dopade aset Tchekaleva kan lika gärna få ge lite återbäring idag. Hon har fått några av mina tidigare spel att spricka så nu vågar jag inte längre gå emot henne. Att Nordicbet ger henne oddset 2.10 är lika förvånande som Unibets 3.35 på Kalla. Om inte mer. Men Nordicbet folket kanske inte har genomskådat ryssen, men det har jag. Så idag lär hennes kropp skrika av högt blodvärde. Gärna upp mot 200. Annars blir jag besviken.

Andra intressanta spel är att både Weng och Steira också ska vinna över Ishida. Själv undviker jag att lägga flera spel mot en åkare.

Pallen enligt Waineby
1. Marit Björgen
2. Justyna Kowalczyk
3. Heidi Weng
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Waineby - 2013-03-02 13:58

beloki du hade rätt, Ishida är klart bättre i klassisk stil. Det var i fristill på 25 km fritt som Kalla hade slagit henne med 3 minuter. Ber om ursäkt för det. Men om Kalla åkt klokare hade hon kunnat gett Ishida en match. Hon gick för hårt i början och fick sota för det. Dock sluta hon placeringen bakom Ishida idag. Men tidsmässigt var Ishida mycket bättre. Dock lyckades jag hinna få Holms att spela Kalla vs Lahteenmäki som satt fint. Det är nog dagens bedrift.

Thricewise - 2013-03-02 11:56

Misstänker också att ryskan tyvärr är dopad och en pallplats till 16.00 sätts det en liten peng på.

beloki - 2013-03-02 09:46

Din text om Kalla-Ishida skriker dålig kunskap. Att överhuvudtaget använda skiathlonen som argument för att är helt irrelevant, då Ishida är många klasser bättre i klassiskt (vilket visar sig genom att hon likt Kowalczyk avstod 10km då hon vet att hon är chanslös). Sen skriver du att Kalla var 3 min för sist, vilket är helt fel då Ishida slog henne med över 2 min i Holmenkollen ifjol. Oddsen ligger helt korrekt i den matchen.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar