Waineby

Tävlingar i grannlandet

11 Mars 2013 - 22:08
På onsdag är det åter dags för en sprinttävling, denna gång är det i klassisk stil och tävlingen hålls i Drammen. För tillfället så har inte så många spelsidor lagt upp spel men jag räknar med att fler sidor är på tårna imorgon. Just nu har bet365 lagt upp Kriukov som vinnare till 2.50. Känns som ett bra spel. Men återkommer med fler speltips imorgon.

-------

Efter tävlingen i Drammen så är det dags för 5 och 3 milen för herr/dam i Holmenkollen. Kan vi få uppleva ett liknande genomförande av Johan Olsson även denna gång? Petter har uttalat sig om att han kommer vara mer på hugget och inte låta någon få göra om det Johan gjorde i VM. Men även Johan har uttalat sig om att det ska bli fantastiskt roligt att tävla i Holmenkollen och hur skönt det skulle vara att komma in ensam på målrakan inför den norska publiken.

Här är också spelsidorna tröga och jag har inte sett något vinnarspel ännu. Återkommer senare i veckan med tankar och tips.

-------

Avslutningsvis vill jag bara kommentera hur besviken jag är på Örebro Hockey för kvällens insatts. Undrar när man ska inse hur viktigt det är med en stabil och trygg målvakt. Nu ser det ut som att våra chanser för kvalserien är körda. BIK Karlskoga har ett uppgivet Oskarshamn hemma kvar i sista omgången och vi har Djurgården. Så nu skulle jag vilja säga att tåget har gått och vi står kvar på perrongen. Igen.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar