bandytipset

Motvind och uppförsbacke.

30 Oktober 2013 - 18:36
Ja som rubriken lyder är det ingen vidare start vi fått på säsongen. SAIK var ytterst nära igår men på grund utav svängdörrar i försvaret samt en domare klädd i blått så bommade vi tyvärr det spelet också. Har man inte marginalerna med sig får man helt enkelt lägga ner mer tid på att analysera spelen istället och det har jag gjort idag.

Villa Lidköping - Kalix
Här har vi en intressant match på många vis då det är förmodade toppen mot botten när vi summerar säsongen. En sån här match så här pass tidigt på säsongen gör det väldigt svårt för bolagen att sätta korrekta odds därför tycker jag att man fegat lite när man har som lägst -5.5 på Villa. Ingen tvekan om att Villa är klasser bättre men defensiva lag som Kalix har en tendens att stänga igen samtidigt som Villa inte riktigt rosade den offensiva marknaden mot ett i och för sig väldigt skickligt Vänersborg senast.

Detta gör att jag avstår det hcp spelet och istället riktar blickarna mot överspelet som bet365 erbjuder generösa 1.80 på vilket är väldigt bra då linan ligger på ö9.5 mål.

Villa har hemmapremiär och lär trampa på samtidigt som Kalix kommer försöka slåss med näbbar och klor för att ta med sig en poäng. Samtidigt vet man också i Kalix att det inte är dessa bortamatcher man måste vinna för att hålla sig kvar vilket kan inge en viss form av lugn och man kan spela ut lite mer än vad man kan i de extremt viktiga hemmamatcherna. För den som gillar att backa upp sina spel med statistik så har lagen mötts två gånger i serien de senaste åren och slutat med seger för Villa båda gångerna 5-6 och 12-5 säsongen 11/12.Som regel i år tror jag på målsnålt när Kalix lirar hemma och målrikt när man lirar borta.

Jag spelar ö9.5 mål @1.80 5/10 units hos bet365!

Vetlanda - Sirius
Detta tror jag har potential till att bli en ganska målsnål match då Sirius ser ut att bli årets Kungälv, som förra året parkerade bussen i 9/10 matcher. Inget ont om den spelidà©n utan man spelar helt enkelt utifrån sitt spelarmaterial och resurser. Tittar man då på Sirius spelarmaterial denna säsong så har man åkt på några riktigt svidande förluster på den fronten i form av trollkarlen Eskhult men också andra viktiga kuggar så som målskytten Viktor Broberg, Alexander Mayborn, Lars Fall och duktiga målvakten Jacob Säleby.

Detta gör att Sirius i år står in för en utmaning som heter duga då det mesta kommer att handla om att säkra ett nytt elitseriekontrakt. Förra omgången knep man något överraskande en pinne mot Hammarby (3-3) efter en heroisk försvarsinsats och fint målvaktspel från nyförvärvet Kimmo Kyllönen.

Vetlanda är starkare i år än föregående säsong men man är inte något utpräglat offensivt lag utan kommer långt på en bra balans. Att man idag heller inte har med sig nyckelspelaren Johan Löfsted är givetvis ett avbräck i offensiven. Jag tror på en jämn och relativt målsnål match där Sirius absolut inte ska underskattas!

Jag spelar under 8.5 mål @1.80 med 3/10 units hos bet365.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bandytipset - 2013-10-30 18:42

u8.5 mål ska givetvis vara 1.90 inget annat. Ser nu även att bet365 ändrat sin linan till ö10 mål. Finns dock ö9.5 @1.72 hos Expekt vilket det fortfarande finns värde i!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar