bandytipset

TV-match

11 November 2013 - 23:29
Hallå där! I kväll tisdag bjuds vi på ett riktigt härligt möte då Sandviken tar emot Hammarby hemma i Göransson Arena. Två riktigt roliga lag att kolla på där offensiven har hög prioritet!

Sandviken - Hammarby ö9 mål @1.73 Svenska Spel
Satt länge och funderade på utgången i den här matchen men kom till slut fram till att värdet ligger i överspelet här och jag tycker att 1.73 är helt okej då det bara måste bli en målrik match sett till förutsättningarna. Håller dock nere insatsen till 5 units pga min form vad gäller ö/u spel denna säsong. Visserligen var jag rätt ute senast både vad gäller överspelet samt resultat men de var då det.

Som sagt så är det två offensiva lag med svängdörrar i försvaret som ställ mot varandra här och matchen spelas inomhus vilket ger perfekta förhållanden och bra förutsättningar till en målrik match! Mycket hänger också på att Patrik Nilsson visar upp samma klass som de senaste två matcherna men jag ser inte varför han inte skulle kunna komma upp i den nivån även imorgon. SAIK kommer göra minst 5 frågan är om Hammarby klarar av samma antal eller mer? Uppenbarligen så tror jag ju det med tanke på att jag spelar över 9 mål! Tror på en jämn match där jag faktiskt inte skulle bli förvånad om Hammarby "skräller" till 3.25. För att det ska ske måste dock Nilsson verkligen prestera på toppen av sin förmåga då SAIK inte är att underskatta på hemmaplan! 6-7 till Hammarby?

Matchen börjar 19.15 och sänds i TV4sport.

Forza
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
mcdonk - 2013-11-12 08:05

Synd du inte rog rygg igår, rekade den redan igår hos staten till 1.85!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar