bandytipset

Onsdag

12 November 2013 - 22:04
Hallå! Ni som ryggade mina livespel på Twitter ikväll fick glädjande också se att vi spelade in förlusten på överspelet, visserligen bara +1.5 units men bättre än minus i alla fall. För er som är intresserade så är det Bandytipset som är mitt namn även på Twitter.

Morgondagen bjuder på en hel del av värde faktiskt, riktigt kul att få bra feeling för mer än en match måste jag säga!

Bollnäs v Ljusdal under 9 mål @1.85 bet365 5 units
Andra derbymatchen i år för Bollnäs del och denna gång står Ljusdal för motståndet. Ljusdal är ett lag som verkligen blandar och ger vad gäller både offensiv och defensiv. Såg lika ut förra året då man stundtals hade riktigt bra spel men även åkte på några riktiga käftsmällar. Kapacitet finns helt klart i laget, det gäller bara att hitta spelet lite oftare. Mötte senast SAIK hemma och fick sig en riktig lektion där slutsiffrorna blev 3-8. Kan ändå tycka att det är ganska bra mot ett topplag som SAIK.

Bollnäs då? Man har inte haft någon succà©inledning men kommer senast från en väldigt övertygande 7-1 seger på ett regnigt Studenternas mot ett blekt Sirius. Tycker inte man ska dra för stora slutsatser av det resultatet då Sirius har fallit ihop som ett korthus nu på slutet.

Jag tycker bet365 är väldigt generösa med linan här då det är ett derby som lär bli jämt och senaste matcherna lagen emellan har slutat 3-2, 5-2, 2-4, 8-1 och 8-2 var av Ljusdal endast vunnit en gång (2-4). Som sagt så har 2/5 matcher gått över linan och det med knapp marginal. Tror inte att vi kommer få se någon överkörning imorgon utan jag tror på en jämn matchbild där försvarsspelet prioriteras från båda lagen men Bollnäs tyngt och rutin kommer väga över. Bollnäs kniper segern och vinner med 5-2.

Vänersborg v Edsbyn 2 @2.10 3 units
Här tycker jag att bet365 återigen är generösa med oddset och vi får hela 2.10 på ett Edsbyn som har startat säsongen på bästa möjliga sätt med 5/5 segrar. Dock spelar det mindre roll nu då man för varje seger går närmare mot en förlust men med ett blekt Vänersborg på andra sida får vi hoppas att den förlusten inte kommer imorgon!

Edsbyn har som sagt startat strålande och man är extrem farlig på sina fasta situationer där man har en del kluriga varianter. Jag och många fler är säkert överraskade av Edsbyns start på säsongen om man ser till deras avslut på förra samt försäsongsmatcherna. Fosshaug stack till och med ut hakan så långt att han inför denna säsong tippade Edsbyn utanför slutspel. Men det har han och alla andra tvivlare fått käka upp under säsongsinledningen. Senast tog man en bekväm seger hemma med 5-2 mot ett skadedrabbat Västerås, en seger jag inte lägger så stor vikt vid. Imorgon ställs man mot ett defensivt tufft motstånd när man möter Vänersborg på bortaplan och fasta situationer kommer vara nyckel till framgång här!

Vänersborg har inlett säsongen väldigt svagt då man tappat ledningar och matcher om vart annat. Man kommer dock senast från en 1-2 seger borta mot GAIS, en seger ja visst men föga imponerande måste jag ändå säga. Självförtroendet är inte det bästa och då är det tufft att möta ett lag som har just det i överflöd, även om det är på hemmaplan. Det känns att Vänersborg inte riktigt har någon harmoni i truppen utan man blir väldigt stirriga och nervösa under matcherna, både när man leder och ligger under. Känns inte tryggt helt enkelt och det lär Edsbyn utnyttja!

Sirius v Kungälv 2 @1.90 4 units
Här har vi en intressant match mellan två lag som förmodligen kommer slåss i den nedre delen av tabellen. Är dock imponerad av Kungälvs inledning på säsongen och det defensiva, tråkiga Kungälv vi såg förra året är som bortblåst. Nu spelar man med mer fart och vill verkligen framåt vilket man visade borta mot Edsbyn där man tillslut föll med 7-6 men inte minst nu senast hemma mot Kalix då man vann med hela 8-0!

Sirius har klappat igenom fullständigt på slutet och en seger här är väldigt viktig då detta som sagt är en match som kommer få betydelse för bottenstirden i vår. Jag tror dock inte att man har de krafterna att rå på ett spelande Kungälv som har en del mål i sig helt klart. Tror Kungälv tar detta och vinner med 2-4.

Vi går för 3/3 imorgon!

http://www.spreadsheet.se/bandy13-14
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bandytipset - 2013-11-12 22:05

Bet365 även i sista matchen!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar