bandytipset

DRAG!

25 November 2013 - 21:31
Kommer ett snabbt inlägg inför imorgon med två spel.


Kalix v Broberg 2 @2.00 bet365 4/10 units
Broberg har vakna till liv på riktigt nu och stod upp bra hemma mot SAIK senast (4-6) medansvar Kalix har kroknat lite på sista tiden. Känslan säger att det är fysiska krigarlag som Broberg som kommer ge Kalix problem även på hemmaplan. Broberg har även vunnit de två senaste mötena lagen emellan, Tror på en jämn match där Broberg drar det längsta träet till slut, 3-5.

GAIS v Vetlanda 2 @2.20 bet365 3/10 units
En ganska intressant match mellan ett målsnålt GAIS och ett Vetlanda som efter två raka segrar verkar vara något på spåren. Det enda som oroar lite här och gör att jag håller nere insatsen lite är att Vetlanda aldrig slagit GAIS men Vetlanda är bättre i år samtidigt som GAIS är sämre. Löfstedt är igång igen och kommer bli en viktigt kugge om Vetlanda ska ta första segern mot GAIS imorgon. Kommer förmodligen bli en målsnål historia men man vet aldrig med Vetlanda som i sina bästa stunder har en riktigt effektiv offensiv, 2-5?

Nöjer mig med dessa två spel som vi hoppas få rätta som gröna imorgon. Matchstart för båda matcherna är 19:00. På tv visas även matchen mellan Hammarby - Edsbyn.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar