Fullträff Lördag 11/2

Publicerad på 9 Feb 2023 - 14:49

BenganSpikar

BenganSpikar

Spikat Klart

9 Feb 2023 - 14:49

Det nya poolspelet Fullträff från Svenska Spel presenterar en vinstpott på 52,9 miljoner vid 13 rätt.

Alla mål räknas alltid.

Mitt mål är att hjälpa dig som läsare att komma så nära fullpotten som möjligt. Det gör jag genom att dela med mig av mina åsikter och tankar kring matcherna.

Denna kupong innehåller sex Premier League matcher och sju ligamatcher från Championship i England.

Då kör vi!

1. Bournemouth - Newcastle – 1 eller 2 mål
Att hitta nätmaskorna fortsätter att vara ett bekymmer för Bournemouth. Lättare blir det inte heller mot Newcastle, som har minst insläppta mål i Premier League. Efter att ha matchats hårt börjar Newcastle se slitna ut. Anfallsspelet har varit något uddlöst, med bara två fullträffar på de fem senaste omgångar. Mellan ett till två mål blir tipset.

2. Arsenal - Brentford – 2 eller 3 mål
En reaktion är att vänta hos serieledarna Arsenal, som har en ligaförlust i ryggen. The Gunners leder ändå med 5 poäng och en match mindre spelad än Man City. Formen är fin, precis som hos Brentford, som har fyra segrar på de fem sista omgångar. Båda lagen kan försvara sig väl. Därför känns det vettigt med lagom många mål här.

3. Leicester - Tottenham – 3 mål
Leicester fortsätter att läcka in mål från alla håll och kanter. Försvaret behöver täppas till. Dock verkar det inte gå. Mål släpps in även vid segrar och oavgjorda resultat. Tottenham har två raka 1-0 segrar bakom sig, över bra motstånd. Desto fler mål bör det bli mot inkonsekventa Leicester, som de är favoriter till att slå. Runt 3 mål låter prima.

4. Fulham - Nottingham – 1 eller 2 mål
Spelbolag erbjuder runt dubbla degen i odds på att Fulham vinner nykomlingsmötet. Det skiljer ändå 8 poäng till London-klubbens fördel. I veckan blev det en 3-2 seger över Sunderland i FA-cupen. Lika målrikt bör det inte bli mot Nottingham, som segrade över Leeds och höll nollan sist. Detta bör bli en målsnål tillställning, med något mål.

5. Crystal Palace - Brighton – 2 eller 3 mål
Det råder en formdipp hos Crystal Palace, som har svårt att gå segrandes ur dueller. Därmed är de underdogs mot ett Brighton, som är den stora sensationen. Sexan i tabellen, som krigar om spel ute i Europa. Chanserna är goda, då anfallsspelet är i toppslag. Till skillnad från Crystal Palace, som nätar enstaka gånger. Ett par mål blir fint.

6. Southampton - Wolverhampton – 2 mål
Ett vidöppet möte på St Mary's Stadium. Tabelljumbon Southampton har 4 poäng upp till säker mark och ytterligare en poäng till Wolves. Southampton har två raka nederlag, utan att ha hittat nätmaskorna. Wolves gjorde säsongens bästa prestation mot Liverpool. En mer defensiv tillställning väntar nu. Tipset här blir runt 2 insläppta mål.

7. Bristol City - Norwich – 3 eller 4 mål
Det finns en bra poängchans för Bristol City, som har varit så oerhört svårslagna i år. I samtliga matcher har de både nätat och släppt in mål. Även Norwich har producerat i målprotokollet. När det har velat sig har det blivit en massa fullträffar. Men också en hel del insläppta mål. Så bör det också bli i detta möte. Därmed är en målfest sannolik.

8. Cardiff - Middlesbrough – 2 eller 3 mål
Cardiff ligger precis ovanför bottenstrecken, med en urusel form. En poäng på fem sista ligamatcher. Bara ett mål framåt på de sex senaste omgångar i Championship. Middlesbrough å andra sidan går som tåget och är uppe i en tredje plats i Championship tabellen. Att näta verkar inte vara något problem. Så vi kan räkna med ett par fullträffar.

9. Coventy - Luton – 1 eller 2 mål
Coventry är i vanlig ordning ömsom vin, ömsom vatten. Fast mest vatten. Med tre nederlag på fyra sista omgångar är formen iskall. Luton har spelat riktigt bra och tagit fem segrar på de sex senaste ligaomgångar. Då har Luton varit stabila i defensiven. Att det ska bli ett fåtal mål känns som ett vettigt tips, då båda lagen kan försvara sig väl.

10. QPR - Millwall – 2 eller 3 mål
Det har blivit lite för många kryssmatcher för QPR i år, för att det ska gynna dem resultatmässigt. Ett vidöppet möte väntar mot Millwall, som har en poäng upp till en playoff plats. Millwall gör en bra säsong överlag och har det som krävs för att resa hem med poäng. Svårtippat möte, men två till tre mål känns ändå tryggt och säkert.

11. Sunderland - Reading – 3 mål
Med ambitionen att ta sig tillbaka till Premier League är Sunderland ett ständigt hot. Det är bara två poäng upp till West Brom, som är på en playoff plats. Sunderland har varit involverade i målrika affärer, precis som Reading. Det är inget fel på underhållningsvärdet, även om Reading är segerlösa i fem omgångar. Kör på 3 mål exakt.

12. Stoke - Hull – 2 eller 3 mål
Det är lite oklart varför spelbolag har Stoke som så pass givna favoriter till seger. Stoke har 5 poäng ner till bottenzonen och ingen vidare form heller. Hull har imponerat med två raka hemmasegrar - utan något insläppt mål. Formen är därmed fin. En par mål garanteras här. Minst två fullträffar – men det kan bli fler än så.

13. Watford - Blackburn – 3 mål
Extremt viktiga poäng står på spel kring playoffplatserna. Watford har bara en poäng fler än Blackburn. Båda lagen har en formdipp, där de har tagit två poäng på de tre senaste omgångar. Det har nätats en hel del i dessa matcher, även om Blackburn spelade mållöst sist mot Wigan. Inget målkalas, men det bör bli runt 2 mål i matchen.

Veckans notering:
En topp fyra placering står på spel för Tottenham Hotspur när de reser till King Power Stadium för att ta sig an Leicester City. Tottenham är det större laget och får därför också bära favoritskapet. Tränaren Brendan Rodgers lyckades trolla med knäna och få till en 4-2 seger sist över Aston Villa. Innan dess 2-2 hemma mot Brighton, som ligger precis under Tottenham i tabellen. Efter förlusterna mot Arsenal och Man City, som båda visade sig vara numret större, har Spurs rest sig och besegrat Fulham och just Man City - båda med siffrorna 1-0. Starkt att hålla nollan två gånger om. Dock skadade målvakten Hugo Lloris knät och är borta 6-8 veckor. Ett enormt avbräck, som öppnar upp för en trevlig fotbollsmatch med en lagom många mål. En 2-1 seger till Tottenham känns som ett mest sannolikt resultat.

Rader: 512 st.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto