dennniizz

Tack IB.

17 September 2013 - 12:38
Får väl tacka IB för en bra rek och en skön och välbehövlig vinst igår. Satt rätt långt inne men Sirius vann ju till sist med klara 3-0.

Sedan så rullade det bara på igår kväll. De flesta livespelen jag hittade av intresse satt (dom går såklart att följa i spelboken). Dock så åkte jag dit nu på förmiddagen då Kambodja och Singapore verkat ha lämnat målvakterna i omklädningsrummet i halvtid. 0-0 i halvtid blev 3-2 efter fulltid.
Men nu riktar vi blicken framåt igen och mot kvällens CL-matcher !

Redan innan jag läste holms rek om PSG var jag inne på samma spår. Att man nu dessutom får lite "medhåll" så försämrar det ju inte läget. Så kvällens huvuddrag blir alltså PSG i dels en singel men även som del av en trippel.
Övriga matcher i den trippeln blir Benfica som väl ska kunna lyckas avfärda Anderlecht hemma i Portugal. Sen fyllde jag även i med Man City då dom har en klart bättre trupp och bredd än vad Viktoria Plzen har. Efter dom senaste årens fiaskon med Cityögon sett så är det väl dags att ta sig till slutspel. Då är sex poäng (3 ikväll) nästan ett måste !

City och Benfica spelas även dom som singlar till.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar