DD Tips Jägersro 19/11

Publicerad på 19 Nov 2022 - 15:48

DrTrav

DrTrav

19 Nov 2022 - 15:48

DD Tips Jägersro 19/11

DD1: 3 Feline Burgerheide
DD2: 1,9,10,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
I ett väldigt öppet Diamantsto försök har jag hittat ett drag som jag kommer gå rakt ut på! Jag kommer spika Hans Crebas 3 Feline Burgerheide som jag följt sedan han kom till Sverige. På sina fem starter för Crebas har han aldrig varit sämre än tvåa och det har dessutom blivit tre segrar. Detta är en rejäl sort som tål att tugga på i jämnt hårt tempo en längre stund. Dessutom blir hon bara bättre och bättre aktionsmässigt för varje start. Feline Burgerheide är inte beroende av något speciellt lopp och från stallet gör man resan till Malmö med en häst så räkna med att det kommer vara iordningställt idag. Till 16% är spelvärdet hög och jag spikar.

Motbud
6 Candlewick stod för en klart bra insats från ledningen senast. Hon fick nöja sig med andraplatsen efter att fått se sig besegrad av Laban Lagö som fått smyga med i rygg på Candlewick. Idag är det debut i voltstart på svensk mark vilket såklart väcker frågetecken. Men Candlewick är normalt sett kvick i benen och från ett springspår är känslan att hon kan öppna bra. Skulle hon dessutom hitta hela vägen till spets är detta hästen att slå för min spik.

Nämner även 10 Palmyra som är en flygmaskin och som alltid avslutar sylvasst om hon får rätt lopp. Skulle hon få lifta med på bra sätt idag och det dessutom blir lite uppskruvat tempo där framme ska Joakim Lövgrens madam inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Feline Burgerheide
Spets efter 500m: 6 Candlewick
Skrällen:
Ranking: A 3 B 6,10,15,11,4,5,1,2,8,12 C 7,13,9,14

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
9 Velten Swarovski har alltid lovat mycket och ser nu ut att börja ta steg i utvecklingen på allvar. Han har alltid haft en rejäl styrka att luta sig emot och när nu även snabbheten börjar komma allt mer är känslan att detta kommer vara en individ att se upp med framöver. Att det dessutom är Björn Goop som sitter upp bakom denna sega, starka individ för första gången känns som en perfekt match. Ett minus är att man har en dålig start rygg från start men löser bara Björn den biten är jag inne på att Velten Swarovski är en given segerkandidat i avslutningen.

10 Hobart var ute och tampades mot Francesco Zet senast och med tanke på att han fick göra en hel del jobb ute i tredjespår den gången så föll Hobart med flaggan i topp tillslut. Skulle det klaffa bättre med positionerna idag är detta en häst som besitter både fart och kunnande som räcker långt i klassen. Distansen ska inte vara några problem, Hobart fäller många till slut här.

Nämner även 12 Under Armour som idag gynnas av att tävla på hemmaplan. Kapaciteten finns där det vet vi om och även om utgångsläget är ett minus så kommer han bli tuff att stå emot den sista biten om det blir lite tempo på loppet. I och med att han varit struken för förkylning så är formen lite svårbedömd, men på min kupong är han given trots allt.

1 Manual Flight är helt omöjlig att räkna på men att kapaciteten finns där råder det inget tvivel om. Felfri ligger troligtvis vägen öppen för spets och därifrån kommer man sen leda loppet länge. Men i och med att galopp risken är hög är detta ingen man vågar hålla ensam i handen utan Manual Flight blir bara ett graderingsstreck i loppet.

Min Vinnare: 9 Velten Swarovski
Spets efter 500m: 1 Manual Flight
Skrällen: 10 Hobart
Ranking: A 9,10,12 B 1,11,2,3,7,5 C 8,6,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto