holms

Vila i frid, Roger.

18 Februari 2013 - 05:51
Vaknar upp och får beskedet att en av världens kanske bästa människor har lämnat oss.

Roger Arvidsson, kanske mest känd som spelare och ledare i Nitro/Nora BS under så många år att nog ingen på rak arm vet.

Personligen har jag aldrig spelat bandy, men då jag är ifrån samma by så har jag naturligtvis träffat på honom på många andra sätt. Och det finns nog ingen människa som träffat Roger som inte skriver under på att han är den siste man önskat den här jävla cancern.

En stor människa har lämnat oss alldeles för tidigt och allt lägger sig platt en sådan här sorgens dag. Han lämnar ett tomrum efter sig som är helt omöjligt att fylla.Citerar en vän, Richard Werner, från Facebook.Har i dag nåtts av beskedet att en stor bandyspelare, ledare, men framför allt människa har lämnat oss. En av mina stora förebilder under min uppväxt, som jag haft äran att känna i närmare 20 år, både på och vid sidan av planen. Livet är så jävla orättvist ibland och du kommer vara oerhört saknad hos väldigt, väldigt många. Sorgen är stor.Vila i frid, Roger./#2
Till sist. Det sista Roger skulle vilja, om jag känner honom rätt, det vore om bandygänget nu spelade ned sig till division två.

Så kommande söndag så är det bara att trä på er sorgebanden och göra jobbet borta mot GT76.

Två lag åker ur. Ta en titt på tabellen inför den sista omgången och allvaret är svårt att ta miste på.

Så om inte för er skull, så vinn för Rogers skull på söndag.8. Nitro/Nora BS 15 2 4 9 61-91 8 -30

--------------------

9. GT76 Bandy 15 1 5 9 60-99 7 -39Som sagt. På med sorgebanden och ge fantastiske Roger den vackraste av presenter.Vila i frid.*****Febern håller mig i ett fast grepp fortfarande. Har precis avverkat From dask till dawn på TV4-Film och nu startade nyligen någon rulle med Whitney Houston. Också en människa som gick bort alldeles för tidigt, för att återknyta till det första stycket i bloggen.

Trollade i alla fram en rek på Malmö borta mot Västerås. Det är nu eller aldrig för skåningarna. Jag förklarar varför mer ingående här:  Speltips Odds
Västerås v Malmö
Hockeyallsvenskan, Ishockey
2,02
Om inte Malmö visar upp en desperation av sällan skådat slag den här kvällen så får nog 22-23 personer avgå på stående fot.*****Se till att skaffa en ny bonus innan spelen läggs. Du hittar alltid de bästa hos Rekatochklart.1000 kr i bonus hos William Hill! - hämtas genom att klicka här!1500 kr i bonus hos bet365! - hämtas genom att klicka här!1300 kr i bonus hos Betsson! - hämtas genom att klicka här!1000 kr i bonus hos Nordicbet! - hämtas genom att klicka här!1750 kr i bonus hos Betsafe! - hämtas genom att klicka här!1200 kr i bonus hos Unibet! - hämtas genom att klicka här!500 kr + gratis Csports! hos Bwin! - hämtas genom att klicka här!

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mylla - 2013-02-18 15:46

Vad Gäller Roger så kan jag bara skriva under på allt du sagt Holms, från att han som vaktis på skolan här i Gyttorp inspirerade oss små bandyspelare ,tills dess att vi spelade tillsammans på isen som vuxna så fanns det ingen som han . En bra vän!! På och vid sidan av!!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar