holms

Behrn Arena vs. Frysrummet

27 Februari 2013 - 13:08
När oddsen från start kom gällande kvalmatchen ÖSK v Ljusdal ikväll så tyckte jag att siffrorna satt helt rätt. Fanns inget alls att anmärka på. 2,25-6,95-1,95 om jag inte minns helt fel. Speglade verkligheten, helt enkelt.
Men sedan kom ryktet om att Tomas Knutsson i ÖSK låg magsjuk och inte skulle komma till spel. Det räckte för att siffrorna skulle ändras rätt rejält.
Nu finner vi 2,60-7,25 1,70. Och det är lätt att förstå, det är ingen dussinlirare, denne Knutsson. Han vann den allsvenska skytteligan och han vann den allsvenska poängligan den här säsongen. Tungt om han skulle saknas.
Men nu är det som så att han kommer till spel. Dessutom anser sig ÖSK ha råd att ställa över Andreas Broberg helt och hållet. Genialitet eller dårskap, vi får se.
Och, om jag tyckte att siffrorna satt rätt från början. Då betyder det ju nu att det börjar växa fram ett klart spelvärde i ettan nu när skyttekung Knutsson är klar för spel med en av Sveriges absolut giftigaste bandybössor.
Dessutom, det är ju inte helt enkelt att komma som en slagpåse från Elitserien och nu helt plötsligt börja vinna i ett kval.
2,60, alltså. Kanske stiger än mer under dagen. Jag hugger det hur som helst nu. Med en mindre slant, det är trots allt ÖSK Bandy vi har att göra med.

Klicka här för marknadens högsta odds

Ett elitserielag jag däremot har väldigt, väldigt svårt att se tappa några poäng ikväll är Sirius. Har ju faktiskt stått för en hel del praktinsatser under säsongen. Nästan så jag vill kalla det tröttsamt slarvigt att det laget nu ska behöva kvala.
Det normala vore en seger med 2-3 bollar. Raka tvåan finns att hämta till 1,50 och kan ju användas till lite vad som helst.
Klicka här

*****

Nej. Det är nu bara att ställa in sig mentalt på att besöka frysrummet till bandyhall vi har här på byn. Ni som vart där vet vad jag talar om. Ni andra ... jag kan inte förklara med ord. Kan försöka visa med rörliga bilder, som hjälp på traven.
Förlåt för skrattet i slutet av videon, men kunde inte hålla mig.Nu jobbar vi in gulsvart. På återhörande om jag inte frusit ihjäl.
50/50.

/"det är inga problem, vi spränger hela aparajset"
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mr Orange - 2013-02-27 17:39

Tranås BoIS tar hem hela skiten!!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
19:12  Lopp 3: Fidagu U.R.
Trav - Halmstad - Vinnare
2.30
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar