holms

Ett sidospel till kvällen

3 April 2013 - 13:17
God middag. 12:55 står klockan på och det har väl aldrig hänt att en blogg kommit ut så sent. Och man ska väl egentligen inte hacka på avlidna människor, men i det här fallet skyller jag fullt ut på Steve Jobs. Sedan jag införskaffade en iPhone 5 (minns inte när den släpptes, men inte för längesedan) så har jag nu avverkat två stycken laddare. Kabeln blir glapp i änden som ska in i datorn och fungerar bara i ett och samma läge. Och till slut så fungerade den inte ens i det läget. TVÅ kablar på kort tid. Hände aldrig med laddaren till iPhone 4. Kunde bli slitna, men slutade aldrig att fungera. Det här är ett led i längden för Apple att tjäna extra deg. Bara att applådera hela vägen till fattighuset.

****

Det kändes nästan genant att ta betalt för Zlatan igår med tanke på hur regelvidrigt målet var. Men kul att domaren för en gång skull inte hade på sig en barcatröja under domartröjan.
4,20 var hur som helst ett rätt trevligt odds och jag har dammsugit allt idag för att hitta något liknande. Inte funnit något lika kittlande, men trots allt ett annat sidospel som kan vara kul att jobba in ikväll.
Naturligtvis inget all in-objekt, men väl en extra krydda till skymningen tillsammans med alla andra briljanta rekar som ligger ute.

Felipe Melo. Det känns som att han kan ta på sig en sån där roll idag att det är han mot Real Madrids mittfält. Halvvarning för en övertänd Melo som är en man om någon som kan vara lite opolerad ibland. Och idag kan jag tycka att läget är ypperligt för en ostskiva, motiverad eller ej. Ett kul sidospel.

2,45 - klicka hör att spela
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar