holms

Pass på! Bra bonndrag

13 April 2013 - 08:43
Ja ni, spansk show räddade onekligen kvällen. Den som har andra åsikter i den frågan får nog ringa sin husläkare och skeppa in ett par hundra ton starka tabletter.
Överspelet i höstas var löst efter 32 minuter. Vad tog det nu? 34?

Och apropå show. Det väntas väl något liknande i London under dagen.
En människa har dött och det förväntas tusentals människor ut på gator och torg för att fira. Inte på ett glatt sätt, utan det förväntas upplopp utan dess like av dessa nedkissade fattiglappar.
Vi tar det igen. En människa har dött. En massa släkt och vänner sörjer. En annan grupp människor ser nöje i att sätta London i brand på grund av glädje.Finns det då inte några goda krafter som kan stoppa dessa amöbor?
Klart det finns. För det ska spelas semifinal i Fa-Cupen under kvällen. Och världens bästa Millwall-fans tycker inte alls att det är en speciellt god idà© att med några upplopp "fira" den forna tjänstekvinnans död. Och tänker sätta hårt mot hårt.
Och man kan ju bara älska den varningen som utfärdas.Förstått att visa datorer inte klarar av att se PNG-bilder. Ett problem som måste lösas. Klicka här för hela artikeln.

Så laget för dagen är alltså Millwall. Både på och utanför planen. Jag önskar klubben all lycka. Och för att injobbningen ska bli än bättre så har jag dragit mitt strå till stacken.Nu har väl ingen i världen blivit rik genom att spela med hjärtat. Men just här handlar det om andra krafter.

Jag respekterar motsatta åsikter. Men det här är min.

****

Dagens bonndrag med stort B är säkert Assyriska som flera ess har rekat bland rekarna. Men jag tror mig ha nummer två på den listan helt klar för mig.
IFK Berga har storsatsat inför säsongen med nyförvärv som Jocke Lantz och Marcus Mårtensson. Tippat att springa hem serien utan några större bekymmer.
Man möter idag FK Älmeboda borta. Och hemmalaget skulle väl kanske möjligtvis kunnat hota på en lerig "gräsplan" där allt annat än fotbollskunskaper tas tillvara. Nu är matchen (som så många andra) flyttad till konstgräs i Emmaboda. Borde sluta 0-4 om allt är som det ska.

1,65 betalar tvåan - just nu - klicka här för att skynda och fynda

****

Troyes ligger tvärsist. Behöver den här trepoängaren mer än någonsin. PSG leder ligan i stort stil. Troligtvis halvknäckta efter den snöpliga uttåget ur Champions League då man var det bättre laget i Barcelona. Ingen Menez eller Zlatan med idag. Och ja, ettan till 6,60 ... är det inte något för högt? En liten streampollett medan SM-finalen i hockey rullar på tv:n? Det kan tålas att tänka på.

17:00 Fotboll
Troyes v PSG

Klicka här för att se och livespela på matchen

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-04-13 18:09

Tack för Berga !! Ränta ;)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar