holms

En snabb rapport från Dortmund

26 April 2013 - 10:29
Man måste bara älska att bonnseriena har dragit igång fullt ut ute i vårt avlånga vackra, men allt konstigare land. Det räcker ju att kasta ett getöga på lagen som är ute i vevartagen idag får att man smälter som ett ett laktosfritt smör i brinnande solsken. Jämshögs IF, Bullermyrens IK, IK Kongahälla, Norvalla IF, Kung Karl BK, Hovshaga AIF, Fågelfors IF, Skå IK & Bygdegård eller för den delen det upphausade Yxhults IF härifrån krokarna. Det är fotboll en fredagskväll när den är som allra bäst.
Ni som var med tidigt på knappen innan oddset slaktades ordentligt fick vara med på min Örebro-trippel. Redan igår kväll spelades den första matchen där tunga Vretstorp gjorde processen kort med min moderklubb från Nora. 5-0 och siffror i underkant. One down, two more to go. I kväll jobbar vi in Yxhult och Bosna för att få de 3,42 fullbordade.

Klicka här för att vara med från start i bonnfotbollens Mecka - nu får du spela riskfritt för 500 kr! Total bonus: 1500!

****

Dortmund, ja. En stad jag aldrig vart i tidigare. Och således också ett fotbollslag jag då heller aldrig sett på plats. Matchen har ju alla redan sett, så det vore väl bara idiotiskt att nämna något om den.
Men för att försöka förklara hur stort allt var. Med Götzes bekräftade övergång dagen innan, en semifinal mot Real Madrid, 4-1, och fyra mål av en och samma polack. Det görs allra bäst genom att citera Erik Niva.
Vi mötte upp oraklet för ett par glas i natten och jag citerar honom:

"Man har ju ... åkt runt och sett en del matcher genom åren, det har man, men den här kvällen med allt runt omkring, den snuddar nog på en topp-5 lista över allt jag upplevt på en fotbollsarena"

Och då var nummer ett på den listan en ligacupsemifinal mellan Spurs och Arsenal. Vilket jag så klart kan förstå, det var en trevlig kväll - det med. Men det krävs nog ett liljevitt judehjärta för att hålla med om det.

Utöver det ett restips för er som tänkt göra Dortmund under en CL-match. Åka tisdag och hem torsdag, men match på onsdag. Ni ska INTE bo i Dortmund. Inte om ni vill gå ut och ha kul på nätterna. Maken till stad att sakna dryckeskultur har sällan skådats.
När vi på tisdagen frågade en taxichaufför om han kunde köra oss till den bästa nattklubben så fnös han bara och mumlade något i stil med att folk skulle upp och jobba på onsdag. SAMTLIGA ställen stängde senast midnatt. Onsdagen något bättre, men det vore väl konstigt annars. Och det i en stad som befolkningsmässigt är större än Göteborg.
Nej. När du kliver av flyget så stannar du kvar i Düsseldorf. Bo där. Åk tåg till Dortmund för att se matchen. Åk sedan tillbaka till Düsseldorf och gör natten där. Då får du de ultimata fotbollsdagarna. Med allt vad det innebär.

Väl inne på arenan så är det trots allt rätt bra tryck på grejerna:****

Från dagens bästa spel hittar vi idag Rayo Vallecano-Osasuna. Kloka ord från Jonas.O.
Ikväll finner vi också en GALET viktig match från Championship. Leicester v Watford. Båda lagen i akut jakt på poäng. Bakom varsitt streck. Lär bli en holmgång att må gott till.
Båda matcherna sänds dessutom på webben ikväll.

Fotboll 20:45
Leicester v Watford

Fotboll 21:00
Rayo Vallecano-Osasuna

Klicka här för att se och livespela på matcherna + få 1500 kr i bonus!
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
joelias - 2013-04-26 21:50

Beträffande boendet i Tyskland: ....eller ännu bättre flyg med Germanwings till Köln, och ha Köln som bas för vistelsen. Tågresan till D´mund tar 20 min längre från Köln än från Düsseldorf, men Köln är nog en klart mer utpräglad nöjesstad än både Düsseldorf och D´mund...

shaunwoody - 2013-04-26 19:02

är de hovshaga från Växjö du menar?

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar