holms

En magisk kväll stundar

30 April 2013 - 10:01
Ja, det lär ju bli en förbannat rolig fotbollsmatch ikväll. Den som ska spelas i Madrid. Jag älskar dessa tillställningar när den största utav klubbarna har en gigantisk uppförsbacke att ta sig an, och man bara kan göra det via en offensiv av sällan skådat slag. Och på andra sidan väntar ett annat offensivt skickligt lag, med alla vapen i världen att straffa sina motståndare vid varje tillfälle de går bort sig.
Men Mourinho är Mourinho. Är det någon man i världen som vet man hur trasslar sig ur detta spindelnät, då är det ju just han. Därför så tror jag att skådespelet vi har att vänta i kväll kan bli något utöver det vanliga. Det är så mycket roligare att den första matchen slutade 4-1 till Dortmund och inte 1-1 eller något annat trött jävla resultat. Det sämsta med den här dagen just nu är att det är så långt kvar till avspark.
Valborg, tänker du? Starksprit och rosà©vin i Uppsala? Nej du, det är bara att hålla sig nykter hemma i soffan för att inte missa en sekund av vad som komma skall.

Här finner du 201 olika spel på matchen - det är bara att välja och vraka - och skaffa samtidigt en helt ny lönebonus

****

Det finns fler intressanta objekt idag. Och en match som kommer att bli precis lika rolig. Men kanske inte på samma sätt. Fotboll kan ju spelas på två olika sätt. Med finess och kvalità© - eller med känsla och passion. Man kan älska bägge. Man kan gilla det ena före det andra. Skitsamma.
Crystal Palace håller på att spela bort sig från playoffplatserna. Det vore ovärdigt ett lag som under en större del av säsongen gjort det riktigt bra. Man har i de senaste matcherna äntligen fått fart på målskyttet igen, vilket kan betyda massor. Ett skadedrabbat Millwall helt utan självförtroende känns som ett lägligt byte i kampen om att säkra en OERHÖRT viktig kvalplats.

Tvåan betalar 2,70 - du klickar här för att spela

****
Här hos Rekatochklart hittar unika och de högsta startbonusarna hos världens bästa spelbolag. Vi kan bland annat erbjuda en ny 1500 kronors bonus hos Nordicbet och 1000 kronor startbonus online + 500 kr startbonus i mobilen hos världens största spelbolag bet365. Välj din favoritbonus nedan…

1500 KR STARTBONUS HOS bet365 - KLICKA HÄR!
1000 kr startbonus online + 500 kr riskfritt spel i mobilen

1500 KR STARTBONUS HOS Nordicbet - KLICKA HÄR!
1000 kr startbonus online + 500 kr riskfritt spel online

1000 KR STARTBONUS HOS William Hill - KLICKA HÄR!
1000 kr startbonus online
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar