holms

Ett smörgåsbord att ta del utav

4 Maj 2013 - 09:33
Ja, det var ju inte bara första perioden som blev ängslig för Tre Kronor igår, utan hela matchen. Herregud så uselt och det krävs ju att man trimmar upp ett par nivåer när Tjeckerna står man andra sidan idag. Alternativt att Tjeckien är lika oinspirerat som mot Vitryssland, men det är knappast något att hoppas på.
Inte bara förlusten var trist igår. Schweiz gör tre mål. Men vägrar göra ett i den första perioden. Trots bra chanser. Direkt i andra, däremot. Pang! Pang!
Stolpe ut. Igen. Tröttsamt.

****

Redan 13:45 drar dagens absolut största show igång. Att ta steget upp i Premier League är värt så mycket i pollettkassan att det saknar motstycke i fotbollsvärlden.
Idag står det mellan Hull och Watford. Hull en poäng före. Har idag allt i egna händer mot redan klara Cardiff. Ett Cardiff med en seger på de sex senaste matcherna och som bara går och väntar på att få göra ett bokslut för at sedan lyfta mot Ibiza för lagfest och otrohet tills kukarna trillar av.
Hull är rekat sedan tidigare. Menar att du inte får så många chanser som spelare likt denna i livet. Och att det vore tjänstefel att inte ta den.

  Speltips Odds

,


Och det bästa utav allt. BÅDA matcherna går på nätet. Så det finns minsann att göra fram till hela världen ska kolla Spurs 16.00.

13:45 Fotboll
Hull v Cardiff

13:45 Fotboll
Watford v Leeds

Klicka här för att se och livespela på matcherna


****

Efter det tidiga avgörandet i Championship så rullar det bara på.
Premier League, allsvenskan, superettan, bonnfotboll, bundesliga, la liga, hockey-VM, SM-slutspelet i handboll, franska ligan, NHL osv osv ... den här lördagen innehåller precis allt i spelväg. Så det är bara att lyfta på hatten och tacka för att man får vara med.
Eller, vara med och vara med. Meningen hade varit att jag skulle infunnit mig på Örebrotravet vid 12-rycket för en heldag med V75 och allt vad det innebär, men ligger fortfarande helt klubbad i en jävla allergismäll, så får ställa in. Precis som kvällens sommarpremiär på Villa Strömpis får ställas in med dunder och brak. Minns inte senast jag bommade den. Under all kritik. Men det är väl som det är. Hälsan får tråkigt nog gå före. Tråkigt att man bli klokare med åren.

Var på tårna med en ny bonus till dagens gigantiska smörgåsbord av utbud

Rekatochklart bjuder dig som vanligt på de bästa bonusarna - de flesta är helt UNIKA och som bara kan nås genom våra länkar här nedan.

NYHET!: 1500 kr i bonus hos Nordicbet! - hämtas genom att klicka här!

1000 kr i bonus hos William Hill! - hämtas genom att klicka här!

1500 kr i bonus hos bet365! - hämtas genom att klicka här!

1300 kr i bonus hos Betsson! - hämtas genom att klicka här!

1750 kr i bonus hos Betsafe! - hämtas genom att klicka här!

1200 kr i bonus hos Unibet! - hämtas genom att klicka här!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar