holms

Tre lokala alternativ

13 Juni 2013 - 23:42
Vad är det han har nu, Jonas.O. Är det 15 raka? Och imorgon skriker den formtoppade herren att ÖSK ska göra processen kort med Örgryte.
Och ja, det är väl bara att gratulera byns alla svartvita supportrar här till tre nya, enkla poäng. För Jonas.O kan för dagen inte ha fel. Ligger väl troligtvis på Bahamas och glassar i skrivande stund.

  Speltips Odds

,


Du klickar här för att rygga den stekhete mannen

****

Vädret här i morgon kväll säger 18 grader och hyfsat med sol. Då lär hela bygden vallfärda till Behrn arena för att beskåda Jonas.O:s objekt ovan. Men själv är jag inte alls lika säker på var man roar sig bäst.

Alternativ ett är ju att ta bärsa med några vänner som helhjärtat stödjer ÖSK och går ned till vallen för att spana fotboll från landets näst högsta serie. Man gör det mest för sällskaps skull.

Alternativ två att cykla ut (utan att ta bärsa) västerut och spana det som skulle varit en seriefinal, men som nu bara är ett topplag mot Örebros fiaskogäng nummer ett. Bosna v Real Yxhult.
Hela 2,70 på Yxhult i en match som kommer att vara helt jämn. Det är ... rätt högt. Kan vara kul att jobba in den tvåan på plats. I strålande trevligt solväder.

Alternativ tre. Det måste alltid finnas ett tredje alternativ, och det är att ta sig söderut till Örebros Beverly Hills, Adolfsberg.

  Speltips Odds
Öfvre Adolfsberg v Nora
Div 4 Örebro, Fotboll
2,07


Hemmalaget känns som en för stor favorit. Klicka in ovan och läs varför.

Så. Ja. Det är väl det man har att roa sig med i det här lilla brukssamhället en helt ordinär fredag.
Sedan ska vi så klart inte stänga dörren för att alternativ nummer ett får ett slut efter första fasen. Och när de andra går vidare mot matchen så blir man själv sittandes kvar med en flaska och sedan vaknar upp med skorna på i soffan hemma 05:30. Men den fällan borde jag vara något för gammal för att fastna i nu. I alla fall när det finns så mycket annat att roa sig med just denna fredag ...

Klicka här för att spela bonnfotbollen - få ett riskfritt spel på 500 kr
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-06-14 23:51

Öfvre Adolfsberg–Nora-Pershyttan 1–4 (0–0)
Målexplosion efter paus. Då hyllar Noras tränare Mårten Eriksson sin brasse Anderson.
– Han var borta i Holland i tio dagar. Jag vet inte vad han gjorde där, men sedan han kom hem har han varit i storform, säger Eriksson.
Anderson var inblandad i samtliga Noramål. Inte minst i ledningsmålet som Johan Blom tryckte in. Blom Hade då bara varit på plan i någon minut.
– Snacka om superinhopp, säger Eriksson.
Därefter rullade det på av bara farten.
– Klart att hela laget gör det bra när vi leder borta mot Öfvre med 4–0 med två minuter kvar. Men Sonny Vestberg gör det rikitigt bra som försvarsgeneral. Och Anderson såklart. Han får gärna försöka bibehålla den formen han hittat i Holland, säger Mårten Eriksson.
Målen, Öfvre: Christoffer Åsenlund. Nora: Josef Steiner 2, Johan Blom, Ili Ielo.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar