holms

Vi spelar 2,06 redan nu

15 Juli 2013 - 09:23
Det var det.
Känns som om det var igår jag satte min fot i Strömstad för två veckors havsutsikt. Och nu vaknade jag upp hemma i Örebro. Overkligt på något sätt. Så här fort går ju inte två veckor i mitten av november, om vi säger så. Två veckor kvar. Sedan är sommaren över för den här gången. Overkligt.

Och fre-sön fick jag besök av ett sjukt sällskap från Nora. Fyra herrar med torra strupar vilket medförde två jävligt blöta dagar/kvällar/nätter. Vilket i sin tur gjorde att hemresan igår blev den absolut värsta i modern tid där bilen fick stanna var tredje mil för att undertecknad var tvungen att få rätsida på saker och ting.
Så nu ligger jag här. Meningen var att komma hem pigg och utvilad med ork för att springa jorden runt på 80 dagar. Vilket gick sådär. Precis tvärtom.

****

Imorgon är det dags för Finland igen att försöka göra några fans glada. Det har ju gått sådär hittills. Om vi ska vara ärliga.
Varför jag skriver det här redan nu är för att jag nog tror att vi imorgon inte kommer att få över dubbla degen på spelet.

  Speltips Odds
Danmark v Finland
Fotbolls-EM, Fotboll
2,06


Nu har jag, säkert med många andra, sett Finlands båda matcher. Mot Sverige sprang ett stycke Sanna Talonen helt ensam längst fram och hade så vitt jag vet inte bollen under kontroll under en enda sekund av matchen.
Ni som inte såg finskornas match mot Italien så kan jag meddela att målchanserna inte direkt haglade från de blåvitas sida där heller.
Nu får vi 2,06 på att Finland blir nollade i sin tredje och sista match här. Det tycker jag är mer än bra. Så pass bra att det bör spelas nu - för imorgon är nog decimalerna ett minne blott.

Klicka här för att spela Danmark hålla nollan till 2,06

*****

Vid den här tiden satt man och åt en frukostbuffà© på Cafà© Kaffedoppet i lugnan ro. Sedan raka vägen ut för att lägga sig på en klipphäll vid havet och bara vara. Men det var då. Idag får jag väl roa mig med att titta på när någon miljöentusiast fiskar upp rostiga kundvagnar ur Svartån. Vad gör man inte för lite närhet till vatten. Även om vattnet i detta fall får din hud att rinna av kroppen.

/Hej då, sommaren 2013
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar