holms

Hatar mig själv, men ...

26 Juli 2013 - 10:22
Kaiserslautern har i kväll hemmapremiär och det är väl där någonstans all fokus borde ligga. Jag hatar mig själv för det här, men jag måste skriva ett par avslutande ord om det svenska damlandslaget. Eller människorna som styr runt i kring.
Efter uttåget så var det nästan enbart hyllningar runt om i alla mediakanaler. Alla klappade det här landslaget medhårs efter att dom egentligen inte presterat någonting märkbart sportsligt överhuvudtaget.
Okej. Jag vet att det är så det fungerar. Vi får leva med det.
Men när jag igår läste att det planeras hyllningar inför finalen, då blev jag nästan illamående. Då är vi ju tillbaka på ruta ett igen. På en hundradels sekund. Vill man inte bli tagna på allvar? Är det förbundets påhitt eller vad fan är det frågan om?

Skulle Tre Kronor firats i Kungsträdgården om man förlorat mot Schweiz i VM-finalen i våras? Firade vi det svenska herrlandslaget i fotboll efter förlusten mot Tyskland i åttondelsfinalen 2006?
Damfotbollen vill ju så gärna, såååå gärna vara med där uppe och bli tagna på allvar.
Då vill jag ge er ett råd. Som medmänniska och supporter till det svenska damlandslaget.
Ge fan i att ställa upp på några hyllningar på söndag. Det blir ett löjets skimmer över det hela eftersom ni inte har presterat någonting och då inte heller är värda en speciell hyllning. Vilket jag också tror att de flesta utav spelarna känner. För inte vill ni väl se en rät linje mellan er och när Bodabruks flickor 13 vunnit ett b-slutspel i Gothia Cup och får föräldarnas förljugna hyllningar efter spelad final?

Knyt nävarna. Vässa upp er ett snäpp till nästa mästerskap, spela hem ett jävla härligt och glimrande guld så ser vi övriga till att fylla Rålambshovsparken till max och gör det på riktigt då i stället.

Är vi överens?

****

Blev hundra stavelser för mycket ovan. Lätt att sväva iväg. Sorry för det.
Hur som helst. Den tyska andraligan har dundrar igång. Kaiserslautern hade inga som helst bekymmer med att manövrera ut Paderborn i premiären. 1-0 borta med bud på betydligt fler baljor.

  Speltips Odds
Kaiserslautern v Ingolstadt
Bundesliga, Fotboll
2,40


Nu hemmapremiär mot ett mediokert Ingolstadt. Ett Ingolstadt som inte gjorde många människor glada i sin premiär då man föll hemma. Trassligt då - än värre nu.

Kaiserslautern -1,5 spelas till 2,40 - klicka här för att ta den ryggen
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar