holms

Priset för Copacabana

3 September 2013 - 10:38
När man slår upp bloggverktyget och bet365:s odds flashar förbi i högerkanten av skärmen så förundras man ju en aning. Förundras över hur Sverige kan vara favoriter på fredag borta mot Irland. Om än väldigt knappa. 2,70 vs. 2,60. Det efter vad vi fått sett tidigare under kvalet.
Kval ja. Dessa kval gör ju att utbudet under veckorna blir som det blir. Nästa PL-omgång spelas till exempel den 14:e september. Fyra ljusår bort. Eller samma dag som Karlstad kommer att förvandlas till Örebro. Vilket känns som en evighet. Men det är ju priset man får betala för att man ska kunna få sätta sig på ett flyg till Copacabana sommaren 2014. Trist nu - roligare då.
Men det finns trots allt spelare som inte riktigt håller måttet för att kvala in till landslagsamlingar. Och dessa herrar krigar på som vanligt.

  Speltips Odds
IK Sturehov v Vretstorp
Div 4 Örebro, Fotboll
1,96


Ett par utav dem härjar i Sturehov. Och några andra i Vretstorp. Och alla huserar i den kanske jämnaste utav alla division 4 serier i hela landet. Örebrofyran.
Fem poäng skiljer mellan trean Latorp - och Nora på kvalplats ned till division 5. Emellan där ett getingbo med sex lag.
Lika jämn som serien är. Lika jämn tror jag matchen ovan blir. Vretstorp kommer från tre bra insatser - Sturehov från säsongens absolut sämsta. Full motivation hos bägge och jag vill påstå att decimalerna sitter något skevt. Med för stor fördel åt hemmalaget. Nästan dubbla degen på X2 - det har jag oerhört svårt att blunda för.

Klicka här för att spela Vretstorp X2 till 1,96

*****

Är det i morgon vi ska förbereda oss på en parodi utan dess like? När ett annat lands president kommer hit på besök. Är det nu vi normala svenska medborgare kommer att få skämmas för att ett gäng människor som i normala fall har som största hobby att leta gammal yoghurt i containrar bakom Lidl får för sig att gå ut på gator och torg för att demonstrera. Mot något de inte riktigt vet varför.
Kommentarerna man läst senare dagar på bland annat Aftonbladet är skrämmande. Vilket ALDRIG skulle ha släppts igenom om meningarna handlat om några människor från låt oss säga mellanöstern. I precis samma anda som när elever på Lundsberg fick lämna sin skola gråtandes. Amerikaner är fula, korkade, arroganta och har ingenting här att göra. Typ. Det är som vanligt väldigt fint att kasta en massa skit på "rätt" folk. I synnerhet i det här landet.
Det dröjde ju förresten inte speciellt länge innan hånen flög på twitter över att Madeleine och Chris var gravida.
Helt i den svenska andan. Att håna vad som tycks fint att hånas. Att en människa ska föda ett barn, det spelar ingen roll.
Lundsberg, Madeleine eller som nu Barack Obama. Skrämmande på många sätt. Och i det långa loppet så gör det faktiskt att våldet uppåt blir sanktionerat. Det så kallade fina våldet när stenkastarvänstern ger sig ut på turnà©.
Eller bara en sådan sak, som ett överklassafari på Solsidan.

I morgon alltså. Det är väl lika bra att slå ned både dator, radio och tv så man slipper ta del av allt pinsamt elände som kommer att drabba Stockholm ...

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar