holms

Vi tar rygg på Östra Blekinge

11 September 2013 - 09:26
Det var ju vad det var igår. Men att sätta sig på planet för att ge sig av mot Kazakstan och hämta några enkla poäng, det har visat sig vara halvtrassligt för andra lag i den här gruppen.
Österrike fick bara 0-0 (tack gode gud för det) och Irland gjorde väl båda sina mål 90+ i 2-1 segern, om jag inte minns helt fel. Att då dro ppa hem med till synes tre säkra poäng, det kan man inte säga någonting om överhuvudtaget.
Ska dock erkänna att när ettan trillade in efter bara 27 sekunder, då basunerade jag ut ett sms med texten "oj, nu kan det blir hur mycket som helst".
Det blev det inte. Det blev inte ett mål till på 91 minuter. Något oroväckande. Men ändå inget jag orkar orda någonting om idag.

Det man däremot kan orda om är varför Sveriges superstjärna fått för sig att han har en bättre fot än Sebastian Larsson på fasta situationer. Att han ens får vara i närheten av bollen vid det första frisparksläget är ett hån mot alla oss som vill knipa sand mellan tårna på Copacabana nästa sommar.
När jag tog upp det igår så skrattade folk. Att det inte tydde sig vara speciellt relevant. Mest, "haha, vad fan, han är ju Zlatan, vill han skjuta så ska han skjuta".
Ja, eller så använder vi spelarna till vad de är bäst på. För Sebastian Larssons del så ska hans fot användas vid fasta situationer. Utan den foten hade jan varken spelat i PL eller i ett svenskt landslag. Zlatan ska göra allt annat. Annars är vi chanslösa mot allt och alla med dagens landslag. Men det där "vill han skjuta så ska han skjuta" är ju ett rätt idiotiskt resonemang.
Det där målrekordet, Z, det lär du nå ändå. Utan att behöva stoppa ned handen (foten) i felaktiga kakburkar.

Hur som helst. Vi lever. Och om en månad idag så kommer Österrike hit i en ren final gällande andraplatsen. Och det blir ju ingenting annat än en rysare. Har sagt till mig själv att aldrig mer besöka Friends Arena med tanke på idrottsevenemangen och konserter har tendenser till att påminna om begravningar. Men nu vet i fan om man inte får tänka om ...

*****

Idag dunkar den svenska bonnhockeyn igång. Ni vet det där division ett med lag som Tingsryd, Vita Hästen och Bik Karlskoga. Det om något är ju en fingervisning att allt som har med sköna sommarkvällar över. Även om jag själv började räkna ned efter att matchbollen i Wimbledon var över. Så förvriden hjärna inför hösten har jag.
Och är det någon som har järnkoll på dessa serier (iaf söderut) så är det kunnige herrn som går under namnet Östra Blekinge. Och det är bara att lyfta på kepsen för att han har skakat fram ett objekt idag - när utbudet inte är alltför upphetsande.

  Speltips Odds

,


3,10 i mulen och annars trist onsdag. Jo jag tackar.

KLICKA HÄR FÖR ATT TA RYGG INNAN ODDSET ÄR HELT VÄCK
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar