holms

Umeå hade varit platsen för dagen

12 September 2013 - 09:43
Umeå är en stad jag inte alls håller särskilt högt upp på min lista över trevliga platser här på jorden.
Byn kvalar väl in någonstans bakom Hällefors (som är ohotad etta) och något talibanstyrt område i Afghanistan - och då har jag ändå aldrig satt min fot där uppe. Faktum är att jag aldrig någonsin har varit längre norrut än Sundsvall, vilket jag kan skriva med viss stolthet.
Men hur som helst, idag hade jag faktiskt mer än gärna varit i Umeå arena för att bevittna Björklövens hemmapremiär mot Malmö. Satan vilket tryck det lär vara där uppe.
Men det är ju som det är. Jag bor här nere - ni 12.000 mil norrut. Därför är det bara att lyfta på tyrolerhatten för Viasats oerhört genomtänka grej att visa matchen på tv i kväll. Jag sitter redan nu, 09.22, med ena näven i popcornsskålen och väntar likt ett barn på julafton.
Jag är ju inte heller alls obekväm med tanken att Löven på ren energi bara vinner det här. Vilket jag inte heller var ensam om ...

  Speltips Odds

,


Jonas.O hade redan plitat ned ett par rader. Och det är bara att hålla med. Rakt av.

2,45 - klart intressant - Klicka här

*****

Det ska även idrottas här i min direkta närhet. Byns fotbollskrigare tar emot det där Assyriska.
Örebro SK som startade säsongen med Illr Berisha och Magnus Wikström som mittlås får idag i stället spela med Ayanda Nkili och den matglade Christoffer Wiktorsson. Det är inte riktigt samma skrämselhicka för motståndarna om vi ska dra till med ett understatement.
ÖSK som släppt in mål i de SJU senaste matcherna - har idag en sämre backlinje än i någon utav de matcherna.
Jag säger inte att de inte vinner. Bara det att det naturligtvis öppnat sig för att återigen få ett mål i arslet under 90 minuter plus tillägg. Att de sedan gör minst ett framåt, det ser jag som självklart.

ÖSK v Assyriska - Båda Lagen Gör Mål - KLICKA HÄR för att spela till 1,90

*****

Örebropodden släppte som vanligt ett nytt avsnitt igår. Och nu går det att lyssna på nästan samtliga avsnitt på Spotify. Det finurliga där är att du inte behöver lyssna på hela avsnitt för att finna något allmänbildande. Eller idiotiskt. Där är alla ämnen uppdelade i avsnitt. Som låtar, helt enkelt.
Klicka här!

*****

Till sist. Snart bara ett år kvar till val. Ni som kommer att få höra den gamla svetsaren och tillika Metallordföranden Stefan Löfvà©n åka land och rike runt och prata sig varm om feminism och slopad kärnkraft, ni bör nog syna den gubben lite extra i sömmarna. Jag säger det redan nu ...

Nu jobbar vi in det som ska jobbas in. Oskarshamn (så klart), Björklöven och mål åt alla håll och kanter på Behrn arena.

Trevlig punsch och ärtsoppedag.

/Roslags
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar