holms

Mordförsök lyder rubriceringen

13 September 2013 - 09:11
Ja, det var ju inte mycket som talade för att båda lagen skulle näta på Behrn arena igår. Inte efter första halvlek i alla fall. Och i synnerhet inte efter att Mohammed Saeid dunkat en straff i riktning mot tinningen på "Mozart" Andersson som gick och drog fötterna efter sig vid hockeyhallen. Polisanmälan sägs vara inlämnad. Mordförsök lyder rubriceringen.
Men när domare Antti Kanerva blåste av tillställningen efter 96 minuter så kunde det ha stått 2-2, För mage till att bränna ett bra läge på tilläggstid, det har sällan skådats, vem det nu var i Assyriska. Någon som uppenbart hade spelat 2-1 till hemmalaget i alla fall.
Hur som helst skönt att det löste sig till 1,90. Ska ju erkänna att jag var lite lagom skeptisk i halvtid.
Tror det var femte raka som nu trillade in för undertecknad till halvtrevligt odds. Uppåtgående form. Alltså lika bra på att ta sikte mot nummer sex.

Mer fotboll i kväll. Både från Tyskland och Frankrike. Där det förstnämnda landet vinner på poäng 365 dagar om året. Gällande allt utom fina kustremsor.
Hertha Berlin tar emot Stuttgart. Och där har i alla fall inte jag några större bekymmer att ta ställning.

  Speltips Odds

,


Stuttgart har inlett säsongen katastrofalt. Visst, det var full utdelning senast när Hoffenheim dunkades hem i liksäck med tennissiffrorna 6-2. Men att besöka huvudstaden och ett extremt hemmastarkt Hertha Berlin, det är ju en helt annan historia. Alltså: en HELT annan.
Hertha föll visserligen senast (borta) men gjorde trots det en väldigt bra insats. Här hemma har man inte förlorat på 19 matcher nu. Bra chans att siffran står på 20 22.20 i kväll.

2,30 måste synas - KLICKA HÄR

*****

Det vankas också ett möte i mittens rike i Frankrike. Bordeaux, den fina hamnstaden i den sydöstra delen av landet gästas utav Championship Manager-laget PSG.
Alltid något att vila ögonen på. Eller att somna till. Jag vet vad som hade legat närmast till hands befräffande mig själv. Men vi är ju alla olika.

20:30 Fotboll
Bordeaux v PSG

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN


*****

Nej. En dusch på det här. Sen tänkte jag bege mig till Karlstad och stanna där tills skymningen smyger sig på på söndag.
Tankar inför vad som komma skall där dyker upp i morgon. Kanske vid den här tiden. Kanske tidigare. Kanske senare. Vi får helt enkelt se hur den här natten artar sig. För är det en sak man vet när man är ute på en miniturnà© så här. Då är det att man inte vet någonting.

Vi hörs. Eller ses i Karlstad.
#kontrollerakarlstad
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar