holms

CL-tisdagar gör hösten enklare

22 Oktober 2013 - 08:27
Regnet öser ned utanför fönstret och höstvibbarna visar sig sällan mer tydligt än så. Jag fryser bara jag hör ljudet av vattnet som pressar från bilarnas däck här utanför på Änggatan. Det med vetskapen att löven ligger på marken kan ge mig en sådan höstångest att inte mycket hjälper.
Jag minns ett år då Spurs varannan vecka fick vara med och spela fotboll tisdagar och onsdagar under den här perioden. Det gjorde det lite enklare. Nu får man helt helt enkelt hålla till godo med vad som erbjuds ändå.

Så som Milan v Barcelona, bland annat.

  Speltips Odds

,


Min idà© är Milan +1. Dvs insatsen tillbaka om laget skulle förlora med ett mål.
Spelet skulle ha fungerat alldeles utmärkt om vi kikar till de tre senaste mötena lagen emellan på San Siro (de har trots allt mött varandra tre gånger här de tre senaste säsongerna).
Barcelona har faktiskt nollats här vid de två senaste tillfällena. Lägg till att Barca såg allt annat än bra ut senast och att det stundar ett el clasico till helgen så ja, det är nog rätt tillfälle att möta denna gigant nu.
Dessutom, gästerna har inlett gruppspelet stabilt med två raka segrar och behöver inte komma hit hur desperat som helst efter de tre poängen.
Nu har inte Milan visar speciellt mycket så här långt. Men San Siro i Europasammanhang, det ska aldrig någonsin underskattas, och jag skulle inte vara förvånad om man löser en pinne den här aftonen.
Och, som sagt. Skulle Barcelona resa hem med ett sent 2-1 mål på kontot, ja då är det alltså insatsen tillbaka.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MILAN ASIAN +1 TILL 1,925

*****

För övrigt. Det är lätt att tappa tron på organisationer som man från början hoppas och tror gör en massa bra för samhället. Men som lägger ned en massa tid på ickesaker. I det här fallet tänker jag på Kvinnohuset i Örebro.
Idag, 2013, så tänker de gå till botten med att det bara är ett enda hotell i här på byn som inte har certifikat för att vara ett "porrfritt" hotell. Att det alltså inte ska kunna gå att köpa porrfilmer från hotellets betal-tv.
Ett grepp som inte ger någonting annat än en fjäder i hatten för Kvinnohuset, men NOLL emot tittandet av porr på ett hotell.
2013 när samtliga människor som checkar in på ett hotell har en egen dator, telefon eller en surfplatta med sig. Och känner personen i fråga att bruka så mycket porr att datorn sprängs så gör personen i fråga det. Även om hotellet nere i receptionen har något jävla töntigt diplom där det med fina ord står att de minsann inte tillhandahåller någon porr på tv:n.
Det här handlar om att Kvinnohuset hatar den pornografiska världen. Vilket de har ALL rätt i världen att göra.
Men att ge sig på hotellen i den här frågan, det är bara unket. Hotellen i sin tur kommer att vara livrädda för att sedan i tidningen (vilket de garanterat kommer att bli) bli uthängda som hotellen som vägrade ta bort sin porr, och just därför ta bort möjligheten för hotellgästerna att bruka något som i samhället är helt lagligt.

Det är sådana här översittarfasoner som får mig att bli ännu mer bedrövad över vattnet som pressas från bilarnas däck på Änggatan medan jag vet att löven ligger på backen. I det här fallet handlade det om porr på hotell - i morgon någonting helt annat.
Och, vad är nästa steg? Ge sig på TV4 som visar porr hela nätterna på fler kanaler än vad vi har fingrar att räkna med?

*****

Nu kämpar vi oss sakta men säkert mot 20:45 och vad som komma skall på ett förhoppningsvis mindre folktomt San Siro än så här:Ciao!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar