holms

Hövdingen får tälta utanför Viby

8 November 2013 - 10:03
90+4 smällde alltså Anzhi 1-0 i går. Alltid något att glädja sig åt när man fick se ett Spurs krampa sig till en 2-1 seger. En match jag precis som Sundsvall v Halmstad dagen innan fick se utan ljud på tv:n. I bland så krävs sådana drastiska åtgärder, av en anledning eller en annan.
Vi kastar hur som helst över ett par tack till Norge. Bra polletter in.

*****

En helt annat sak. Men som bara måste nämnas, för er som inte lyssnat på senaste avsnittet av Örebropodden (vilket lär vara en herrans jävla massa som inte är boende i Örebro).
Men det här handlar mer om hela det svenska folkets hälsa.
Jag pratar naturligtvis om det oerhört konstiga bandet Stiftelsen, som ingen riktigt förstår varför det existerar. Eller om de framför allt menar allvar med vad de gör. Nu har jag fått indikationer på att de är seriösa, och då handlar det om ett underbetyg åt hela det svenska folket.
Jag jämför bandet i senaste podden med ett Mora Träsk för vuxna.
När till och med barn förstår att Markoolio gör allt med glimten i ögat. Eddie Meduza och Onkel Kånkel levde på att göra allt med sarkasm, men Stiftelsen bara kör på.

Jag var tvungen att lyssna igenom hela skivan för poddens skull. Och den består av sju låtar. Och då vill man ju ändå tro att man haft 30 nyskrivna dängor, och sedan valt ut de sju bästa. Med resultatet att de sju låtarna faktiskt är något att höja på ögonbrynen för.
Jag hann lyssna på sex låtar. Stirrade sedan bara rakt in i väggen och undrade vad fan det var för något jag upplevt. Så uselt att man knappt visste var man skulle ta vägen (det av en orkester som får mer radiotid än någon annan artist - i världen).
Men det fanns ju en låt kvar. Låt nummer sju. Visste inte riktigt om jag skulle våga jobba mig igenom den också.
Gjorde dock ett försök. Och efter tre minuter satt jag likt en överkörd kattunge vid en vägkant som förlorat samtliga ben men ändå är vid liv.
Stiftelsen avslutar då med en låt som de kallar för Hövdingen. Där sjunger inte sångaren ett enda ord. Utan att ylar bara som en indian HELA låten igenom. Det är alltså helt sant. Av SJU låtar.
Jag tänkte nu att jag skulle delge er eländet, så att ni alla normalt funtade framöver kommer att bojkotta detta skämt till band.
Sökte på Youtube. Tänkte att någon dåre lagt ut skivan där så att Hövdingen fanns tillgänglig. Men det var värre än så. Mycket värre.
Stiftelsen har alltså, inför en INTRESSERAD publik, spelat låten live.
Och det stannar inte där. Sångaren rör sig dessutom som en indian på scenen.
Godnatt!I morgon kommer Stiftelsen till Örebro. Det är mer än vad jag klarar av. De ska 150 meter från min balkong spela Hövdingen. Jag måste markera och flyr till Uppsala redan i dag.

*****

Bättre från Youtube. Och en bollträff ni skulle kunna få köpa om det fungerade på det sättet.
Gubben kan smälla upp bollarna, stora som små, i taket än.Hade en briljant film (nya iPhone är fantastisk) från badet igår. När en snubbe drar ett magplask från 10:an. Allt i slow motion, men lyckades i stället radera när jag skulle publicera. DEN är inte okej. Hade blivit en klicksuccà© med 46392038735352929363647383 views på en eftermiddag.
Hoppas chansen dyker upp igen.

******

Till något viktigare. Något mycket viktigare. För idag ska två småtrender brytas så det slår gnistor i bandykyrkan.
Västerås tänker inte åka på en fjärde förlust uppe i Edsbyn. Och Edsbyn ska definitivt inte stå på några fem segrar efter fem omgångar. Inte med den truppen man besitter den här säsongen.
Västerås har däremot värvat riktigt vasst. Världens kanske bästa målvakt tillsammans med briljante Johan Esplund på mittfältet. En finalkandidat.
Har efter den trassliga inledningen (förluster mot Bajen och SAIK) nu löst två segrar, alltid lättare att syssla med idrott när det lossnat även poängmässigt.
Idag erbjuds vi nästan dubbla degen på dubbelchansen X2, och det tycker jag är mer än okej. Edsbyn måste tillrättavisas nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA VÄSTERÅS X2 TILL FINA 1,94

******

Innan allt dundrar igång så har Poldan så klart eftermiddagsunderhållning åt oss.

  Speltips Odds
Ferrer - Wawrinka
Slutspel, Tennis
1,57


Matchen ser ni direkt i datorn, i telefonen eller i surfplattan.

15.00 Tennis
Roger Federer v Stanislas Wawrinka

KLICKA HÄR FÖR ATT TITTA OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN


******

Dagens bästa spel ser ut vara Granada v Malaga, om jag inte har tappat synen helt.
Även den visas. Och är en oerhört bra sysselsättning för er som är kloka nog och ger fan i flaskan.

22.00 Fotboll
Granada v Malaga

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN


******

Som sagt. Jag flyr till Uppsala. Med en förmodad avstickare mot Zinken för en bandymatch som kan sluta 15-15. Ni lokala patrioter som har ork och kämpaglöd i kroppen kan ju blockera samtliga infarter så att den där Hövdingen får tälta någonstans mellan Vretstorp och Viby.

Hörs troligtvis i morgon.

/Sitting Bull
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar