holms

Det handlar inte om dagisbarn

10 November 2013 - 08:46
6-59 i skott och 1-8 på resultattavlan. Det var den bistra sanningen när Damkronorna förlorade den sista matchen i någon turnering de spelat mot USA - i USA.
Jag säger ingenting om siffrorna. Det är säkert så det ser ut. Jag har ingen större aning. För damhockey kan inte intressera mig mindre.
Men vad krävs egentligen för att en förbundskapten ska ta bladet från munnen och erkänna att det är uruselt och inte dra till med några andra jävla påhitt?
6-59 i skott. 1-8. Ni har redan läst det. Förbundskaptenen häver då ur sig att det kunde gått om man bara hade fått "bättre betalt i den andra perioden".
Alltså helt ärligt.
Blir inte damidrotten lidande av journalister (Sverige i sommarens fotbolls-EM) och med en förbundskapten som denna som tror att de håller på att arbeta med dagisbarn och inte med fullt seriösa idrottskvinnor?
Det är ju bara att titta på Damkronornas resultat på senare tid. Och ta bladet från munnen och erkänna att laget inte har att göra i ett OS.
Det skulle vara MYCKET mer befogat att skicka Staffan Strand till nästa sommar-OS för att försvara de svenska färgerna i höjdhoppet än detta hockeylag till OS i Sotji.

Eller, vad vet egentligen jag. Det kanske räcker med att vara effektiv under de andra perioderna under ett OS för att inte räknas som ett semestersällskap. Då ber jag i så fall så hemskt mycket om ursäkt.

*****

På semester lär i alla fall inte Gunners åka när de i dag besöker Old Trafford för att ta sig ann ett Manchester United som inte är vad de var. Ni som vill hävda motsatsen hamnar direkt i Pool/FBK/Sosse-facket. Och där vill man inte sitta.
Jag menar att det inte är någon slump att Arsenal är åtta poäng före efter tio spelade omgångar. Jag vill inte heller dra några större växlar av att United nu har tre raka ligasegrar eftersom motståndet har stavats Stoke, Norwich och Fulham. Damkronorna skulle kunna göra det bra mot dessa också. Bara de får bättre betalt i mitten utav matcherna.
Nej, jag håller Arsenal som det bättre laget och med veckans framgång i Dortmund i ryggen så tror jag att de blir än mer svårstoppade.

  Speltips Odds

,


Vi erbjuds 2,30 på Arsenal. MED polletterna tillbaka på ett oavgjort resultat. Jag menar att det är alldeles för bra för att låta bli, helt enkelt.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA ARSENAL ASIAN 0 TILL 2,30

*****

Dagens liveseport direkt i datorn, telefonen eller surfplattan ser ut som följer, på ett ungefär.
Och, ett litet tillägg. Att missa vad som komma skall i Turin 20:45, det anser jag vara tjänstefel så grovt att det inte kan ursäktas på något vis.

12:30 | FOTBOLL
Genoa v Verona

12:45 | FOTBOLL
CSKA Moskva v Terek Grozny

14:30 | FOTBOLL
NAC v PSV

14:30 | FOTBOLL
NEC v Ajax

14:30 | FOTBOLL
Standard Liege v Club Brügge

15:00 | FOTBOLL
Atalanta v Bologna

15:00 | FOTBOLL
Cagliari v Torino

15:00 | FOTBOLL
Chievo v Milan

15:00 | FOTBOLL
Parma v Lazio

15:00 | TENNIS
Rafael Nadal v Roger Federer

15:00 | FOTBOLL
Roma v Sassuolo

17:00 | FOTBOLL
Valencia v Valladolid

19:00 | FOTBOLL
Villarreal v Atletico Madrid

20:45 | FOTBOLL
Fiorentina v Sampdoria

20:45 | FOTBOLL
Juventus v Napoli

21:00 | TENNIS
Novak Djokovic v Stanislas Wawrinka

21:00 | FOTBOLL
Real Betis v Barcelona

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ SAMTLIGA MATCHER
9 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Schumacher - 2013-11-11 20:15

Stockholm : In och klaga på planket då över allas användarnamn, haha, finns en MASSA namn du kan klaga på där.. kör på! Säger han som heter Stockholm.

Hur går det för alla andra ungdomslandslag, ge mig en rapport, du som har koll liksom.. eller fick du upp ögonen samtidigt som Media? Förmodligen...

ingestrand - 2013-11-11 07:52

Stockholm: Det gick (mig veterligen) inte att spela på U17 VM på Bet365...alltså var det inte länkbart.

Stockholm - 2013-11-11 04:38

Visst, det är din blogg å det är du som bestämmer vad du nämner. Men vid många tillfällen så skriver du hyllningar (och nedsablingar då) om Sverige och som "Mr Orange" så träffsäkert påpekar så kommer det säkert bli en hyllning även i din blogg om Sverige fixar Portugal. Något som jag med säkerhet vet att hela "Sveriges folk oxå isåfall vet"..

Ja, ja, vi har ju alla olika preferenser vad som är viktigt att skriva om..

Schumacher:

Är deras insats mindre värd bara för att inte "någon hade koll" innan dom började göra resultat?? Fan, vilken jevla inställning.
Med tanke på ditt nick, "Schumacher", så är det väl bättre du kommenterar något som gäller Formel-1 för det är sååååå intressant.....

Schumacher - 2013-11-11 01:31

Som att någon ens hade koll på U17 vm innan Sverige börja göra resultat där, haha..

Mr Orange - 2013-11-10 19:56

*Gör

Mr Orange - 2013-11-10 19:56

Jag tror att du kommer hylla Sverige om dom för två fina matcher mot Portugal.

holms - 2013-11-10 15:48

Haha, ja, dom gjorde ett fantastiskt mästerskap. Men vad jag väljer att nämna i den här bloggen är väl min ensak?

Det är ju också mångt mycket roligare att dra ett par rader om en korkad förbundskapten i damhockeyn än att skriva ett par rader om vad hela svenska folket redan vet; Att Sverige gjorde ett bragdartat mästerskap.
Ingen hyllningsblogg jag skriver.

Tigzy - 2013-11-10 15:36

Stockholm
+1

Stockholm - 2013-11-10 14:42

Va fan har hänt??
Du skriver om allt när Sverige spelar vare sig det är curling eller damhockey (som du dissar, kanske med all rätt?)

Men du har totalt missat att killarna i U-17 tog BRONS i U-17 VM i fredags!!

Brons, är det någonting att tjafsa om då kanske du, och alla andra, tycker?

Jo, i detta läge så är det en fantastisk framgång. Sverige har inte ens varit i närheten av att vara med i ett U-17-VM och på ungdomssidan är, har varit, Sverige en pyttenation. Sverige har varit lååååångt efter många länder.
Detta är riktigt, riktigt bra gjort med andra ord..

Man ska tänka på oxå att 1an Nigeria, 2an Mexico å då 3an Sverige alla spelade i SAMMA grupp där Sverige kryssade mot Nigeria och torskade (som inte gjorde så mycket) mot Mexico där Mexico gjorde mål i ja, 88 min eller så....

Men du, holms, kanske tycker att Sverige spelade Pool/sosse-fotboll så då är det inte så mycket att yvas över?!?

Ps. Nåt helt annat. Fanns en gång i tiden då man sa "Boring-Arsenal" när dom vann med 1-0 och spelade allt annat än "rolig" fotboll. Numer kan man skriva detsamma om Tottenham faktiskt. Hur många matcher har man inte vunnit med just 1-0, och spelet, tja, finns väl roligare lag att se på, typ dagens Arsenal t.ex. (Är ej ett Arsenalfan..)
Booooring?!?

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar