holms

50/50-läge till 2,80

13 November 2013 - 08:07
I Örebro hockey så handlar det inte längre om att att träna ishockey, utan nu måste samtliga spelare som kommer i närheten utav en målchans gå i professionell terapi. Åtta timmar om dygnet sju dagar i veckan.
Jag kan inte längre tro att ett nötande på träningar hjälper. För då hade det redan gjort det.

Man har på de två senaste matcherna kastat i väg 68 skott - och gjort hela ett mål. När vissa spelare kommer till målchans så känns det från sidan att de bara ser en stor målvakt och ingenting annat. Rädd att det inte kan tränas bort. Rädd att det krävs en mjuk fåtölj hos Johan Plate dagarna i ända.

Det är alltså HELT overkligt att det inte blev tre poäng igår. Och det är ÄN mer otroligt att det inte blev två poäng efter TRE missade frilägen under förlängningen. Och då pratar vi så rena frilägen att Natascha Kampusch kände sig mer närvarande med andra människor när hon var inlåst 3008 dagar i en källare än vad spelarna i Örebro Hockey kände när de kom farandes mot en ensam och utsatt Anton Forsberg i MODO-kassen.

Det GÅR inte att vinna hockeymatcher nu. Och på torsdag väntar Skellefteå. Jag har sagt det förr. Det gör mig inte ett skvatt om det blir 10-0 i arslet, så länge det skylls på att fokusen var på lördagens match hemma mot Leksand och den i stället inbringar tre poäng. Annars är väl risken att det slutar som vanligt med två hedersamma förluster. Och ett besök i Karlskoga till våren ...

Mer stolpe ut. För det var i ärlighetens namn helt overkligt att HV 71 inte gick till periodpaus med 4-0 i ryggen. Minst 4-0. I stället när puckarna inte trillade in så stack AIK upp och fick en psykologiskt reducering 2-1. Och sedan klappade ett svagsint hemmalag ihop.
Det var en pina att följa matcherna i går. Jag mådde ärligt talat dåligt under kvällen. När det är två lag man vill se döda matcherna på olika håll med sina kvalificerade målchanser - men inget utav dem löser det. Man vill bara dra täcket över huvudet och sova fram till fredag. Då i och för sig en ny pers väntar. Och nytt täcke troligtvis ska dras över skallen.

*****

Ett spel i dag där jag personligen hävdar att det vi har ett 50/50-läge. Och det till ett odds av 2,80.
Det gällande tre faktorer:
1. Oskarshamn var det första laget som slog Karlskrona. Då när KHK var HELT maniska och körde över allt. Det ska inte underskattas.
2. Oskarshamn kommer från en väldigt bra insats direkt efter uppehållet när Rögle besegrades.
3. Karlskrona gjorde det motsatta. Föll med 0-5i Malmö. SAMTLIGA mål i spel fem mot fem. Oroväckande.

Nu ska naturligtvis Karlskrona vara favoriter här hemma. Inget snack om den saken. Men ett bortalag i lite medvind. Man vet hur man tar sig ann detta Karlskrona. Mot ett KHK som kanske har fått lite att tänka på sedan sist.
Att Oskarshamn gör matchens första mål, det tycker jag absolut inte ska betala några 2,80 med tanke på vad jag nyss nämnt. Jag vill säga 50/50. Att sedan Karlskrona vänder på steken och cementerar Oskarshamns usla bortaspel, who cares?

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA OSKARSHAMN GÖRA MATCHENS FÖRSTA POÄNG TILL 2,80 ! ! !

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar