holms

Vi får lita på att han löser det

15 November 2013 - 00:43
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till er som tog rygg och hoppade på Saik v Örebro Hockey Ö 5,5 mål. Det gick ju ... åt helvete. Men det berodde inte på att det saknades chanser. Som vanligt.
Utöver Skellefteås fem baljor (då var de ändå så pass artiga att de gav fan i att sänka någon i den första perioden) så hade de två puckar i insidan av stolpen och en i ribban. Minst en i ribban.
Att Örebro som alltid hade sjuka lägen att spräcka nollan, det behöver jag inte ens nämna. För det börjar nu bli parodiskt.

Nattsvart i dubbel bemärkelse ovan.
Dock. Lite glädje i svennebanantrippeln jag tipsade om. Där jag menade att samtliga lag borde vinna med tre måls marginal till det trevliga oddset 3,25.
Nu blev det inga tre mål. Utan det blev 4, 4 och 5. 4-0, 5-0 och 7-2. Sällan har man väl gäspat in ett spel enklare än så.

Skitsamma. Att titta bakåt en dag som denna, det är ju bara ren idioti. För den här kvällen, det avgör mycket.

Vi måste göra mål. Det är prioritet nummer ett. Vi måste göra minst ett mål. För vi kommer inte att hålla nollan hemma. Vi är för dåliga. Och det är så jävla dyrbart i dessa sammanhang.
Vi får helt enkelt lita på att han löser det framåt, den omöjlige. Vi lämnar över ansvaret på honom och koncentrerar oss på de bakre regionerna. Ett liknande försvarasspel som mot Tyskland hemma. Då behöver vi inte ens spela matchen på tisdag. Det måste klaffa bakåt till 100 %. Den mäktige med nummer 10 på ryggen måste göra sitt. Då kan det gå vägen. Och vi får dansa samba nästa sommar.
Jag tänker inte ge mig in och försöka reka matchen. Risk att man blandar in både hjärna och hjärta i det här, och det brukar ju sällan gå bra. Det överlåtar jag till er andra som har möjlighet att se det här på ett mer nyktert vis än en annan.

Däremot så har jag kladdat på Grekland v Rumänien. Vars supportrar har fullt upp med att panta burkar eller spela dragspel. Men här äntligen får något spännande att sätta tänderna i.

  Speltips Odds

,


Grekland har ett facit i ryggen som är oerhört jävla imponerande. Grekland har på de tio senaste matcherna hållit nollan vid NIO tillfällen. Det är ingenting du skojar bort. Hur mycket man än skulle vilja.
Nu är det ännu viktigare att hålla nollan än tidigare, så i kombination med en än större noggrannhet i försvarstänket och ett defensivt inriktat (jo, det brukar märkligt nog vara så) bortalag så ger jag Grekland på nytt en stor chans att hålla nollan.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA GREKLAND HÅLLA NOLLAN TILL TREVLIGA 2,20

*****

Matcherna som kan ses via datorn, telefonen eller surfplattan ser ut som följer:

19.00 Fotboll
Island v Kroaten

20.45 Fotboll
Grekland v Rumänien

20.45 Fotboll
Ukraina v Frankrike

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHERNA
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bämbäm - 2013-11-17 11:05

Tjena Holm.

Rekatochklart är en grym sida , här får man hundratals tips och ideer varje dag. Det som skulle underlätta för oss som läser,chattar,tipsar skulle vara om sidan uppdaterades AUTOMATSIKT, typ sån där som aftonbladet har när dom kör liveevent. Borde inte vara allt för svårt att fixa, börja bli jäkligt less på att uppdatera sidan hela tiden =) Och sen att man kanske kan ha 2 olika spalter, typ halva sidan kommentarer, chat och sen en spalt på sidan enbart med livetips. Förutsätter iofs då att alla skriver på rätt ställe men nåt går kanske att göra :)

Mvh Bämbäm!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91

Skador & Avstängningar