holms

De som blev valda sist på idrotten

21 November 2013 - 10:12
Det här med att jag satt med ett gigantiskt blogginlägg som var starten på ett drev mot att få Patrik Ross sparkad, och strax innan publicering så dunkar det upp en nyhet som säger att han precis avgått självmant. Det är ju som det är. Bara att radera all text och lägga energin på något annat.
7-1 i går. Mot nästjumbon. Noll poäng av 18 möjliga mot AIK och Leksand. Lag i alla fall jag pratade om innan säsongen var viktiga att ta poäng emot. De så kallade sexpoängsmatcherna. Det har alltså gått sådär.

Sådär gick det som bekant även för Sverige i tisdags.
Men jag blir nästan förbannad på folk som gnäller på Hamrà©n och jämför honom med Lagerbäck. Att det var så jävla bra med honom vid rodret och att vi då minsann tog oss till alla mästerskap.
Att jämföra är ren idioti och den med någon form av fotbollskunskap vet varför.
När Lagerbäck hade ess på toppen utav sina karriärer i Mellberg, Ljungberg, Henke och Zlatan att laborera med, då har Hamrà©n bara den sistnämnde. Vi har helt enkelt inte spetsen som tidigare fanns. Det är bara att acceptera. Och att då komma tvåa efter Tyskland och sedan förlora mot ett Portugal över två matcher. Det är som det är och inget att säga något om.

Det där förstår naturligtvis inte Aftonbladets trötta jävla ledarredaktion utan skrev ihop något så korkat att jag knappt fann några ord.
Och det kan ju förstå. Att gänget som sitter på den där redaktionen alla blev valda sist på idrotten i skolan när det vankades något som krävdes bollkänsla inte har koll, fine. Det gör det ju dock ännu konstigare att ens ge sig in i ämnet.
Men att Aftonbladets Johanna Frändà©n hyllade ledaren på twitter. Det var ju mer förvånande. Trodde någonstans att hon hade ett intresse för det här med fotboll. Men ack så fel man kunde ha. Borde byta yrke och lappa kläder hos någon lokal jävla skräddare i stället.

*****

Trist att sport berör. Motgångarna resultatmässigt gällande lagen jag nämnt ovan ha gjort att jag faktiskt är jävligt tärd just nu. Sitter i ett fantastiskt hus nere vid havet men kan ändå inte glädjas åt det speciellt mycket när det är så mycket elände med bollar och puckar som studsar fel just nu. Inga marginaler alls - för min del.

Hur som helst. Har i all jävelskap ändå värkt fram den här. Eller, värkt fram och värkt fram, det behövdes väl kanske inte. Föll sig mer naturligt.

  Speltips Odds

,


Leksand var spelmässigt så oerhört underlägset i Örebro. Men vann ändå. Mot Växjö senast så kändes det som om bensinen inte hade kommit tillbaka. Och när man mötte ett lag som inte bara ser en står målvakt när man närmar sig en målchans, ja då tog det också tvärstopp.
Skellefteå bara kör. Startat enormt vackert efter uppehållet och om Leksand inte har en målvakt som står på huvudet och gör det omöjliga i kväll. Ja då förlorar man så klart det här. Med minst två baljor.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA SKELLEFTEÅ -1,5 TILL 1,85
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar