holms

Karlskrona tar seger nummer tolv

11 December 2013 - 10:31
14.00 alltså första anhalt för dagens fotbollsprogram då matchen i Istanbul ska spelas klart.
Svårt att inte vara nöjd med ett skönt break mitt på dagen med en fotbollsmatch som dessutom gäller mer än vad Stoppa Duvan vid samma tidpunkt brukar gälla.
Toppat med lite handbolls-vm 15.45 så måste man helt enkelt gilla denna onsdagsförmiddag, hur blaskigt det än är utanför fönstret.
Och jag måste upprepa det. Återigen. Jag ÄLSKAR damernas handbolls-vm. Borde spelas fyra gånger per år. Ett mästerskap varje kvartal.

Men först: Galatasaray v Juventus

*****

Har Expressen i dag sett till att gräva ned all anständighet gällande journalistisk i det här landet?
Förstår att det varit jobbigt för slaskblaskan när det de senaste dagarna rasat en debatt huruvida FRA spionerar på vanligt folk eller ej. För det är ju precis vad de själva har sysslat med. Och nu försöker göra det rakryggat. Dessutom med hjälp av en organisation som själva vid demonstrationer gör det anonymt med huvor för ansiktet. Tragikomiskt.

Att de i går hängde ut politiker för idiotiska (och säkert brottsliga) anonyma kommentarer på nätet, det köper jag rakt av. Folk ska veta vad de röstar på i kommande val.
Men att som i dag, hänga ut helt vanliga människor för korkade anonyma kommentarer på internet, det är så jävla dåligt och lågt att jag tror att de kommer att få en folkstorm emot sig.

Du som INTE tycker att Expressen har gjort något fel här. Att vanliga privatpersoner ska kunna bli uthängda i riksmedia för vad de skrivit på anonymt på internet. Varsågod, du kan damma upp alla dina privata koder i kommentatorsfältet här under till alla sajter du har ett konto på så hela världen kan få ta del utav vad du skrivit.
Och jo, det är EXAKT samma sak.

Vilka är Expressen att avgöra vilka privatpersoner som ska hängas ut med namn, bild och yrke?
Skulle vi här på R&K hänga ut alla tusentals inlägg på planket som genom åren anspelat på horor, fittor, negrer osv osv? Med fullständiga namn och orter? Bara för att VI skulle få för oss att det fanns ett allmänintresse i det?
Nej, det faller ju på sin egen orimlighet.

Vad blir nästa steg? Att publicera namn, bild, yrke och ort på SAMTLIGA människor som begått det minsta av ett brott här i landet? Eller människor som saknar moral och letar andra gifta på otrohetssajter? Människor som inte sopsorterar?
Skulle bli kaos. Och dyr tryckkostnad. Men med Expressens resonemang här så fullt möjligt.
För vem avgör vad som är passande?

Ärligt talat, den tröskeln Expressen klev över i dag ... det saknar motstycke i svensk journalistik, va?
Jag som denna superamatör i sammanhanget skulle köra över kanelbullen till chefsredaktör i en debatt i ämnet åtta dagar i veckan.
Om inte övriga tidningar i landet tar avstånd (ja, till och med Aftonbladet) från detta i dag, då är det här landet ute på en väldigt, väldigt hal jävla is.

*****

Till något mycket roligare.
Karlskrona slår Rögle i kväll.
Varför?
Jo, för att det var min första tanke när spelarna lämnade Lindab arena i söndags efter förlusten hemma mot Södertälje,
Det var uselt. Och för att ta poäng i Karlskrona krävs att man steppar upp tre-fyra snäpp. Och jag ser inte riktigt vart det ska komma i från.
Karlskrona med ELVA segrar av tretton möjliga hemma. Eller ja, de övriga två är ju även de vunna. Dock med hjälp av förlängning/straffar.
Ett hemmafacit man inte snackar bort hur gärna man än skulle vilja.

  Speltips Odds
Karlskrona v Rögle
Hockeyallsvenskan, Ishockey
1,90


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA KARLSKRONA TILL GLADA 1,90

3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2013-12-11 21:43

Snygg Rek!

Mackan12 - 2013-12-11 14:28

Skicka Holm till Debatt!

HullaOMG - 2013-12-11 13:50

Att Rögle gjorde en bedrövlig insats senast innebär ju bara att laget antagligen kommer vara revanschsuget och göra en betydligt bättre match, vilket gör din motivering till spelet sämre. Nu kanske det räcker för en hemmaseger ändå, men resonemanget och motiveringen är enligt mig dålig. Konstigt nog är det många som anser det vara en plusfaktor istället för minusfaktor i ett spelvärde.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar