holms

Rubbet på Tyresö!

27 April 2014 - 08:48
350 personer, så många var det som orkade gå och titta på detta Tyresö i senaste hemmamatchen i Allsvenskan. Trehundrafemtio. Och då sägs det att det ändå finns en massa världsstjärnor på planen.
Hur många av de där 350 som betalade entrà©, det går givetvis att diskutera, men jag gissar väl att det var något i stil med ÖSK-bandy style, dvs 5-6 % av åskådarna.
Ingen orkar alltså bry sig om det här luftslottet, i alla fall när det handlar om det inhemska ligan. Varken publik eller spelare, som man med eftertryck visat med två raka förluster.
Nu handlar det dock om Champions League, och det är annorlunda. Oerhört jävla mycket annorlunda. Det är det sista målet för de överbetalda brallisarna i den gulröda dressen, troligtvis med kontrakt skrivna under bordet med saftiga bonusar om ett guld i Champions League skulle bärgas.

0-0 i det första mötet på en leråker i England. Inför ett par närmast sörjande kusiner vars samtliga troligtvis hade barn med varandra.
Tyresö var laget som trots allt låg närmast segern. Och visst är det är alltid för tacknämligt att göra mål på bortaplan i dessa sammanhang, men här tror jag faktiskt att det är helt ointressant.
Hemmalaget är så oerhört mycket bättre än engelskorna och det här har också varit målet för tyresöspelarna hela säsongen. Allt annat noll värt då de vet att det här luftslottet till slut har havererat.

Nu på en fin "gräsmatta" när bollen rullar som den ska så kommer det här tas ut sin rätt, och när (inte om) Tyresö gjort 1-0, då måste gästerna försöka göra mål också, och då kommer det rinna in ännu fler hemmakassar, det törst jag lova.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA TYRESÖ -1,5 TILL 2,05
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar