holms

FBK hjälper oss att studsa tillbaka

18 September 2014 - 03:41
Nu var det tur att jag plitat ned Färjestad redan innan dagens hockeymatcher hade spelats, för annars vet jag inte om jag hade haft psyke att krigat ned några hockeyrader.
Först och främst så var det en plåga att se Örebro. Jag vet inte hur många rena lägen mitt framför mål man hade. Och brände. Och när dessa inte går i mål - då vet du att matchen förloras på ett eller annat vis.
Nu gick det inte ens till förlängning, så det blev inte ens en förlust på ett "annat" vis.

Sedan så var det väl egentligen 1,01 på dessa rader efter matchen i Gävle.
Saxat från Brynäs hemsida:

"Bernhard Starkbaum storspelade och höll sånär på att ge hemmalaget segern"

Växjö har nu två raka kryss. Mot Djurgården och Brynäs. Det är ovärdigt den briljanta ihopsättningen av spelare.
På lördag är man tillbaka hemma igen efter två bortatripper. Färjestad står för motståndet och kommer att förlora. Kan vi få 2,15 tro?

Färjestad, ja.
Jag har varit imponerad över publiksiffrorna hittills. I alla fall gällande de två första omgångarna.
I går visade dock Örebro och Brynäs upp två blygsamma siffror och Färjestad lär nog ta rygg på dessa nu när Modo gästar.
5380 hade man i premiären, och det är så pinsamt värdelöst att det är svårt att finna ord.
Och konstigt, eftersom Karlstad är en av Sveriges sämsta idrottsstäder så har hockeyn ingen konkurrens. Ändå går inte folk på idrott.
Men det är väl så, så som jag alltid har hävdat. Svenska Rallyt och Sven-Ingvars i folkparker runt Sunne och Grums, det är vad som håller landskapets gemenskap i trim. Inte idrott.
Jag lägger ingen värdering i det. Utan det är väl sött på något vis.
Nu svävade jag iväg en repa. Det jag ville komma fram till var att Färjestad slår Modo hemma om det så sitter två magra tvättbjörnar på läktarna. OM inte Modo har tuggat doping dygnet runt sedan sist.
Uselt hemma mot Örebro. Uselt uppe i Skellefteå. Jag skulle redan nu boka biljetter till kvalserien om jag vore Modo-supporter. Tyvärr.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA FÄRJESTAD HCP 0-1 TILL KLART GODKÄNDA 1,90

Men allt är inte skit därborta. Inte om vi ska tro den här hönan .../Hajk!
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LazyLoop - 2014-09-18 12:14

Holms!!

Kan du inte skriva några radar om hur ditt liv startat i Costa Rica?Lite bilder kanke? Vet att det är en spelblogg man hade ändå varit underbart att se vad som väntar en som utvandrar:)

schytzeer - 2014-09-18 11:10

Vår publik här i Karlstad är jäävligt kräsen. Dem flesta går inte på matcherna i grundserien som inte betyder nåt. Speciellt inte när vi möter lag som det inte finns nån som helst rivalitet mot. Synd tycker jag men så är det. Idag kommer det troligen komma färre personer än vad det gjorde i Lördags. Men som sagt det beror på att det är början på säsongen och att vi möter Modo. Sportintresset är väldigt stort i Värmland annars. Men det är inte så att alla håller på lag ifrån Karlstad. Lag i de lägre divisionerna är väldigt stora för att spela på den nivån de går. Inom både hockeyn och fotbollen.

Jag och mina vänner befinner oss självklart på ståplats i LA ikväll, men är inte så säker på din rek. Färjestads målskytte är som alltid dåligt i början av säsongen. Vinst tror jag på men kan lika gärna bli med 1 mål. 2-1 kanske?

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar