holms

KIF Örebro tar sig vidare till semifinal

22 April 2015 - 00:23
KIF Örebro är ett erkänt starkt cuplag och när man nu har en kvartsfinal på hemmaplan mot ett Piteå som skapar väldigt lite vettigt framåt, då har jag ytterst svårt att se hur man ska bränna det här.
Jag ville dock avvakta en startelva från hemmalaget innan jag yttrade mig mer här, men nu när den har trillat in så tvekar jag inte en meter.

Carola Söberg
Susanna Lehtinen - Marina Pettersson-Engström - Sara Nordin - Jennie Wecksell
Julia Spetsmark - Lisa Dahlqvist - Elin Magnusson - Ogonna Chukwudi
Sanna Talonen - Sarah Michael

En väldigt bra centrallinje från början till slut.
Innermittfältarna (även om den ena är mer känd som back så löser hon ändå den här rollen) känner vi igen från svenska landslaget och anfallsparet har rutin och tyngd så det räcker ovh blir över.

Piteå kommer från 0-1 hemma mot Vittsjö och 0-0 senast borta mot ett väldigt skadedrabbat Göteborg. En match som man kom undan med en skvätt fusk då Gbg vid ett par tillfällen blev rånat på straffsparkar.

Örebro har haft ett framträdande hemma så här långt. 1-4 mot mästarna Rosengård.
Men det ska sägas att Örebro hade 1-0 till den 50:e minuten (UTAN Lisa Dahlqvist) men med en stark medvind för gästerna i den andra halvleken så orkade man inte stå emot Sveriges bästa damfotbollslag.

Nu är Lisa tillbaka. I ett Örebro som brukar gå bra i den här turneringen. Tolv grader varmt och fem sekundmeter förväntas. Inget väder som kan ställa till bekymmer den här gången.

Piteå som är väldigt defensivt lagt måste självklart trycka framåt när de väl släppt in mål, vilket kommer ge Örebro ytterligare ytor för att öka på ledningen under matchen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA KIF ÖREBRO v PITEÅ 1 HCP 0-1 TILL TREVLIGA 2,60!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar