holms

En dåres försvarstal

15 Oktober 2015 - 04:19
Jag ska med handen på hjärtat säga att reken på Borlänge igår kändes så jävla bra på förhand att ju mer dagen gick så kunde jag inte ser hur det skulle kunna sluta annat än med en hemmaseger.
Men det gick ju helt åt helvete.
Fick avsätta tid (ett måste ibland) för att forska i vad fan som egentligen hände, och vände mig till den oftast något partiska SvenskaFans, i brist på annat då tidningarna ännu inte gått i tryck.
Och ja, ett par korta citat:

"Det var därför det kom som en liten kalldusch när gästerna tilläts göra 0-1 då Jim Jakobs skickade upp en riktig indianare mitt på gamle Borlängespelaren Martin Eberhardssons blad som tog ett steg in i zon och stänkte dit 0-1. En rejäl bjudning"

"Nästa kalldusch för Borlänge kom i början av den andra perioden. 2 minuter in i perioden och från ingen vinkel alls skjuter gästernas Jesper Persson ett lätt skott som Oliver Eriksson tappar in i eget mål. Återigen en bjudning.
Därefter så var det kavalkad i missade målchanser för BHF. Man missade öppet mål, friläge och gästerna hade ingenting att komma med. Man bara väntade på en Borlängereducering men Harrysson stod pall och hemmalaget missade sina chanser så tung uppförsbacke inför slutakten"


"Borlänge är det bättre laget i hela matchen och de 2 första målen får gästerna till skänks samtidigt som man har en riktigt duktig målvakt i Tim Harrysson. Han stod upp när lagen behövde det som mest och Kumla är nog otroligt nöjda med defensiven och Harrysson samt 3 intjänade poäng"

Och på det tydligen en domare helt i plåt. Även om det som synes fanns andra mer framstående aspekter som låg till grund för den här Kumla-segern.

Nu kan man förvisso inte lita fullt ut på skribenterna på den där sajten, så fick så klart kolla med en annan källa. Från det vinnande laget:Det är sällan jag gräver ned mig i förluster och vänder på alla stenar som finns.
Men nu var det nödvändigt med den känslan som fanns innan nedsläpp.

By the way.
Bara att bryta ihop och komma igen. Och det är lika bra att få det överstökat i samma sport.

  Speltips Odds
Modo v Brynäs
SHL, Ishockey
1,91


Brynäs imponerar enormt på mig. Eller, de imponerar väl enormt på alla just nu.
Trea i tabellen och så som de sett ut stundtals så kan den här säsongen bli riktigt riktigt rolig för byborna i Gävle.
Tre producerande kedjor. Ettan och trean i poängligan. Gjort minst tre mål i samtliga matcher bortsett från i två trassliga bortamatcher i Karlstad och i Stockholm. Då var man ett i från i vardera fight.
Möter nu ett Modo som i sina sämsta stunder i egen zon får mig att tänka på ... ja, är det fler som minns det eminenta HC Z från när det begav sig?Vi får 1,91 på att Brynäs, i sin vana trogen, gör minst tre mål. Och det är taget på uppstuds med tanke på hur framförallt bortalaget agerat offensivt sedan ligastarten ...

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA BRYNÄS Ö2,5 MÅL TILL 1,91
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar