Play-Offs!

21 Maj 2015 - 15:32
En av de stora titlarna kommer delas ut ikväll, nämligen Premier League vinnaren 2015.

Följande fyra kan vinna den åtråvärda titeln (oddsen i parentes):
Michael Van Gerwen (1.80)
Gary Anderson (4.00)
Dave Chisnall (6.00)
Raymond Van Barneveld (7.00)

Klar favorit för mig är Van Gerwen då han normalt har ett större spel än övriga. Hoppas det var många som gjorde som jag, spelade på han inför vecka 3 när han stod i 3.00.

Semifinalerna: Spelas i bäst av 19 legs!
Chisnall-Anderson 2.37-1.57

Väldigt svår att kunna bena ut, Anderson är knapp favorit enligt mig. Men Chisnall har imponerat sjukt mycket rätt igenom hela turneringen med sitt spel som verkligen har varit bra. Jag vågar inte på mig något vinnarspel utan fokuserar istället på 180´s. Chisnall har nämligen enligt mig bättre chans att vinna den matchen än vad oddsen visar, man får i nuläget 2.00 på att Chisnall får fler 180´s än sin motståndare Anderson. Jag tror Chisnall kommer fortsätta som ha gjort de senaste veckorna det vill säga dunka in 180´s som att det är hur enkelt som helst. Anderson brukar också kunna smälla några under match, men som sagt jag tycker 2.00 på att Chisnall får flest ikväll mot Anderson är alldeles för bra och går in med 5/6 Units.
Spel: Chisnall att få flest 180´s mot Anderson till 2.00, 5/6 Units, bet365, Spelstopp 20.15, #PremierLeagueDarts


Van Gerwen-Barneveld 1.25-4.00

Det är inte direkt första gången dessa holländska herrar ställs mot varandra.
Senaste 5 matcherna har slutat med 4 vinster för Van Gerwen och 1 vinst för Van Barneveld, den vinsten kom i senaste matchen, i PLs gruppspel.
Van Gerwen är och ska vara stor favorit mot Barneveld ikväll. Van Gerwen brukar oftast ha några växlar kvar att lägga i när det är dags för ett avgörande. Men Van Gerwen kommer behöva vara på toppen av sin förmåga för Barneveld gör sällan en riktigt dålig match. Men jag tror Van Gerwen drar det längsta strået, ska vi säga 10-6 kanske!? Hittar inget med direkt spelvärde i denna semifinal.

Enligt mig blir alltså finalen mellan Anderson och Van Gerwen där jag tror Van Gerwen kommer vara den bättre och därmed vinna hela Premier League 2015!

Jag kommer uppdatera allt som händer under kvällen på min twitter@iffiff1!

//The green machine!
5 Kommentarer

Premier League Darts Round 14

7 Maj 2015 - 16:34
Två veckor kvar till slutspelet nu bara! Van Gerwen och Chisnall är redan klara för slutspel medans Barneveld,Anderson,Taylor och Lewis slåss om de övriga två platserna. Både Anderson och Barneveld måste dock förlora sina två resterande matcher för att missa slutspelet.

Kvällens matcher:
Betway Premier League
Night 14, Thursday May 7
Metro Radio Arena, Newcastle
Dave Chisnall v Stephen Bunting
Adrian Lewis v Michael van Gerwen
James Wade v Raymond van Barneveld
Phil Taylor v Gary Anderson

Mina spel ikväll:

Chisnall-Bunting 1 till 2.00, 4/6 Units, bet365, Spelstopp 21.00

Chisnall är som sagt klar för slutspelet och detta är ju såklart beroende på att han har kastat väldigt bra. Hans form har varit bra rakt igenom PL hittills och jag tror han kommer att bibehålla formen ikväll mot Bunting. Bunting som gjort en bra insats i PL men har inte räckt hela vägen fram till slutspelet. Han kommer att få problem att hänga med Chisnall ikväll.

Taylor-Anderson 1 till 2.35, 4/6 Units, Unibet, Spelstopp 20.45

Väldigt viktig match för båda, Taylor måste vinna för att ha en chans att komma till slutspelet medans Anderson vill bibehålla sin plats. Jag håller Taylor som favorit ikväll då han känns hetare just nu och vet precis vad som kommer krävas från han ikväll, nyckeln blir framförallt att ta vara på lägena när de kommer och det brukar vara Taylors specialitet, sällan han missar när han får chansen. Lär bli en tight match med mycket spänning i men jag tror Taylor drar det längsta strået till 2.35!

Som alltid finns jag på Twitter under kvällen: @iffiff1
0 Kommentarer

Premier League Darts Round 12

23 April 2015 - 17:03
Nu återstår det inte många veckor innan vi vet vilka fyra som är klara för semifinalerna.

Kvällens schema:
Betway Premier League
Night 12, Thursday April 23
Motorpoint Arena, Cardiff
Stephen Bunting v Gary Anderson
James Wade v Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld v Dave Chisnall
Phil Taylor v Adrian Lewis
Gary Anderson v Michael van Gerwen

Mina spel:

Chisnall-Barneveld 1 till 2.37, 4/6 Units, bet365, Spelstopp 21.45

Jag har spelat mycket emot Chisnall de senaste veckorna, men ikväll tycker jag han ska vara lite större favorit än vad han faktiskt är. Chisnall spel har verkligen blomstrat under de inledande 11 veckorna av PL, men han säger själv att han har haft en bit kvar till toppformen vilket gjort att han kan försöka formtoppa inför avslutningen. Ikväll ställs han mot Barneveld som har börjat kasta bra igen efter några veckor med dåligt kastande så imponerande han förra veckan genom att slå Van Gerwen. Det jag tror kommer fälla avgörande ikväll är att Chisnall har haft en otrolig förmåga att hitta de bästa legen i de viktigaste skedena i matchen och att han samtidigt har visat sån pass fin form ett längre tag nu. Chisnall kan dessutom bli klar för semifinal om han vinner ikväll vilket lär sporra Chisnall extra mycket inför kvällens drabbning, 2.37 tycker jag iallafall är fint att få ikväll.

Van Gerwen-Anderson 1 till 2.00, 5/6 Units, bet365, Spelstopp 23.15

Van Gerwen förlorar väldigt sällan men förra veckan gjorde han en sämre match mot Barneveld och det betydde hans första förlust i PL detta året vilket såklart är extremt imponerande. Denna förlust tror jag Van Gerwen behövde då han varit så pass överlägsen övriga i någon månad nu, denna förlust betyder bara att han kommer tagga till ännu mer inför de avslutande matcherna. Ikväll lär Anderson få erfara det! Anderson har tappat lite av sin form på den senaste tiden dessutom, han har inte vunnit på någon av sina 3 senaste matcher. Att man får 2.00 på Van Gerwen ikväll känns väldigt bra och detta känns som kvällens bästa spel!

Under kvällen finns jag som alltid med på Twitter@iffiff1
0 Kommentarer

Premier League Darts Round 11

16 April 2015 - 17:19
Har tyvärr inte så mycket tid idag för ett längre inlägg men skriver ut vilka jag spelar och även hur omgången ser ut.

Betway Premier League
Night 11, Thursday April 16
GE Oil & Gas Arena, Aberdeen
Dave Chisnall v Phil Taylor
Stephen Bunting v Adrian Lewis
James Wade v Gary Anderson
Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen
Stephen Bunting v Phil Taylor

Mina spel ikväll:

Chisnall flest 180´s mot Taylor till 1.53, 5/6 Units, William Hill, Spelstopp 20.00
Chisnall i lysande form ska inte ha några större problem med att ha fler 180´s än Taylor en normal dag. Chisnall är den som är bäst när det kommer till 180´s i hela världseliten.

Lewis-Bunting 1 till 1.91, 4/6 Units, William Hill, Spelstopp 20.45
Lewis känns väldigt het för dagen, har hittat formen och ska vara favorit mot Bunting. Lewis har bättre grundkapacitet dessutom.


Twitter@iffiff1
0 Kommentarer

Premier League Darts Round 10

9 April 2015 - 15:41
Efter förra veckans judgement night då Wright och Huybrechts åkte ut så återstår det åtta som kan vinna årets upplaga av Premier League Darts 2015!
Formen är fortsatt bra och 30 Units + den senaste månaden känns bra. Hoppas kunna bygga vidare på det.

Kvällens omgång:
Betway Premier League
Night Ten, Thursday April 9
Motorpoint Arena, Sheffield
Adrian Lewis v James Wade
Gary Anderson v Dave Chisnall
Phil Taylor v Raymond van Barneveld
Stephen Bunting v Michael van Gerwen
Dave Chisnall v James Wade


Mina spel:

Anderson-Chisnall 1 till 1.73, 5/6 Units, William Hill, Spelstopp 19.45

En toppmatch på förhand, att Anderson skulle vara i toppen av ligan är ju inget som förvånar någon direkt men att Chisnall skulle vara med däruppe är en skräll. Anderson har kastat stabilt genom hela turneringen och visat att han är en toppspelare. Chisnall fick en bra start av PL och har byggt på den starten och fortsatt överraska. Ikväll tror jag dock väldigt mycket på Anderson, han är helt enkelt bättre än Chisnall en normal kväll. Andersons spel är bättre än Chisnall och formen finns där. Anderson bör dessutom inte ha några större problem med att Chisnall kastar in ett antal 180´s då Anderson också kan det där med att kasta 180´s. Känner mig såhär på förhand trygg med Anderson till 1.73.

Lewis-Wade 1 till 2.55, 3/6 Units, Unibet, Spelstopp 20.15

Lewis trodde jag väldigt mycket på förra veckan och han infriade förväntningarna genom att verkligen var extremt taggad och kasta sin bästa dart, gör han en liknande insats idag bör det räcka riktigt långt mot Wade. Det lär dock krävas då Wade alltid är extremt stabil, han är tillbaka i bra form och Lewis måste verkligen ta vara på chanserna som kommer annars blir det svårt. Men när man får 2.55 på Lewis ikväll mot Wade med förra veckans insats av Lewis i bakhuvud så känns det riktigt bra.

Wade-Chisnall 1 till 2.30, 3/6 Units, Unibet, Spelstopp 23.00

Wade och Chisnall spelar alltså två matcher var under kvällen. I den sista matchen ställs de alltså mot varandra och jag tycker att Wade ska kunna dra det längsta strået här. Wade är som jag skrev innan i bra form och är väldigt stabil, något som Wade är bra på också är att han kan ta en förlust på rätt sätt och tagga till ännu mer inför nästa match medans Chisnall lär ha svårare att kunna smälta en förlust och därför inte kunna leverera på den nivån som han kan. Detta lär bli en tight match men jag tror Wade vinner på grund av sin jämnhet till oddset 2.30.

Hur det går under kvällen följer du bäst genom att följa mig på Twitter under namnet @iffiff1.

/IFFIFF
0 Kommentarer
Fler inlägg: